Szilveszter

2.9K 99 9
                                    

2018. 12. 31. Szilveszter.

Kedves Naplóm! Az év utólsó napján mit is irhatnék most neked? Mi mást, Mint a velem történteket? Hisz eddig sem tettem mást. Leírtam mindent amit csak tudtam, amíg el nem zsibbadt a kezem. A családom túl sok fejezetet kapott az elmúlt napokban. Úgy tűnhet, Ian kissé háttérbe szorult, de mégsem. Szívemben a legelső helyet, akkor is ez az óvszert nem ismerő, kék szemű aranyos idióta tölti be. (És milyen jól tette, hogy nem használt óvszert). Lezárult egy év. Egy év, amely tele volt mozgalmas hetekkel, hónapokkal. Életem legunalmasabb 24 év és 9 hónapja után, Ian Barker beköszönt az életembe, a kislányával együtt, aki lehetséges, hogy épp ma akar kiszabadulni a szívem alól, de az is lehet, hogy holnap, vagy talán egy hét múlva. Durva, hogy míg 9 hónappal ezelőtt egy buta fiatal lányka voltam, akinek az egyetlen baja az volt, hogy jönnek a vizsgák. Mára már egy felelőségteljes anyukának mondhatom magam és most nem csak kis bajaim vannak... Például fáj a hátam, bulizik a lányom a hasamban és még sok más-más bonyolult problémák amik bearanyozzák ezeket a hónapokat. Felelősségteljesnek mondhatom magunkat, viszont céltudatos szülőknek nem igazán. 9 hónap alatt nem tudtunk megegyezni a Baba nevén. Fogalmam sincs mi ilyenkor a teendő. Ami nekem tetszik , Iannek nem, Ami Iannek tetszik az meg nekem nem. Eddig úgy voltunk vele, hogy majd jön, amikor jönnie kell de már eléggé jönni kéne valami igazán szép lánynévnek különben az utólsó pillanatban kellessz majd gondolkoznunk.. Bár ezeket a pillanatokat is lehetne nevezni utólsó pillanatoknak. Na mindegy. Vagyis egyáltalán nem mindegy, de tehetetlennek érzem magam. 

Három..

Kettő..

Egy..

S gyerekpezsőnket egymáshoz koccintottuk Iannel amit egy hatalmas Éjféli csók követett. Ketten vagyunk. Nem bulizunk. 24 éven keresztül 24 szilveszteren hatalmas bulikban volt részem. Ma semmi ilyesmi nincs. Mégis az első olyan szilveszter, aminek tiszta szívemből örülök. Fontos, hogy a következő évbe az ember azokkal az emberekkel lépjen át, akikkel tervezi azt az évet. És akiket igazán tisztán szeret. Nekem jó évem lesz. Pár napon belül a kezeimben foghatom a kislányom, és ha minden jól megy 2019ben még esküvőm is lesz. 

Négy napja Apukám a családjával beköltözött anyukámhoz és úgy néz ki hogy egészen egymásba.. Khm hogy is kell ezt mondani?.. Egymáshoz melegedtek.. Így oly sok év után azt lehet mondani, hogy egy ágyban aludnak!! Bár, a vicces az,hogy a ház amiben laknak az Larry háza (Aki most az ex feleségével lakik). De amúgy szerintem el is feledkezik arró, hogy valahol a nagy világban van még egy háza.. Csávó olyan kőgazdag, hogy azt sem tudja hány háza van.. Meg szerintem azt sem hogy hány családja.

Na de elég belőlük, most ami igazán fontos az Ian. Kint ülünk az erkélyen Betakarózva, Ian újból és újból újratöltögeti a gyerekpezsgőnket és nézzük a tüzijátékokat. Már bánom is én mennyi az idő, én csak itt pihenek a mellkasán már hosszú ideje kortyolgatva ezt a lightos pezsgőt:) A baba mocorog a hasamban, és kiélvezve ezt Ian mind a két kezével simogatja a hasam egész felületét hátha megérez valamit. Ha érez, akkor kisfiús örömében elmosolyodik, majd ártatlanul rám néz, hogy milyen ügyes volt:) Szó nélkül élvezzük egymás társaságát a csípős hidegben időnként Ian kimegy és egyre vastagabb és vastagabb paplanokkal borít be kettőnket, nehogy megfázzak.

Lágyan megpuszilja a homlokom, majd egy hosszas csönd után csak ennyit suttog a hajamba: -"Az életem vagy érted?" 

-----------------------------------------------------------------------

Minden kedves olvasómat köszöntöm, és amúgy köszönöm is, hogy azóta is rengetegen olvassátok a könyvem, amióta olyan ritkán írom a részeket mint ahányszor fehér hollót látunk:) Ma, vagyis hivatalosan már tegnap (Éjjeli baglyoknak még ma 1:25:) ) Van egy éve, hogy elkezdtem ezt a Babás sztorit:) 2019 Április 7.-én nem gondoltam volna, hogy mára már lassan száz ezer megtekintés lesz a képzeletem szüleményének, szóval nagyon nagyon köszönöm, hogy ennyien olvassátok, szeretitek és a rengeteg visszajelzést is köszönöm! Nagyon jól esik minden! Lassan a végét tervezem, de ha van rá igény egy másik Könyvben szívesem megírom Jane és Ian életét ahogyan megbírkóznak a babával :) Tudom, tömeg ez a reklámozás, viszont kihagyhatatlannak érzem, hogy megírjam azt is, hogy ha szeretitek az írásaim rápillanthattok a legújjabb Sztorimra itt wattpadon (A Friend-Zone -ra gondolok, mivel lesz egy másik is:) ) Köszönöm a kommenteket, hamarosan érkezem a folytatással. <3 

Te jó ég, Babát várok!  | ✔|Where stories live. Discover now