Bedel

8.7K 528 28
                                    

"Asel. " daha yeni eve girmiştim ki karanlıkta Asafın sesi geldi. Anlaşılan romantik bir ortam yaratmak için evin lambalarını kapatmıştı. Ancak hesaba katmadığı şey mumlar olmadığı için birbirimizi göremiyor oluşumuz. Tam lambayı yakmak için elimi duvarda gezdiriyordum ki arkamdaki beden ile hareketlerim duraksadı. Asaf arkadan bana sarılıp kafasını boynuma gömdü ve hiç vakit kaybetmeden dudakları ile sömürü işine girdi.

"Hiç boşuna uğraşma Asaf Bey. Artık senin karın değilim ve bil bakalım ben yabancılar ne yapmıyorum?" Masumca sorduğum soru ile Asaf kafasını geri çekti. Bedeni ise gerilmişti. İşte şimdi beni anlamıştı. Onu affettiğimi ancak süründüreceğimi şuanda anlamıştı.

"Ne yapmazsın?" Sesindeki tereddüt ile sırıttım. Hala ilk günkü saflığı ile beni sevmesi ona kızmamı engelliyordu. Karnımdaki ellerinin üstüne ellerimi koydum.

"Yakınlaşmam. Kendimi sadece kocama sunarım. "Dedim ve ellerinin üstündeki elimle ellerini vücudumdan uzaklaştırdım. Asaf homurdanırken bir adım geri gitti. Bende bunu fırsata çevirip lambayı yaktım.

"Çocuklarıma hamilesin ancak ben sana dokunamıyorum bu nasıl iş?" Küçük çocuklar gibi yüzünü asıp kollarını göğsünde bağladı. Dudaklarımda oluşan gülümsemeyi engellemek için kuruca öksürdüm.

"Eve hayatım hemde ikizler ama ne yaparsın biyolojik babaları var ancak annelerinin nikahlı kocası yok. " dedim ve eski türk filmindeki kadınlar gibi yalancı ağlamamı yaptım. Asaf sinsice sırıtıp aniden kolunu belime atıp beni kendine çekti.

"Pazara sadece iki gün var. Yarın imam nikahı kıyarız ertesi günde yıldırım nikâhı ile evleniriz. " bu defa dolan gözlerime mani olamadım. İlk evlendiğim zamanda zorla ve hızla hemen nikah kıymıştık. Ne kınam yapıldı nede düğünüm. İsteme işi bile olmadı. Asafsa şimdi yine yangından mal kaçırırmış gibi benimle evlenmek istiyor.

"Yok öyle hemen evlenme. Kız isteme, kına ve düğün istiyorum. Yoksa seninle evlenmem ve Asaf Bey şunuda aklına sok imzaları atana kadar beni öpmen bile yasak. " dedim ve karnına dirseğimi gömdüm. Asaf acı içinde inlerken bana baktı. Ancak dudaklarında sırıtma vardı.

"Sinirlenince ateşli bir hatuna dönüşüyorsun. " yanaklarım kızarırken kaşlarım çatıldı. Hormonlarım ile oynuyordu resmen koca oğlan.
Asafa küsüp koltuğa oturdum. Ne kadar da ağlak bir kız oldum böyle. Sanırım hamilelik yüzünden duygularım kendi kendine değişiyordu.
Asaf televizyonda bir şeyler ile uğraşırken onu izledim. Ciddi ciddi beni umursamayıp televizyon mu izleyecekti. Asaf ilk önce lambayı kapattı sonrada kumanda ile yanıma geldi ve koltukta dibime oturdu. Daha itiraz etmeden kolunu belime dolayıp kendine çekmeye çalıştı.

"Bırak beni Asaf sana demiştim suçsuz olman sana ceza kesmeyeceğim anlamına gelmiyor. " Asafın yüzü düşsede hemen kendini toplayıp beni koltukta kendine doğru çekti. Lambaları söndürmek zorunda mıydık. Asaf onunla yatmayacağımı anlayınca aniden film izleme kararı almıştı ve korku filmi açmıştı. Çırpınmaya başladım ancak kulağıma dolan çığlıkla bende çığlık attım çünkü aynı zamanda ekranda içine üç harfli girmiş olan kadın tuhaf ve korkunç bir hale bürünmüştü. Daha filmin ilk dakikalarında buda neyin nesi. Ilerleyen sahneleri düşünemiyorum bile Çığlığım daha kesilmezken aniden sahne değişti ve yatağında uyuyan küçük kızın açıkta olan ayağı çekildi. Korkuyla ayaklarımı kendime doğru topladım. Çığlığım neyseki durmuştu ancak Asaftan kaçan ben şimdi yakasına yapışmıştım.

"Asel anlıyorum cazibeme dayanamıyorsun da nefes alamıyorum. " Asafın boğuk sesi ile ellerimi yakalarından çekip boynuna doladım. Bu arada küçük kız uyandı ve etrafta onu rahatsız eden şeyi aradı bu arada dolabın üstünden atlayan şeyle deli gibi çığlık attım ve kendimi Asafın kucağına attım.

ŞEHİRLİ-2 (Tamamlandı)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن