Part 42

30 0 0
                                    

Μετά από τρεις μέρες αφότου κυκλοφόρησε η είδηση και έκανε τον γύρο του διαδικτύου πήγε η αδελφη μου στην γιατρό της,
έκανε υπέρηχο και τις προγραμματισμένες εξετάσεις της και με μια πολύ όμορφη φωτογραφία ανακοίνωσε στο κοινό της πως σε λίγους μήνες θα αποκτήσει το πρώτο της παιδάκι.

Μετά από τρεις μέρες αφότου κυκλοφόρησε η είδηση και έκανε τον γύρο του διαδικτύου πήγε η αδελφη μου στην γιατρό της,έκανε υπέρηχο και τις προγραμματισμένες εξετάσεις της και με μια πολύ όμορφη φωτογραφία ανακοίνωσε στο κοινό της πως σε λίγους μήν...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Κάτι που και εμείς δεν είχαμε διαπιστώσει ακόμα όσες φορές και να το λέγαμε αλλά ούτε και η ίδια πως σε τέσσερις μήνες ακριβώς θα είχαμε κοντά μας ένα μικρό μωράκι και μάλιστα από το αστέρι της οικογένειας.
Εξαιτίας εκείνου του τύπου η ανακοίνωση που η ίδια της προγραμματιζε έγινε λίγο πιο γρήγορα αλλά ήταν αρκετά χαρούμενη με όλο αυτό που δεν την πείραξε ιδιαίτερα καθώς θα το έλεγε έτσι και αλλιώς.
Μόλις έβγαλε η ίδια της την είδηση πήραν φωτιά τα προφίλ όλων των θαυμαστών της αλλά και οι ιστορίες ενώ ακόμα και στα σχόλια όλοι έσπευσαν να της ευχηθούν για το μωράκι της.
Ήμουν μαζί της το πρωί όταν αποφάσισε να ανεβάσει τη συγκεκριμένη δημοσίευση,
στο σπίτι ήμασταν μόνες μας γιατί ο Κωνσταντίνος είχε δουλειά και θα ερχόταν πιο μετά το μεσημέρι.
Η αδελφη μου αφού ανέβασε ότι ήταν να ανεβάσει είχε κυρίως κλειστό το κινητό της γιατί όταν το άφηνε έστω και λίγο ανοιχτό γέμιζε με ένα σωρό ειδοποιήσεις.

Αν.. Where stories live. Discover now