Nálam már semmi sem biztos

5.6K 187 2
                                    

 2018.05.14

Kedves naplóm!

A megszokott kis köröm ezennel teljesen kibővült. Amim eddig volt, az Betthany a barátnőm. Most már teljes joggal mondhatom, hogy a babámnak köszönhetően nagyobb lett a családom és nem csak egy fővel. Mióta tudtam, hogy gyermekem lesz, azóta Rebeka minden hétvégén itt van, és rendbe rakja a fejemet. Ian a baba apukája minden második nap jön és megnézi, hogy vagyunk. És jött még egy fő, aki nélkül élni sem tudnék... Ez a fő pedig Dr. Roberts doktornő.

-Hogy van a kedvenc kismamám?-Kérdezte Dr. Roberts amikor belépett az ajtón.

-Megvagyunk-Mosolyogtam a doktornőre.

-Figyelj Jane most nem egészségügyi dolgok miatt vagyok itt, bár ha problémád van nyugodtan szólj, de ki kellene tölteni egy pár papírt.-Szedett elő egy rakás papírt.

-Hát jó-Fogtam hozzá.

-Szóval itt van egy a szülőkről. Akkor ugye nem vagytok együtt?-Kérdezte fel sem nézve a lapokból

-Hát.. Nem de..-Kezdtem mire érdeklődve felnézett-Ezt majd lehet változtatni?-Kérdeztem a lehető legcikibben

-Lehet persze-Nézett rám rejtett mosollyal.

.

Aztán meg alig járok be az egyetemre, de muszáj az ösztöndíj miatt, de keresek már munkát, csak azt nem tudom eldönteni, hogy mit fogok enni, amikor már a hasam nagy lesz és én nem fogok tudni bejárni dolgozni.

Ráadásul majd szereznem kell egy játékbabát mert Ian elmondása szerint meg sem tudja fogni a gyerekeket szóval meg fogom tanítani... Normálisan babázni(?)

Fenekestül felfordult az életem, mégis ebben a másfél hónapban több minden történt velem mint az elmúlt másfél évben. Amit csak egy embernek köszönhetünk. Most mondhatnám hogy a babának, de az nem lenne igaz (csak részben). Mert Ian az aki feldobja a napjaim. De talán igaza volt Rebekának. Játszik velem. Egyik nap majdnem ágyba visz, Máskor meg a barátnőjével beszél telefonon. A gyerekekhez egyáltalán nem ért, viszont a nőkhöz különös érzékei vannak az egyszer biztos. 

Betthany meg állandóan áraszt ezzel a sok faszsággal, miszerint egymásnak vagyunk teremtve, meg ezt a véletlen hozta össze, bár én nem akarok ennek hinni. Ha nem esek teherbe ugyanúgy folytatódik minden ahogy megszokott volt. Csupán lefeküdtem egy idegen sráccal aki a gyermekem apja lesz és nem több. Vagyis.. Nem tudom. Nálam már semmi sem biztos...

Te jó ég, Babát várok!  | ✔|Donde viven las historias. Descúbrelo ahora