Mert anya mindig zűrt csinál

4.3K 149 4
                                    

2018.08.10. Ismét.

/Délután 17:00/

Megvettük a kellékeket, és ajándékot a főnökömnek(csak úgy kedvességből egy üveg pezsgőt). És indultunk is haza, mert sürgetett az idő.

Hatra kellett mennünk így volt egy óránk amikor is én bementem lezuhanyozni Ian pedig nézte a Tv-t . 

-Ian, hozz már be nekem a ruhát!-Kiabáltam a fürdőből amikor rájöttem, hogy elfelejtettem magammal vinni a ruhát.-Iaan!-Kiabáltam amikor nem kaptam választ, viszont Ian annyira hangosan nézte a Tv-t, hogy nem hallott semmit..

Most két lehetőség van.. Kimegyek meztelenül, és akkor tuti, hogy nem megyünk sehová mert Ian nem fog bírni magával.. Pontosabban a faszával.. Vaagy Kimegyek törülközőben és akkor csak 50%, hogy rám veti magát... Hm.. Jó lesz a törülköző..

És amúgy persze, hogy a legrövidebb törülközőt vittem magammal.. Ahogy magamra tekertem, alig takarja a picsámat..

Beléptem törülközőbe csavarva mire Ian csak egy picit meglepetten felhúzta a szemöldökét, de nem tartotta annyira nagy számnak mint én.

Már kezdtem örülni, és azt hinni, hogy csak én képzeltem ennyire vadállatnak és perverznek.  Boldogan előkaptam egy bugyit és egy melltartót a fiókomból és kifelé tartottam, hogy át tudjam venni őket.

-Nem öltözöl át itt?-Hozott sokkba egyetlen mondatával.. Miért csinálja ezt? Tudja, hogy nincs a törülköző alatt semmi!

-Kéne?-kérdeztem félve, mire rejtett mosollyal szép lassan felállt az ágyamról. Kezét a tarkómra helyezte, jelezve, hogy innen nincs kiút.. 

-Megengeded?-Suttogta pár miniméterre a számtól, ami miatt nem tudtam ellenállni neki és öntudatom nélkül bólintottam egyet.

A törülközőt egy mozdulattal, de mégis oly gyilkos lassan lerántotta rólam és csak bámulta a meztelen testem. Egy kis idő után megcsókolta a kulcscsontom én pedig a gyönyörtől felsóhajtottam.. Ő egyre csak csókolt, miközben kezével kiengedte a csurom vizes hajam és erősen beletúrt. A ruhadarabok kiestek a kezemből és a vállába kapaszkodtam, mert különben össze estem volna.. Egyre lejjebb csókolt volna, ha én nem állítom le..

-Mennünk kell.. Tudod, hogy fontos ez a munka nekem..-Suttogtam a már majdnem a melleimet csókolgató Iannek, aki teljesen a hév hatása alatt volt.

-Ha most azt várod, hogy hagyjam, hogy felöltözz, akkor nagyon félre ismertél..-Közölte visszahajolva a fejemhez.

-Ian. Fontos..-Néztem rá könyörgő szemekkel, mire láttam, hogy gondolkodik.

-Na jó menj mielőtt meggondolom magam.-Adta a kezembe a ruhámat és még egy útólsó csókot adott a számra.

Kimentem a fürdőbe és míg felöltöztem azon gondolkodtam, hogy hány lány verne most agyon, amiatt, hogy visszautasítottam Ian Barker szexajánlatát.. Azt hiszem ezek között a lányok között lennék én is..

/17:55/

-Itt majd balra igaz?-Állt meg Ian a pirosnál és az elágazásokat nézte.

-Igen.-Válaszoltam a kezét szorongatva ami a hasamon pihent.

Most már teljesen máshogy néztünk ki mint egy fél órával ezelőtt. Egy elegáns pár ült egy igen drága Mercédeszben, akik egy céges-bulira mentek és simogatták a nő hasát, amiben a gyermekük fejlődött. Mint egy normális család.. Legszívesebben el sem mozdultam volna.

Mikor odaértünk, a két emeletes kertes-ház ledekkel, reflektorokkal és bulifényekkel megvilágított kertjére, ahol legalább 500 ember evett, ivott, táncolt. Csak furcsán összenéztünk Iannel ... Te jó ég, én azt hittem szolid lesz, erre meg idecsaptak a cápák közé..

-Helló, Jane Wheleer-Nyújtottam kezet a hozzám legközelebb álló lánynak

-Szia, Audrey Shellwood.-Mutatkozott be illedelmesen.

-Meg tudnád nekem mondani, hol találom a főnököt? Új vagyok..-Mosolyogtam kedvesen a lányra.

-Hát.. az egyik itt van, de az a kérdés melyiket keresed.-Nevette el magát.

-Mi? Te vagy a főnök?-Csodálkoztam el.

-Hát az egyik.. Tudod van az étterem rész, azt én vezetem, és van a Hotel rész, azt pedig az ex-férjem vezeti.. Régen együtt vezettük, de a válás óta kettészedte a bíró, de ez hosszú-Kezdette gy sztoriba-Te melyik részlegre jelentkeztél?-Kérdezte egy kis idő után.

-Én a Hotelhez.. A recepcióra..-Mondtam félénken, mivel elég keménynek tűnt a csaj, azóta, hogy eszébe hoztam az ex-férjét.

-Jó akkor te Larryt keresed-Sóhajtott fel szinte megkönnyebbülten.-Gyere, biztos azzal a nagymamával nyalakodik..-Forgatta a szemét miközben elvezetett engem és Iant az ő irányába.

-Tessék?-Nevettem fel akaratom ellenére.

-Hát Larry egy 24 éves helyes pasi, és a nő akivel most van legalább 45..-Rázza a fejét hitetlenül.-Jó tényleg szép a nő, viszont az anyja lehetne nem?-Kérdezte, mint akinek az agyára megy ez az egész.

-Jane.-Szólt hirtelen Ian, és közelebb hajolt, hogy súgjon valamit.-Az anyja lehetne, de ő a tiéd..-Mutatott a főnököm irányába, aki összekulcsolt kézben nevetett anyámmal!!

-Na gyertek már!-Sürgetett Audrey aki mit sem sejtett az egészből.. Én sokkban mentem az asztalhoz, el sem hittem mi van itt!

Anyám amikor meglátott az arcára fagyott a mosoly és kínosan nézett engem és Iant.. Szinte az arcáról lehetett leolvasni, hogy imádkozik azért, hogy ne oda menjünk.. Csak egy volt a probléma.. Hogy mi pont oda mentünk...

-Larry itt az új recepciós és a férje..-Passzolt át Audrey és már le is lépett.

Larry egy barna bőrű (Saccra olasz) Kék szemű Göndör felnyírt hajú rohadt helyes pasi volt.... Mikor odaértünk Ian ösztönösen megszorította a kezem. Nem tudom azért-e mert vágja, hogy bejön a pasi, vagy azért mert szembesülnöm kell azzal a ténnyel, hogy ez a pasi anyámmal kavar..

-Sziasztok. Larry Thomson-Mosolygott és közelebb jött magával húzva anyámat..-Ő pedig az élettársam Ana Wheleer-Mutatta be az anyámat...

-Heló..-Kezdtem halkan aztán rájöttem, hogy normálisnak kellene lenni, mivel ezen a munkán múlik a megélhetésem..-Sziasztok.-Köszöntem már magabiztosan.-Én Jane.. Jane..-Jöttem rá, hogy csak nem mondhatom, hogy Wheleer-Bocsánat mindig elfelejtem, hogy már házasok vagyunk..-Nevetgéltem hazudósan.-Mrs. Barker, de csak Jane.-Mosolyogtam mint ha semmi sem történne.

Mikor illedelmesen bemutatkozott Ian is odahívtak minket a svédasztalhoz. A férfiak előre mentek, míg mi anyával csak hátul maradtuk.

-Mit keresel itt?-Olvastam le a szájáról.

-Ezt én kérdezhetném.-Tátogtam idegesen.

 Majd leültünk egymással szembe a "mostoha apámmal"  aki a főnököm és az anyámmal...

                                                  /Folytatás következik/                                                                 

Te jó ég, Babát várok!  | ✔|Where stories live. Discover now