42

249 20 6
                                    

„A máš ju rád, tak vieš. Hmm...napríklad moja kamarátka ma ocka aj maminku a oni sa veľmi ľúbia. A teraz bude mať aj bračeka možno. Máš ju tak rád? Tak ako by si bol môj ocko?" naklonila hlavu. Luke sa zastavil v pohybe a ja som takmer prestala dýchať. Pomaly sa otočil a pohľad mu padol na mňa. Chvíľu bol ticho a potom to povedal.

„Áno." 


Stála som opretá o stenu a s pootvorenými ústami upierala zrak na Luka. Myslel to naozaj vážne? 

„Tak princezná. Utekaj sa prezliecť a potom pôjdeme vonku." zodvihol ju zo stoličky a postavil na zem. Keď okolo mňa bežala, tak som ju pohladila po vlasoch a usmiala sa na ňu. Pomalým krokom som prešla do kuchyne a sadla za pult v kuchyni. 

„Myslel si to vážne? To čo si odpovedal Belle." pozrela som sa na neho a podoprela si hlavu rukou. Luke prešiel ku mne zo zadu a objal ma. 

„Keď poviem áno?" usmial sa mi do vlasov a venoval mi jeden bozk do vlasov. Otočila som sa k nemu s úsmevom na tvári. 

„Takže to znamená, že..." nenechal ma dokončiť a prisal sa mi na pery. 

„Že ťa milujem." šepol mi na perách. Po týchto slovách sa mi srdce rozbúchalo ako o závod a v bruchu mi vybuchol ohňostroj. „Dnes ráno som si to uvedomil, že je to niečo viac. A pri Bellinej otázke som sa už len utvrdil." hovoril s úsmevom a prstom ma hladil po líci. Šťastne som sa usmiala a svoje ruky som obmotala okolo jeho trupu a pritiahla si ho k sebe. Tvár som si zaborila do jeho hrude a vdychovala jeho vôňu. 

„Prepáč, že ruším túto krásnu romantickú chvíľu, ale Bella ma zabije ak nebudem prezlečený. Chce sa ísť totiž hrať a ja idem s ňou. Ty sa medzi tým môžeš naraňajkovať a potom prísť k nám." usmial sa a už bežal po schodoch. Zasmiala som sa nad ním a pustila sa do raňajok, ktoré mi pripravil Luke. Po chvíli okolo mňa prebehla Bella a pišťala. Pokrútila som nad ňou hlavou a o chvíľu okolo mňa preletel Luke vo voľných teplákoch a tričku. 

„Mám ťa!" počula som zo záhrady Lukov smiech a Belline pišťanie. Postavila som sa medzi dvere a sledovala ich. Bella stála vystretá a Luke držal jej ruku. Pobozkal ju na čelo a jemne ako keby sa jej uklonil. Vyzdvihol si ju na ruky a tancoval s ňou po celej záhrade. Musela som sa nad tým usmiať. Konečne má Bella niekoho tak dobrého. Niekoho kto by jej mohol nahradiť otca. Bol by z neho dokonalý otec. 


Kto napísal ďalšiu časť?! :D troška som sa posnažila aby som vám vynahradila ten skoro rok :/ Dúfam, že sa Vám časť páči a budem rada za každý komentík a hviezdičku :)

I Promise |L. H.| ✔ Where stories live. Discover now