57

184 12 0
                                    

„Nepôjdeme zajtra večer niekam von?" pozrel sa na mňa Luke, keď sme spolu už ležali v posteli. „Spoznať krásy tejto malej dedinky. Len tak sa zabaviť, hm?" usmial sa a prstom mi ukazovákom po líci. 

„Som za." usmiala som sa a chytila jeho ruku a pridržala si ju na líci. Privrela som oči a vdychovala jeho nádhernú vôňu. Po chvíľke som pocítila jeho pery na tých mojich, na čom som pousmiala. 

„Milujem ťa." šepol mi na perách pričom mi venoval ďalší bozk. „Tak moc." znova ma pobozkal. „Som šťastný muž na zemi." široko sa usmial a chytil ma za boky, na čo moje telo hneď reagovalo zimomriavkami. Obkročmo si na mňa sadol, sklonil sa ku mne a sladko ma pobozkal. Ja som si ruky vplietla do jeho vlasov a bozky mu oplácala. Cítila som Lukove ruky na mojej nahej pokožke, privrela som oči a snažila sa potlačiť tie hnusné spomienky. Lukove ruky šli stále čoraz vyššie, na čom som pootvorila pery a Luke to samozrejme využil a začal vojnu jazykov. Potichu som vzdychla a potiahla ho za vlasy. 

„Mám prestať?" kúsok sa odomňa odtiahol a zapozeral sa mi do očí. Pokrútila som záporne hlavou, pohladila ho po líci a pousmiala sa. „Si si istá? Keby náhodou..." priložila som mu prst na pery a usmiala sa. 

„Som si istá." pritiahla som si ho naspäť k sebe a po chvíli ho znova pobozkala na pery. Po chvíli sme už obaja boli len v spodnom prádle. Luke mi začal obsypávať krk bozkami, pričom našiel moje slabé miesto, vzdychla som mu do ucha a ja som pocítila jeho úsmev. Bozkami prešiel cez moju kľúčnu kosť až na bruško, kde sa zastavil a zapozeral sa mi do očí. Na tvári sa mu pohrával slabý úsmev. 

„Si dokonalá." šepol a prstom mi prešiel po bokoch. Prudko som si ho pritiahla k sebe, nohy si obtočila okolo jeho boku a vášnivo ho pobozkala. Teraz môžem naozaj povedať, že som prežila najkrajšiu noc vo svojom živote. (Dobre nebudem to tu rozpisovať :D Vieme si predsa domyslieť čo sa tam stalo a ja na tieto scény nie som :'D).

***

Ráno som sa zobudila v pevnom Lukovom objatí. So zavretými očami som sa usmiala. 

„Niekto sa nám tu dobre vyspal." ozval sa Lukov rozospatý hlas. Milujem jeho zachrípnutý hlas ráno. „Azda môžem za to ja?" zasmial sa. 

„Somár." otvorila som oči. „Mohla to byť tak romantická chvíľka a ty ju hneď na začiatku pokazíš." smiala som sa a pobozkala ho na nahú hruď. On mi na to hneď vtisol bozk do vlasov a ja som si hlavu položila na jeho hruď. Na chrbáte som cítila jeho ruku a prsty ako si kreslia obrazce. 

„Aj ja ťa veľmi milujem." usmiala som sa a venovala mu na pery dlhý bozk. 

Ahojte, tak skoro po pol roku nová časť, napísaná takmer za 10 minut...taká o ničom :/ 

Prajem vám teda šťastný Nový rok 2020 :) 

Dajte mi do komentárov vedieť, či to je ešte zmysel písať a či to vôbec niekto číta :/

Ak tak, by som vám potom do jednej časti hodila akoby mal celý príbeh skončiť...neviem aká bude situácia v škole a tak teraz mám skúškové :) a narok ma už čaká bakalárka....ale pomedzi to by som asi tak raz za pol roka jednu časť vydala :)

I Promise |L. H.| ✔ Where stories live. Discover now