Part 20

38 0 0
                                    

Σε λίγες μέρες θα ήταν Χριστούγεννα, στα σπίτια τους οι αδελφές μου είχαν στολίσει, στο δικό μας όμως η μαμα ήθελε κάποια ακόμα πράγματα και για αυτό θα πηγαίναμε να την βοηθήσουμε.
Όταν μάζευα εκείνη τη μέρα μαζί με την Δήμητρα τα πράγματα μου για να φυγω και με πήγαινε εκείνη στο σπίτι ήταν εκεί και η ρομυ μαζί με την μαμά.
Μας παρακάλεσε να την βοηθήσουμε να στολίσει κάτι τελευταία πράγματα στο σπίτι αλλά και να κάτσουμε κοριτσοπαρέα που είχαμε αρκετό καιρό να το κάνουμε.
Η Δήμητρα πριν πάμε είχε πει στην ρομυ για το μωρό και γνώριζε ενώ όταν πήγαμε κανείς μας δεν την άφησε να κουβαλήσει ούτε καν την τσάντα της.
Κάτσαμε και φτιάξαμε ζέστη σοκολάτα όχι καφέ γιατί δεν κάνει να πιει η Δήμητρα ενώ αφού μιλήσαμε για πολλά μετά η μαμα έβγαλε αυτά που ήθελε να κάνουμε όλες μαζι και μας είχε πει ακόμα και που ακριβώς θα τα τοποθετήσουμε.
Αυτά που ήθελε να βάλουμε ήταν Χριστουγεννιατικα κεράκια, χαρτοπετσετες,
σουπλα με τον Άγιο Βασίλη και διάφορα άλλα πραγματάκια.
Αφού τα τοποθετησαμε εκεί που ήθελε η μαμά για να τα έχουμε για το Χριστουγεννιατικο τραπέζι, γενικά τρέλαναν την Δήμητρα στις ερωτήσεις αν είναι καλά, αν ζεσταίνεται αν κρυώνει αν πονάει και απλά από ένα σημείο και μετά γελούσε γιατί όντως ένιωθε καλά και την ρωτούσαν άσκοπα.
Ενώ μετά αλλάξαμε θέμα και αρχίσαμε να λέμε για τα σχέδια μετά τις διακοπές γιατί κανείς μας κατά την διάρκεια των διακοπών δεν θα πήγαινε κάπου λόγω φόρτου εργασίας. Μιλούσαμε για δουλειές και τους είπε η Δήμητρα ότι είχα κανονίσει ήδη μαζί της να πάω στο μαγαζί που δουλεύει για παραμονή πρωτοχρονιάς να την δω μετά την αλλαγή του χρόνου και έγινε ένας μικρός χαμουλης γιατί προηγούνταν και άλλα πράγματα νωρίτερα.

Μ-Δηλαδή για να καταλάβω, κανονίσατε οι δύο μικρές να μην είστε εδώ και δεν μας το είπατε;;
Δ-Μαμά μου εγώ έχω και συναυλία νωρίτερα οπότε δεν θα μπορέσουμε με τον Κωνσταντίνο να είμαστε εδώ για την αλλαγή του χρόνου..
Μ-Εσυ;;
Ε-Εγώ πρότεινα στην Δήμητρα να πάω για παραμονή στο μαγαζί μετά την αλλαγή και μου είπε οκ.
Μ-Άρα δεν θα πας στη συναυλία;;
Ε-Όχι μαμά δεν θα πάω.
Δ-Μαμά μου σας έχω κλείσει τραπέζι για την παραμονή.
Θα είναι χαρά μου να έρθετε στο μαγαζί.
Μ-Κοριτσάκι μου μίλησες με τον μπαμπά σου;;
Ρ-Αυτό λύνεται εύκολα και με ένα απλό μυνημα.
Μ-Θέλετε τόσο πολύ να πάμε;;
Ε+Ρ-Ναι!
Μ-Εντάξει θα έρθουμε.
Δ-Τέλεια!
Μ-Δεν μου λες εσύ μικρή,
ξέρεις τι καιρό θα κάνει που θα είσαι σε συναυλία;
Ρ-Έλα βρε μαμά μην γίνεσαι υπερβολική δεν είναι μωρό πια.
Ε-Συμφωνώ.
Μ-Μωρό δεν είναι αλλά περιμένει ένα μωρό και αν χτύπα ξύλο αρρωστήσει από το κρύο θα επιρεαστει και το μωρό; τι θα γίνει τότε;
Δ-Βρε μαμά μου θα προσέχω μην ανησυχείς..
Μ-Θα είστε εδώ τουλάχιστον το απόγευμα πριν την αλλαγή για να φάμε όλοι μαζί σαν οικογένεια;;
Ρ+Δ-Φυσικά μαμά.
Ε-Εμένα μην με κοιτάς δεν έχω και άλλη επιλογή..
Δ+Ρ-Χαχαχα.
Μ-Αμεσως να φύγεις εσύ μωρό ε μωρό..

Η ώρα πέρασε χαλαρά με κοριτσοκουβέντα, πολλά γέλια και όνειρα για την νέα χρονιά, στόχους με το τι σκόπευε να κάνει η καθεμία μας, πως θα τους υλοποιούσε και όλα αυτά.

Αν.. Donde viven las historias. Descúbrelo ahora