•EVA MI / REVA MI?•

5.7K 347 107
                                    


Merhaba! Mükemmel bir cumartesi gününün ardından bomboş evde balkon keyfi sürer ve sürpriz bölümü kendi kendime deli deli gülerek yazarken, rastladığım 20 küsür mesaj ve birkaç yorum sonrasında bir açıklama yapayım dedim.

(Vallahi en kibar halimi görüyorsunuz, ailem bu satırları okusa "Tutku mu yazmış bunu?" Der, çünkü normalde langur lungur konuşan ve kimse ne düşünür diye düşünmeyen biriyim neyse.)

İki bölümde ağırlık verilen Reva'dan muzdarip bir kitle görüyorum. Ama sanırım birkaçı "Bölüm İsimleri" kısmını okumamış. Yavrular, bu hikaye Tuna gibi 30-40 bölümlük bir solukta olsa, olayları uzun uzadıya tutmazdım. Ama değil.

En uzun hikaye olacak ve iki bölümde "Eva ağladı ama hemen geçti, çünkü her genç kız böyle bir olayı yaşadıktan sonra sevgilisinin boynuna atlayıp "Amaaan koyver beee!" Diyip aşkını yaşar. Söylemiş miydim? Reva da kurtuldu bu arada. Ne zaman diye sormayın..." Modunda takılamadığım için üzgünüm.

Asıl tuhaf olan kısmı "Çıkar şunu sevmiyoruz." "Nefret ediyorum." "Olmasın Reva niye var?" Kısımları. Bazen cüzdanımı kontrol ediyorum, maaşım buradan mı geliyor diye ama hayır?

Yani bu bölümde Reva olabilir, ama ağır bir ruh halindeki Eva'yı yazacak gücü kendimde bulamadığımı, aynı zamanda Eva'nın durumunun şuan arafta olduğunu unutuyorsunuz.

Ne bileyim Reva-Eva karşılaşmasını düşünüyor musunuz?

Reva'nın, Eva'nın iyileşmesi için neler yapabileceğini?

Dimitry'nin aileye karşı ne planladığını?

Uçsuz Bucaksız'da okuduğunuz Reva Rüzgar ilişkisinin detaylarını ve en önemlisi, Eva'nın neden gittiğini? Neden Rüzgar'a öyle davrandığını?

Alazla Rüzgar'ın dostluğunu? Rüzgar'ın sırlarını?

Güzellerim, bu hikaye çoook ama çok uzun. Söz veriyorum gelecek bölüm boool boool Eva okuyacaksınız. Ama Reva'nın kurtulmasına da yer vermem lazım. Dediğim gibi, bana güvenmek ve birazcık sabretmek gerekiyor şu aşamada.

Sizi temin ederim ki Rüzgar Eva'yı daha çok okuyacaksınız.

Yani soruya dönersek "Reva mı Eva mı?" Bu kitapta Eva! Ama Reva, çok değer verdiğim okurumun da dediği gibi "Rüzgar ve Eva için kilit karakter."

Eva'ya hak vermek için biraz Reva okumak, kötü değil. Uzun bir kurgu bu.

Eleştirileriniz başım üstüne ve sıkıldığınız için gelecek bölümde Reva'dan bölüm ayarında bahsetmeyeceğim, Eva ve Rüzgar okuyacaksınız. Ama onu kurgudan çıkartmak? Bu sizin haddiniz değil işte. Maalesef.

Çoook ama çok sevgilerimle (Şimdiye bölümü biraz daha yazmıştım, kendime kızıyorum böyle anlarda ama açıklama şart oldu.

Kendinize iyi bakın.

Sevin, sevilin. Gerisi boooş! Ben bölüme kaçar, keyfim yerinde her şeye rağmen. Azcıcık alıntı atıcam..

Tutku. xoxo


Uçsuz Bucaksız (THB-2)Where stories live. Discover now