Csattannak a csókok és a pofonok

4.1K 154 6
                                    

2018. 08.10 (Ismét)

Szerintem bátran állíthatom, hogy ez volt  életem legrosszabb napja.. Egy véletlen, és egy félreértésnek köszönetően taccson vagyok..

Nem tudom, hogy fejezzem ki magam, ezért inkább a történénseket írom le..

Azt hiszem ott fejeztem be, hogy leültem a főnökkömmel és az anyukámmal (akik egy pár) szemben a férjemmel (aki nem a férjem)

-És amúgy hány éves is vagy?-Kérdezte Larry amikor kihozták az ételeket.

-25 Lesz.-Vágta rá anyu felelőtlenül, mire én lesápadtam. Larry értetlenül nézett felváltva rám és anyára.-Vagyis úgy néz ki mint egy 25 éves..-Nevette el magát zavartan anyu mikor rájött, hogy itt nem lehet az anyám.. Meg amúgy sem..

-És milyen igaz.. Pont annyi lesz..-Nevette majdnem el magát Ian én pedig ráléptem a magassarkúmmal a lábára mire ő felsikoltott... Egyáltalán nem voltunk furcsák Larrynek..

-És.. Hol dolgoztál eddig?-Váltott inkább témát.

-Tanultam.-Jelentettem ki és szinte már biztos voltam a bukásomban.

-Értem.- Mondta és a vacsora többi része csak abból állt, hogy én frusztráltan néztem anyut, aki úgyszint, Ian szorítgatta a kezem, Larry pedig érdekesen nézett minket...
Hát igen.. Mit is mondhatnék...

-Khm.. Hány hónapos terhes is vagy?- Kérdezte anyu mikor befejeztük a vacsorát.. Nem mondtam volna meg, ha csak ketten lettünk volna, és ezt pontosan tudta, ezért akkor kérdezte, amikor ott volt Larry... És az ő szempontjából pedig, hogy néz már ki, hogy az, akit fel akarok venni, bunkó a feleségemmel.. Szóval muszály volt...

-Most töltöttem a 4.et..-Mondtam halkan.

.

Már fél 10 múlt és egyre unalmasabb volt a party.. Nem is izgatott anya se a "férje" és már az sem, hogy nagy valószínűséggel nem fognak fel venni..

-Egy ilyen szép nő miért áll egyedül a narancsleveknél?- Ébresztett fel a gondolataimból egy srác.

-Mert ez a szép nő nem ihat alkoholt még 5 hónapig..- Húztam el a számat miközben a narancslevem nézegettem.

-Akkor gondolom ennek a szép nőnek van barátja is..-Forgatta a szemét mosolyogva mikor rájött, hogy miért mondtam, hogy még 5 hónapig semmi alkohol.

-Mondhatjuk annak is. -nevettem

-Kár..-Nézett a szemembe csábosan.. Na ne! Ismerem ezt a nézést... Ez olyan "terhesen is megbasználak" nézés... Mindig így néz rám Ian és Tom is így nézet.. Én nem kérek még több ilyen nézést!!

-Kinek mi..-Kezdtem el flegmázni mivel tényleg nem kérek ebből.

- Na ne mondd, hogy baj, hogy tetszel..-Mondta ki és a vállán egy kéz jelent meg... Igen.. Ian keze..

-De ember.... Nagyon is baj...- Mondta ki és egy pofon csattant az arcán... Nem is tudtam mit csináljak csak elhúztam Iant és a kocsihoz tartottam.

-Mi a faszért kell a balhét csinálni?? -Ordibáltam a parkolóban.. Csak így mellékesen úgy néztünk ki mimt a filmekben... Egy elegánsan öltözött terhes csaj húzott egy elegánsan öltözött pasit miķözben az utca tőlünk zeng...

-Hát bazdmeg hagyjam, hogy rád másszon??- Ordított ő is..

-Szavakkal ember? A csávó legalább egy méterre állt tőlem!!- Ordibáltam miközben beültem a kocsiba és (direkt) becsaptam az ajtaját.. Minden pasi gyenge pontja a kocsi ajtó csapkodás..

-Na ne csapkodd!- Mondta idegesen mutogatva. Mire csak elmosolyodtam.. Én mondtam!

-Most már biztos, hogy felvesznek.. Végülis csak a "férjem"- rajzolgattam idézőjeleket a levegőbe- megütött egy munkást!! Tök normális!- Ordibáltam

-Megérdemelte- csapott rá egyet a műszerfalra

-Hm Majd azt mondom elváltam. -Mondtam ki gúnyosan nevetve.

-Na akkor válj el bazdmeg!-Sértődött be.

-El is válok..-Mondtam ki idegből és egy pár percig csönd lett a kocsiban..

-Most szakítottunk?-Kérdezte már egy teljesen más hangsúlyban.. Kicsit félve..

-Nem tudom..-Mondtam őszintén egy kis gondolkodás után. Abban a pillanatban Iannek pityegett a telefonja.

-Nézd már meg ki írt..-Mondta halkan mire én előre nyúltam a telefonért és bekapcsoltam...

Mary messenger feje villogott a telefonon és mit sem sejtően rányomtam.. Amikor elolvastam mit írt mintha pofon csaptak volna... Könnyek gyűltek a szememben és féltem elmondani Iannek ezért csak megmutattam neki szó nélkül.. Amikor elolvasta hirtelen leparkolt és a kezébe temette az arcát..

-Nee.. -Kezdtek el könnyek folyni az arcán és tehetetlenül rám nézet..- Ne hagyj el..-Mondta miközben a szenét törölte...
De ezen nem tudunk változtatni... El fogom hagyni...

Mert Mary üzenetében az állt hogy Ian a gyermeke apja...

Te jó ég, Babát várok!  | ✔|Where stories live. Discover now