"UÇSUZ BUCAKSIZ: VEDA"

6.5K 501 134
                                    


Sonlara geldik bir şeyler söyleyeyim istiyorum.

Bu hikayeye 2018 yılında başlamışım.2 yıldır bitmemesinin tek sebebi Rüzgar'ın şuana kadarki bütün karakterlerden farklı olması.

Bütün karakterlerim içinde, en ince düşünen ve en farklı olan hep oydu. Yazarken yorulduğum, acaba artık bıraksam mı dediğim, tıkandığım ve dramının bana çok geldiği zamanlar oldu.

Rüzgar'ı sevenler de rüzgar gibi naif derdim hep, bu yüzden sevdiklerini çoğu belli edemediğinden hep gölgede kaldı.

Uzun aralarla attığım bölümler yüzünden başlara kıyasla okur kaybettiğim, motivasyonumun azaldığı oldu. Ama şuan dönüp baktığımda, her bölümünden en az kusur çıkardığım hikaye Rüzgar. Şöyle olsaydı, böyle olsaydı demediğim tek hikayem. Olduğu gibi çünkü. Karakterler içinde olduğu gibi, benim için de özel olmayı başardı yazarken.

Şimdi finale yaklaşıyoruz ve ben onun gibi bir karakteri bir daha asla yazamayacağımın bilincindeyim.

Sakinliğini, altındaki fırtınasını, kırgınlıklarını, herkese olan anlayışını, zekasını, gücünü bu kadar kontrollü kullanabilen; güçlü fiziği, kasları, dövmeleri, piercingi, yakışıklılığına rağmen herkesi altına alan erkek profiline oldukça uzak duran, bir erkeğin sadece sigara içip, alkol alıp, kızlarla gününü gün ederek "havalı başrol" olmadığını yaptığı resimlerle kanıtlayan biri olduğu için gururluyum. Kadını aşağılamadığı, duygularını küçümsemediği, kötü çocuk olmak adına kötülük yapmadığı için...

Gerçeğinden ilham aldığım insan, bu kadar kusursuz olmadığını söylese de, bu tam da Rüzgar'dan beklenen alçakgönüllülük diyorum aynı zamanda.

Okuyan herkese çok ama çok teşekkür ederim. Oy veren, okuma listesine ekleyen, yorum yapan parmaklarınızı sımsıkı tutmak isterdim.

Final bölümüne final demeyeceğim, Aden gibi sayılarla devam edecek bölümler de, ama tamamlandı yapacağım hikayeyi. Evlilikle bitmeyecek bu hikaye çünkü, Rüzgarla Eva'ya yakışan şekilde bitecek.

Bu gül size. Rüzgar'ın tüm gül güzellerine. 🌹

Seviliyorsunuz. Siz de,

Sevin,sevilin.

#redndyellow

Uçsuz Bucaksız (THB-2)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin