Felnőttek játéka

4.1K 164 1
                                    

2018. 11. 15.

Kedves naplóm! A szokásos felfordulás helyett egy pár hete nyugi van.. A festékszag kezd enyhülni, vagy legalább is megszokottá vált, a babaágy készen a helyén, a bébiszitter szintúgy... Már csak egy baba hiányzik. Aki hagy ne mondjam 1 és fél hónap múlva a kezemben lesz.. Na de hol van még az..

A mostaniak inkább csak... Ian és én napok.

.

Egy éjszaka feküdtünk az ágyon, olyan hajnali 2- fél 2 lehetett, és csak egymást átölelve beszélgettünk.

-Mrs. Jane Jansie Barker.. Tetszik.- Mondta ki hirtelen Ian.

-Nekem is.-Néztem mélyen a szemébe.

-Nem bánod majd, hogy el kell hanyagolnod a Wheleert?-Mondta emlékeztetve a családnevemre.

-Hülye vagy?- Nevettem fel.- Mióta elhagyott apám csak azt várom, hogy szabaduljak meg ettől a névtől.- mondtam szomorúan mosolyogva

-Nem gondoltál még arra, hogy felkeresed?- Szólalt meg egy kis idő múlva.

-Nem.-Vágtam rá egyből, és tiszteletben tartotta így nem szólalt meg, viszon túlságosan összezavart ahoz, hogy ne beszéljünk erről. -Kéne?.- Kérdeztem egy pár perc elteltével.

-Ahogy érzed drága..-Simította meg az arcom mélyen a szemembe nézve.

-Ne, ezt most ne hagyd rám! Tudom, hogy nem szeretsz családi ügyekbe beleszólni, de mostmár te vagy a családom, és együtt kell döntenünk a mi családunkról..- Suttogtam halkan, mire a szemembe nézett és hátrafordított az eddigi oldalas fekvésemből. Tudtam, hogy meg fog csókolni viszont ez a csók más volt.. Annyira gyengéd, mégis szenvedélyes.. Amennyire tudta tolta magát hozzám, viszont nagy hasam miatt elég nehézkes volt, de azt hiszem már megszokta. Egyre hevesebb volt a csókunk, és bármennyire kívántam tudtam hogy nem lehet.. még nem..-Drága.. Ne..-Lihegtem a nyakába, amíg a nyakamat csókolgatta. Addig kell szólnom ameddig tudok..

-Akarom..-Súgta a fülembe, mire elmosolyodtam.

-Esküszöm neked, amint tudunk, normálisan, gyerekmentesen majd azt csinálsz velemamit akarsz.. de most.. Várnod kell.- Nevettem rejtve a próbálkozásain.

-Kiéheztetsz te lány..-Nevetett fel, még mindig a nyakamat csókolva.- Csak egy kicsit..- Kérlelt én pedig felvonta a szemöldököm.

-Hogy lehet csak egy kicsit?- Nevettem fel zavaromban, mire elnevette magát ő is.

-Akkor nagyon.- Vágta rá egyből, mire felnevettem.

-Álmodba.- Nevettem miközben próbáltam eltolni felőlem,de még élveztem egy kicsit a csókjait a nyakamban...

-Kérlek.. Hagy menjek lejjebb..- Utalgatott arra, hogy szeretne... Hogy mondjam.. Máshol is megcsókolni..

-Miért csinálod ezt?- Mosolyodtam el, és újból heves csókba kezdtünk.

Ezúttal a pizsama pólóm aljával játszadozott. Engedtem, hogy levegye, magamsem tudom miért, viszont a tudatbennem volt, hogy megbeszéltük. Bárhogyan akarjuk, nem, és kész.

-Ugye tudod hogy nem lesz ebből semmi?- Túrtam bele a hajába, amikor éppen a kulcscsontommal foglalkozott

-Miért tiltod?- Tettetett sírást ráhajolva a mellkasomra.

-Megbeszéltük..-Mosolyodtam el látva, hogy milyen aranyos.

-De az első is.. Annyira jó volt..- Kelt fel a vágy a szemében és a combomat kezdte simogatni.

-Bár emlékeznék rá..-Mondtam ki a kelleténél komolyabban, és vággyal telibben.. De hát mit tegyek? Ki nem akarna emlékezni az első szexre az élete szerelmével? Azt hiszem ez a mondat.. Vagy ahogy egyszerre robbant ki a vágy a szemünkben.. De valahogyan megint ugyanott kötöttünk ki.. Azzal a kivétellel, hogy megint hiányzott egy ruha darabom.. Ami amúgy a pizsama nadrágom volt.. Fehérneműben csókolóztunk, és már szorosan tolta magát hozzám. Azt hittem itt a vége, most úgy is megtörténik, a lábaimmal karoltam és már el sem akaram engedni, mire eszembe jutott valami..:

-Ian, hogy keveredtünk ide apámtól?- Mondtam ki és mintha az időt megállították volna. Ian lefagyott, én pedig csak kuncogtam.

-Azt akartad, hogy ne feküdjünk le... És rájöttél arra... Hogy ha az apádról beszélsz nekem úgy is elmegy a kedvem...- Mondta ki fapofával én meg egyre jobban nevettem.

-Nekem csak eszembe jutott.-Nevettem egyfolytában mire csak nézett.

-Tudod... Nem csak a kedvem lankadt le..- Mondta ki én pedig nem bírtam tovább egy nagyobb röhögő görcs tört rám.

Amikor abbahagytam a nevetést összeszedte az eldobott ruháimat és közölte, hogy öltözzek fel, mert ő aztán aludni fog én pedig egy fél órán keresztül nevettem még.

-Haragszool?-Másztam rá a hátára, mivel kifordult tőlem.

-Igen. Nagyon.- Mondta egyhangúan én pedig alig bírtam megállni, hogy ne nevessem el magam.

-Pár hónap Ian és annyit és azt csinálsz velem amit akarsz- Mondtam kuncogva, mire megláttam, hogy rejtve mosolyog.- Addig pediig..-Csókoltam meg.- Ne legyen jelen a kicsi, a felnőttek játékánál..-Mondtam mosolyogva, ő pedig maga elé húzott és aludtunk tovább..

Viszont az apás ügy nem hagyott nyugodni. Már biztosan van egy másik családja.. Minek keressem fel én? Még megbeszélem Rebekával...

Te jó ég, Babát várok!  | ✔|Donde viven las historias. Descúbrelo ahora