Merhaba!

1K 60 3
                                    

Hayatımın tamamen değiştiği bir gün vardı elbet. Herkesin vardır, bilmiyorum belki de yoktur.

Hayatımıza giren ve derin yaralar bırakan insanlarla tanışma anımız ne kadar kalabilir hatıralarımızda? Ben saniyesi saniyesine hatırlıyorum.

Özel bir hastanenin bilmem kaçıncı yıl dönümü için piyano çalıyordum, amacım ne para kazanmak ne de hastalara moral vermekti. Sadece kendi notalarım arasında kaybolup çok zor aldığım nefeslere soyut bir anlam kazandırmak istiyordum. Müzik benim ruhumdu ve benim ruhum yok oluyordu. Elimde kalan tek şey müzikti. Tabii, o zamanlar böyle düşünüyordum.

Jeon Jeongguk'u, ilk defa o gece görmüştüm ve hayatıma girişi de en az kendisi kadar nefes kesiciydi. Ona dair birçok şeyi sayabilirim, dudağının altındaki o bene nasıl aşık olduğumu, gülüşü için kalan kısacık ömrümü saniyelere indirebileceğimi ve ona nasıl deli gibi aşık olduğumu. Çok güzeldi Jeongguk, bu kirli dünyaya ait olamayacak kadar güzel.

Şimdi, size onunla tanıştığım zamandan, şimdiki zamana kadar geçen, benim hayal olduğuna inandığım o zamanları anlatacağım.

Kemerleri takın ve ikimizin büyülü , 'hastalıklı' dünyasına girmeye hazır olun. Burası o kadar büyülü ki, kendinizi kaybedebilirsiniz. Merak etmeyin, çıkışı size göstereceğim.

Şimdiye kadar Min Yoongi'yleydiniz. Tekrar görüşene kadar sağlıkla kalın.

 Tekrar görüşene kadar sağlıkla kalın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Star Of My Life|YoonkookWhere stories live. Discover now