Capitolul 30

4K 389 60
                                    

Uit să respir și păstrez tot aerul în plămâni în momentul în care buzele ei calde se lipesc timide de ale mele. Totul durează însă doar o fracțiune de secundă. În afară de faptul că buzele ei sunt moi și catifelate, nu am putut să îmi dau seama de prea multe lucruri. Dar am simțit fiorii. I-am simțit până în măduva oaselor, cutreierând fără niciun pic de jenă prin tot corpul meu.

                  Rămân cu ochii închiși secunde bune după ce ea se îndepărtează de mine, încercând să păstrez cât mai mult gustul ei pe buzele mele. Deschid încet ochii și mă aștept ca ea să fie deja la câțiva metri de mine, dar este chiar aici, în fața mea, privindu-mă intens. Obrajii îi sunt roșii iar corpul îi tremură din toate încheieturile. Dar, spre surprinderea mea, nu pare speriată de ceea ce tocmai s-a întâmplat, ci din contră. Zâmbește.

                   Îmi trec ușor limba peste buze, iar ea înghite în sec în urma gestului meu. Își ridică mâna și o trece tandru prin părul meu, iar eu aplec capul în față pentru a simți cât mai intens atingerea ei. Tind să cred că voi ajunge dependent de atingerile ei cât de curând. Nu știu ce face fata asta cu mine, dar a reușit să trezească cu o simplă atingere mai multe sentimente decât am crezut vreodată că pot avea. Cel puțin nu în ultimii doi ani.

Îmi așez lent mâna dreaptă pe ceafa ei și cu cea mai mare grijă îi cuprind talia cu brațul stâng. Ochii îi sclipesc ca două felinare, iar inimile noastre par a fi sincronizate într-un dans nebun. Valsăm din priviri și corpurile noastre se ating pe cel mai lent ritm de tango. Îmi aplec ușor capul și îi presez un pupic pe nas, apoi îi sărut fruntea, obrajii, continuând cu linia maxilarului și poposesc pentru câteva secunde cu buzele lipite de linia pulsului său.

Un scâncet timid i se strecoară printre buze, iar mie pe sub piele. Înghit în sec atunci când un fior se oprește fix acolo unde nu ar trebui să o facă. Sper ca ea să nu simtă nimic. N-aș vrea să fugă, să mă creadă vreun pervers. Presar pupici pe tot traseul spre buzele ei, pe care le ating ușor cu ale mele. Sunt atent la fiecare reacție a ei, nu vreau să exagerez cu nimic. Tremură, dar corpul ei este moale în brațele mele. Din când în când se încruntă, semn că încă simte neplăcere atunci când este atinsă.

Dar cu siguranță am evoluat mult, pentru că nu se dă bătută. Mă privește cu ochii ei mari și superbi, iar eu mor de nerăbdare să simt mai mult. Așa că îmi trec vârful limbii peste buza ei superioară, iar pe cea de jos o prind încet între dinți. Tresare, dar își încleștează mâinile în părul meu. Rămân fără răbdare și îmi presez buzele de ale ei, de data asta mult mai apăsat. Îmi răspunde timidă la sărut, imitându-mi mișcările și permițându-mi să o gust cu adevărat de această dată.

Pot să jur cu mâna pe inimă că deși nu a durat mai mult de un minut, a fost cel mai intens și intim sărut din viața mea. Nu am crezut niciodată cuplurile care susțin că au știut de la primul sărut că vor fi împreună pentru tot restul vieții. Nu știu dacă așa ceva ar fi posibil, dar pe cuvântul meu că este prima oară când îmi imaginez cum ar fi viața mea peste cinci ani de relație cu Ariel. Sau peste zece, sau treizeci.

Eu sunt cel care încheie sărutul. Și nu pentru că m-aș fi săturat de buzele ei. Asta nu cred că se va întâmpla vreodată. Ci pentru că nu vreau să merg prea departe. Și sincer, mi-e din ce în ce mai greu să mă controlez. I-aș săruta fiecare bucățică din corp. I-aș cuprinde sânii ăia mari între palmele mele și mi-aș cufunda capul între ei. I-aș mușca fesele alea apetisante de fiecare dată când s-ar întoarce cu spatele la mine și nu m-ar lăsa să privesc ochii care m-au cucerit din prima secundă. Ochi care sunt acum înlăcrimați, iar toate simțurile mele amorțesc, apoi intră în alertă.

Atinge-mi sufletulWhere stories live. Discover now