Karácsony 1.

3.2K 124 18
                                    

2018.12.24.

Kedves naplóm. Boldog karácsonyt. Neked is, nekem is, Iannek is, a babának is, Bonnynak is, Rebekának is, Noahnak is, Anyunak is, Larrynek is, Audreynak is, Dr. Robert'snak is, Bethanynak is, Tomnak is, Marynak is..(najó neki nem) Clem babának is, Ian apjának is, Az én apukámnak is (akárki legyen az) Az utcán karácsonyfákat áruló néninek is, A boltosnak is, a rádióban a hangoknak is (sosem jegyzem meg a nevüket), és az egész világnak boldog karácsonyt. Na kezdjük.

Ahogyan már említettem szentestén (ami ma van) Bonynál(Ian anyja) leszünk. És elvileg nála lesz Ian unokatesója (Az egyik fejezetben Clem babára vigyáztunk, ő Clemnek az anyukája) és párja és Ian anyjának a testvére Regina(?) és annak családja. Szóval gyerekek, unokák... 9Hónap után végre (?) megismerhetem a Barker családot.. Ami igazából nem is igaz, mert Barkerék az apja családja, most a Turneréket ismerem meg.. Hurrá. Ha mindegyik feleannyira őrült mint Bonny már jól jártunk.

Most a kocsiban (oda felé) kicsit írogatok, hátha felkészülök addig a familiára.
Nahát ez a két nap valami őrületes rohanásban fog eltelni. A Szentestét Bonny családja megismerésével, 25.-ét Rebekáékkal és nagy valószínűséggel anyával és Larryvel (az azonoskorú főnökmostohaapával) töltjük.

Na és a 26.-a... Az ez előtti fejezetekben említést tettem az én édesapámról.. Na amíg én csak említést tettem addig Rebeka valamilyen elvetemült módon addig nyomozott, amíg talált egy embert. Megnehezítette a dolgot, hogy Ugye anya a saját nevére vett minket és már nem emlékszik az apánk vezeték nevére... Annyira emlékszik, hogy mindenki Johnnynak hivta és közel lakott... Visszatérve a talált emberre (Googlen találta, valami kém az a csaj) John Walker, 45 éves, család apa és egy kisvárosi postán dolgozik postásként.. Azért ő a legesélyesebb mivel a szülő városunk közelében lakik, azonos korú és "Johnny". Ami nem stimmel, hogy idősebb az egyik lánya mint mi.. Anya összesen négy évig volt a párja, és ezalatt egyszer sem említette volna, hogy neki van egy lánya... Nabde ezt majd kiderítjük. Na szóval a 26-a azzal fog telni hogy Rebeka, Noah, Ian és én elmegyünk ehhez a bizonyos John Walkerhez és kiderítjük, hogy vajon ő-e az apánk. Hú de jó lesz!

.

-És itt vagyunk. - fékezett le Ian hirtelen egy családi háznál. Úristen! Megérkeztünk! - készen állsz? - nézett rám félve.

-Nem- feleltem mire egyetértően bólintott.

-Én sem. - nézett maga elé.

-ÓH SENORITA! - kiabál élesen egy öregedő hang.

-Említettem, hogy a nagyi spanyol? - sütötte le a szemét Ian miközben kiszálltunk a kocsiból.

-Azt sem említetted, hogy a nagyid még él! - suttogtam neki mire megláttam egy pöttöm öreg-fürge-asszonyt aki széttárt karokkal szaladt felénk.

-Óh senorita- ölelt át szorosan pöttömke majd ránézett Ianre- Hermoso! Hermoso! - mutogatott kézzel lábbal mosolyogva Iannek mire ian csak mosolygott és átölelte.

-Valaki fogja meg abuelitát mert még megijed a kismama. - nevetett az egyik unokatestvérnek látszó csávó az udvarolon, mire felnevetett az egész család.

-Elkaplak mi hijo lesz neked kenyér, istenemre mondom én! - Kiabált éles hanggal pöttömke és fenyegetve szaladt a srác után be a házba.

-Mit jelent a hermosa? - néztem Ianre miközben betessékelt minket a famillia.

-Gyönyörű. - Mondta szinkronban a család nevetve és beljebb mentünk megölelni mindenkit.

/Folytatás következik... /

Te jó ég, Babát várok!  | ✔|Where stories live. Discover now