2. Hónap pihi... Aha..

4K 155 4
                                    

Kedves naplóm!

2018. 11. 07.

A mai nap -Mivel sikeresen betöltöttük a 7.hónapot.- Hivatalosan is terhes szabadságon vagyok! 3 hónappal ezelőtt azt gondoltam "Huh de jó, 2. hónap pihi.." Aha... Asszem most kezdődik a zűr. Ma Ian valami haverjával festi a szobát, én pedig elmegyek beszélni a bébi szitterrel. Vagyis mentem volna ha Ian nem vágja ki a hisztit.. Jó bármondjuk jogos volt, mivel azzal érvelt, hogy meg szeretné ő is ismerni. Szóval átrakjuk holnapra. De akkor meg csúszik a Babaágy kihozatal, mivel azt is megrendeltük és holnapra szállítanák ki.. Aha. Átrakjuk akkor holnap utánra. Istenem ennyi faszságot.. 

-Te csak feküdj le szépen, és nézd a Tv-t- Nézett rám kérlelően-a festés közben- Ian amikor már harmadszorra mondtam el milyen elvárásaim vannak a szobával kapcsolatosan.

-Képtelen vagyok tétlenül ülni.-Nyígtam akaratosan.

-Akkor maradj itt.-Mosolygott rám aranyosan.-Csendben.-Tette hozzá és már is elment az életkedvem. Inkább ki mentem a konyhába inni valamit.

-Figyi tesó, ha neked nem kell én elhallgatnám egy életre.-Röhögött Ian barátja Rob.

-Sajnálom foglalt..-Mondta nevetve Ian.-Szemeket le.-Mondta elkomolyodva.. És azt hiszem kissé fenyegetőzve is... Azóta nem nagyon hallom őket beszélgetni...

.

Amikor kész lett az egész és már csak ketten maradtuk a házba Ian bevezetett a félig berendezett festékszagú szobába, megmutatni hogyan sikerült.

-Hogy tetszik?- Ölelt meg hátulról, és kissé előre hajolva a reakciómat nézte.

-Csodálatos.-Néztem körbe a fehérre festett csillámmal teli falakkal borított szobában. Ahol berendezve pihen egy babakocsi, egy hintaszék, egy fotel és egy kicsi sorszekrén... És mind babarózsaszín. És egy üres hely, ahol majd a Babaágy lesz.-Imádlak.-Fordultam meg a könnyeimmel küzködve átölelni Ian-t.

Amikor teherbe estem, azt hittem vége az életemnek... De ma este rájöttem. Még csak most kezdődött el..

Te jó ég, Babát várok!  | ✔|Where stories live. Discover now