•36.BÖLÜM• "Sarılma"

6.4K 560 143
                                    


Uçsuz Bucaksız 36. Bölüm:
"SARILMA"

3.GÖZ

Eva, duşa doğru yürüyen Reva'yı yavaşça takip etmeye başladı. Diğer kızlar havuzdaydı, gecenin bilmem kaçı olmuştu ve açıkçası uykusu da gelmişti. Ama Tunalarla beraber gelen Rüzgar içeri girdiği anda o uykudan eser kalmamıştı.

Yine de havuzdan çıkan Reva'yı soyunma odasına kadar niye takip ettiğini kendisi de bilmiyordu.

Adımları durduğunda, o da duraksadı. Omuz üzerinden kendisine dönen yeşil gözler, pek aldırmamış görünüyordu.

Duşu açıp, bikinisiyle, üstünkörü dökülen suyla vücudunu ve saçlarını klorlu sudan arındırırken, Eva kollarını göğsünde kavuşturup oturarak beklemeye başladı.

Ancak Reva bir dakika geçmişti ki suyu kapattı ve ona döndü.

-Ne? Bakışların altında yıkanmak çok zor. Bir şey mi var?" Konuşması öyle sertti ki, istemsizce oturduğu ahşap oturaktan kalkmıştı. Bir şey söylemeden öylece kalakalırken, göz devirdi Reva. "Niye soruyorsam. Sanki konuşacaksın." Bir cesaret onun yanına gitti ve eli daha duş başlığına değecekti ki kolunu tuttu sıkıca.

-Konuşacağım." İki yeşil birbirine iyice kenetlendiğinde, kolundaki ele baktı Reva. Ve sarışın hemen elini çekmişti işte.

-Tamam. İki dakikaya çıkarım. Zahmet olmazsa?" Gözleriyle kapıyı işaret edince, başını salladı Eva. Ama onun sertliğinin altında kalmamak için kapıdan çıkmadan önce söylendi.

-Çabuk ol. İki dakika." Alt dudağını kıvırarak "vay be." Dercesine baş salladı Reva o görmese de.

Hızlı bir duş alarak çabucak kurulandı, artık sonlarına gelseler de yaz ayındalardı bu yüzden üşümüyordu. Saçlarındaki suyun havluyla nemini alırken, aynadan görüntüsünü inceledi.

Boyattığı siyah saçları açık tenine o kadar güzel dökülüyordu ki, ağzı, burnu, dudakları, her şeyi bir kadının sahip olmak isteyeceği kadar güzeldi. Ama içindeki o boşluk.

Her seferinde aynaya 1 dakikadan uzun baktığında içine çöreklenen o sıkıntı ve boşluk. Bu neden geçmiyordu bir türlü?

Üzerinden bu hali atması birkaç saniye bile sürmedi. Kafasını sağa sola sallayarak gülümsedi aynadan kendine. Evet, şimdi iyiydi.

Kapıya çıktığı anda, duvara yaslanan Eva'yı buldu yeşilleri.

Bir şey düşünüyordu galiba kız, çünkü onun çıktığını fark etmemişti. Bu yüzden parmaklarını onun önünde şaklatmak gibi kaba bir hareketten son anda vazgeçip öksürdü yalandan.

-Dışarı çıkalım mı?" Havuz kenarında konuştukları duyulabilirdi ve Eva duşa kadar peşinden geldiğine göre konuşacakları konu özeldi. Ona baş sallayarak onay veren kıza liderlik etti ve önden yürümeye başladı arka kapıya. Kapalı havuz arkadaki yeşilliklerin arasında başka bir havuza açılıyordu.

Gece olduğu ve çoktan ilaçlandığı için elbette boştu. Şezlonglardan en sondakine doğru yürüdü ve etrafı iyice kolaçan edip, oturdu birine. Eva da karşısına geçtiğinde, başını eğerek söze başlaması için teşvik etti onu.

-Ben...Dimitry...olayında beni kurtarmak için onun yanına birkaç kez gitmeye çalıştığını biliyorum." İsmini söylemesi bile zaman almıştı ve Reva ister istemez derin bir nefes çekti içine.

Uçsuz Bucaksız (THB-2)Where stories live. Discover now