Kezdetek

8.7K 211 5
                                    

2018. 04. 08.

Kedves naplóm.

Eljött a nap, ma én is "egy éjszakás lány" lettem. Sosem gondoltam, hogy ki fogom ezt mondani de.. És igazából mindig is utáltam az ilyen lányokat, de ma én is az lettem. Mentésegemre szóljon, részeg voltam. A pasi arcára is alig emlékeszem. A telefonomban el van mentve egy "IAAANN" nevű szám, szóval minden bizonnyal, Iannek hívják. Nahát megvolt ez is. Megy tovább az élet..

Egy Heartland-i egyetemista lánynak mi a legjobb pénteki elfoglaltsága? Hát a partyy! Aha persze. Asszem reggelig fogok Vámpírnaplókat nézni..

Tegnap Bethanival elmentünk valami csütörtöki bulira ahol berúgtam és hazamentem egy sráccal. Szóval ma pihenés. Ki kell pihennem a "Fél évente egyszer elmegyek buliba" napot..

Egy átlagos Heartland-i lány vagyok. Reggel egyetem, délben házimunka, este tanulás és ez megy minden nap...

Egy barátnőm van. Bethani. Gyanítom, hogy a legtöbb srác, köztük a tanárok is, miatta járnak be a suliba.. Ő nem átlagos. Bomba nő, szó szerint! Szőke haj, kék szem, baba arc... Minden srác róla álmodik. Amíg meg nem szólal...Bethani igazából hasonlóan bolond mint én. Végigröhögjük a tanórákat, az ebédszüneteket, de még a hazautat is.

Míg mások buliznak, mi itthon bámuljuk Damon Salvatoret és ez így van rendben. Mint említettem kb fél évente járunk el valahova, az is különleges alkalomnak számít. És nekem sikerült halál részegre innom magam és lefeküdni egy idegennel. Gratulálok Jane Wheleer megnyerted a legszánalmasabbak díját! Na de mindegy. 

Ennyire másnapos még nem voltam.. De komolyan! Egyfolytában hányok és éhes vagyok! Tegnap éheztettem magam vagy mii?...


Te jó ég, Babát várok!  | ✔|Where stories live. Discover now