•38.BÖLÜM• "Kıskanç"

10.3K 812 506
                                    



Uçsuz Bucaksız

38.Bölüm: "Kıskanç"

Yıldızlamayı ve yorum yapmayı unutmayın. Keyifli okumalar.

3.GÖZ

Terleyen ufak ellerini, kotuna sürttü Çiçek. Aslında bu bedenler arasında kalmaktan oldukça sıcaklamıştı ama o anda baştan aşağı ürpertici bir soğuk almıştı onu içine. Gözlerini Rüzgar'dan ayıramıyordu.

Çakıl denilen mavi gözlü genç oldukça güçlüydü ve acımasız hamleleri, Çiçek'in kalbinin sıkışmasına neden oluyordu. Ayakta duracak gücü fazla bulamayınca ahşap iskemlelerden birine çöküp izlemeye devam etti.

Bağırışların hiçbirini duymuyordu, ölüm dileklerini, canice söylemleri, tezahüratları... Sadece yeşilleri çaresizce Rüzgar'a dikilmişti.

Onu ne hale getirmişti böyle? Bundan kendisinin sorumlu olduğuna emindi.

Kızın ne durumda olduğuna bakmak için bakışları kısa bir an oraya kaydı Rüzgar'ın, beri benzi atmıştı belki ama kızın Tutku'dan ne kadarını öğrendiğini bilmediği gerçeği, ondan saklayamamıştı işte.

Karnına güçlü bir tekme yediğinde Eva'nın elini dudaklarına getirdiğini gördü.

Scott denilen pisliğin öptüğü güzelim dudaklarına.

Eğildiği yerden kalkıp, Alaz'a sağlam birkaç yumruk geçirdi.

Maçın ilk rauntu berabere bitmişti. Çünkü ikisi de sınırlı sürede birbirilerine baskın gelememişlerdi.

Kanayan dişlerinde dilini gezdiren Alaz ona bakarak dostça bir gülümseme yollarken, Rüzgar karşılık olarak dudağını kıvırsa da aklı başka birindeydi.

Bu kanı görmeye pek de içinin el vermeyeceğini bildiği bir kıza. Ona göz atmak isterdi yine ama dikkatini zor toparlamıştı zaten. Yumruklarını Alazla tokuşturup ikinci raunta başladıklarında, daha temkinliydi Rüzgar.

Yapılan tezahüratların hepsini bir kenara bırakmıştı, üzüntülerini, kıskançlığını, düşüncelerini... Sadece hırs ve nefret tutuyordu avuçlarında. Çakıl'ın hamlelerinden kaçıyormuş gibi dolandı durdu pistte. Amacı onu tamamen yormaktı, iri bir hedef olduğu için sadece boşa çıkaramıyordu tabii, bazen karşılık veriyordu basit manevralarla.

Atılan tekmeden eğilerek kurtuldu ve Alaz'ın yerdeki bacağına kuvvetli bir şekilde savurdu tekmesini. Adam yere düştüğü anda, ikinci tekmeyi vurarak geri çekildi.

Onun toparlanması için geçen saliselerde, ayağa kalkmak üzere olan adamı boynundan çekerek, omzu üzerinden fırlattı ve sırt üstü düşmesini sağladı. Kendisi de eğilmişti, bu onun avantajına olmasın diye çevik bir hareketle kalktı yerden.

Nefes aldıkça ikisinin yüzünden ve bedenlerinden süzülen terler, kirli ringe damlıyordu. Yumruğunu onun yüzüne geçirdiğinde yorulan Alaz'dan bir karşılık alamadı. Çok değil daha sabah yaptıkları ilk maçta berabereydi durumları ve bedenen ikisi de gerçekten çok yorulmuştu.

İkinci.

Üçüncü.

Dördüncü yumruğu geçirdiğinde, Alaz'ın ağzındaki ağızlık yere düştü. James'ten kaçarken, ona fırsat geçmiyordu bir türlü. Kendini henüz toparlayamamıştı o tekmeden sonra.

Uçsuz Bucaksız (THB-2)Where stories live. Discover now