Karácsony 2.

3K 125 19
                                    

2018.12.24.

-Szép is ez az amor (szerelem)- áradozott Ian nagyija, vagyis Magdelina nagyi :). - Én is voltam ám szerelmes.. Yo.. Kék szeme volt, a seregben szolgált.. - Álmodozott az öreglány- Aztán elvitte a tüdő gyulladás, én meg hozzámentem nagyapátokhoz- nézett az unokákra és egyszerre tört ki belőlünk a nevetés.

/egy órával később/

-Tres, (három) Tres lányom született, és most itt vagyok cinco (öt) fiú unokával. - mesélt már órák óta nekem töretlenül.

-A harmadik lánya merre van? - kérdeztem, mivel itt csak Bonny és Regina volt.

-Xiomara majd később érkezik, tudod ő az egyetlen chica (lány) aki rám hasonlít. Örökölte az español vért. - kuncogott magában. - Na ismerkedj másokkal is señorita én megyek főzni - csapott barátilag a térdemre és kiment a konyhába.
Amikor Ian észrevette, hogy egyedül vagyok odajött hozzám.

-Imádom nagyidat- nevettem el magam miközben odahajolt megcsókolni.

-Ezek meg imádnak téged kiscsaj- Mosolygott elismerően. - Reginával még nem is beszéltél, de már áradozott rólad, sőt azt mondta a fiainak, hogy ő is ilyen menyecskét szeretne. - Nevetett rám én pedig csodálkozva figyeltem.

-Annyira kedvesek.- Mosolyogtam rá és láttam rajta, hogy megkönnyebbült, amiért kedvelem őket. - Anyukád merre van? - kérdeztem mert már egy ideje nem láttam Bonnyt.

-Kiment a reptérre Xiomara nénjém elé. - Mondta.

-Csak neki lett spanyol neve?- érdeklődtem

-Igen, nagyapa nem nagyon bírta a spanyolokat, rá ütött anyu meg regina is, őket ő nevezte el, aztán meg jött Xiomara nénikém ő a legkissebb és neki aztán spanyol neve, meg vére is van. - nevetett hangosan - De ezt majd úgy is meglátod- kuncogott

-Mire számítsak? - nevettem rá

-Éles hang, és fürge lábak - kuncogott Ian

-Akkor mint nagyid- Nevettem fel.

-Mintha kiköpte volna. - jelentette ki nevetve.

-Hát Ian azért.. Reméljük nem rád fog hasonlítani a gyerek - Jött oda az egyik unoka tesója, Lucas.

-Mit bánom én, csak ne a postásra! - nevettek össze én meg unottan néztem Ianre.. Fiúk..

-Feliz navidad gyerekeeek- Nyitott be az ajtón egy középkorú rövid hajú pöttöm nő, annak -láthatóan spanyol- férje, és két vérbeli spanyol srác.

-Mit jelent a feliz naviizé? - súgtam oda Iannek.

- feliz navidad és Boldog karácsonyt. - suttogta a fülembe. Xiomara mindenkihez oda ment puszit adni és amikor hozzánk ért felkiáltott.

-Niña embarazada feliz navidad! - kiáltotta és átölelt szorosan.

-Fogalmam sincs mit jelent, de nektek is boldog karácsonyt! - Mosolyogtam félénken, bár nem számított hiszen még mindig ölelkeztünk. Mikor kimondtam össze nevettek Iannel

-Amcsi chica (Amcsi lány) - Mondta és nevetve tovább ment.

-Mit mondott? - kérdeztem Iantől nevetve.

-Hogy boldog karácsonyt terhes lány - Nevetett rám - Meg foglak tanítani spanyolul- Mondta hirtelen.

- Félíz Návi.. Izé - próbálkoztam mire csak fájdalmasan nevetett

-Feliz navidad- javított ki.

-Félíz navitat- mondtam mire elfolytotta a nevetését.

-Már majdnem - kuncogott az orra alatt.

Kedves naplóm! Ez a nap egyáltalán nem volt vészes, sőt meg élveztem is! Xiomara és Regina régi képeket mutattak Ianről még baba korából, Magdelina nagyival és Bonnyval sütöttem, és Ian négy unokatesójával tök jól elvoltam! Sőt még a neveket is megjegyeztem.
Magdelina nagyi lányai: Bonny, Regina és Xiomara. Reginának két fia van, Lucas és Rico. Xiomarának pedig szintén két fia van Esteban és Huan. Valamint Regina férje Cole, és Xiomara férje Nico.

Most itt alszunk, holnap reggel pedig elindulunk Rebekáékhoz ami innen 3 állammal van odébb..

Feliz navidad!

.

Helló, nem szoktam ilyet, de most egy kicsi irói szó a végén. Nagyon remélem, hogy tetszik nektet, ígértem, hogy hamar hozom a folytatást és ezt megigérem most is. Sajnálom hogy gyakran vannak szünetek, viszomt igyekszem minél hamarabb hozni részeket :)
Ui. Köszönöm, hogy olvassátok!

Te jó ég, Babát várok!  | ✔|حيث تعيش القصص. اكتشف الآن