•39.BÖLÜM• "İki Aşık"

10.2K 766 389
                                    

Uçsuz Bucaksız

39.Bölüm: "İki Aşık"

Yıldızlarınızı ve özellikle YORUMlarınızı bekliyorum. Bölüm sonunu mutlaka okuyun. Keyifli okumalar. 😘😘😘

3.GÖZ

Adenle Damla. Mahşerin ön sıralarında koşturan, dedikodu uğruna savaşan, o anda kendilerine doğru yürüyen Eva'yı sırt sırta vermiş -oldukça komiklerdi çünkü magazin programındaki iki kadın sunucu edasıyla poz vermiş duruyorlardı- ellerinde içki, yüzlerinde tebessüm, yüreklerinde heyecanla bekleyen ikiliydi.

Tam kızaran yanaklarıyla onlara doğru yürüyordu ki aniden önüne çıkan iri bedenin sahibi, ince kollarından tutup salladı kızı.

-NE OLDU İŞE YARADI MI?!" Tunaydı. Adenle Damla, kafasına bir mısır patlağı atınca aralarından çekildi ve Eva'yı masaya çekti. "Ne var be? Ben size on basarım!"

Kızların hakkını yedirmek istemezdi ama elaların sahibi az buz haklıydı.

Rüzgar'ın "sana ne?" Cümlesinden sonra kendisine attığı adımı hatırlayınca kalbi sıkıştı. O nasıl bir şeydi öyle! Dudaklarına dokunmak istiyordu ama üçlü dedikodu timi onunla alay eder diye yapmadı.

-Şe...şey...Biz pek konuşamadık." Damlayla Aden kıkırdarken, Tuna eliyle ensesini sıvazlayıp piç gülümsemesini gizledi. Kızı utandırmak istemezdi, hayır, bu Adenlerin göreviydi, o Rüzgar'ı utandırmak istiyordu! Şimdiden dili kaşınmaya başlamıştı! (Bebeklerdeki diş kaşınması ve sürekli bir şeyleri ısırmaları gibi düşünün.)

-Biliyoruz canııım, vallahi Allah bozmasın." Elini yuvarlak masaya üç kere vuran Damla'ya, Aden de eşlik etti. "Allah kem gözlerden sakı..." cümlesi yarıda kalınca gözlerini belerterek gösterdi hedefini. "nsın....Derken geliyor kem göz."

Scott, elindeki içki bardağıyla onlara doğru yürüdüğünde, Aden Tuna'nın karnına dirseğiyle vurup bariz bir şekilde öksürdü. Damla da o güzel anın üzerine gerginlik çıkmaması için içinden dualar yağdırırken, Eva beline sarılan kollarla derin bir nefes aldı.

-Hi..." (Selam.) Scott'ın yüzünün düşer gibi olduğunu elbette fark etmişti Rüzgar.

Ama aniden kızın arkasına gelip, kollarını Eva'ya sıkı sıkı sarmasına engel değildi, öyle değil mi?

-Hi." (Selam.) Dedi kendinden beklenmeyecek bir gülümsemeyle. Masada Scott hariç hepsi gülmemek için kendini zor tuttuğunda, başını öne doğru uzatarak Eva'nın yanağına uzun bir öpücük kondurdu.

Aden ve Tuna ağızları açık bakakaldı. Vay be dercesine dudaklarını büzüp, kaşlarını kaldırdılar.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Uçsuz Bucaksız (THB-2)Where stories live. Discover now