53

210 12 2
                                    

Bella je na víkend u Liz. Som si úplne istá, že Lukovi bratia s ňou vyvádzajú a rozmaznávajú ju. S Lukom sme teraz v obchodnom centre a snažíme sa vybrať nejaké darčeky. Pravdupovediac moc nám to nejde. Máme jedine darček pre Liz, Luke vravel že stále ospevuje nejaký mixér tak sme jej ho kúpili. Pre Lukovych bratov mame nejaké oblečenie a drobnosti. Pre Bellu nejaké hračky a veci do školy, ktorým by sa mohla potešiť, no a pre Luka? Pre neho nemám nič. Naozaj netuším čo mu kúpim. V tom mi do oka padli krásne hodinky. Minule sa mi sťažoval, že mu nejak blbnú. Usmiala som sa sama pre seba.

„Luke? Nedáme si kávu? Trocha si oddýchnuť?" venovala som mu úsmev.

„Čakal som kedy to povieš. Už nevládzem." zasmial sa a zavrtel hlavou.

„Tak ja si ešte odskočím a hneď za tebou prídem." pobozkala som ho a vybrala sa akože na toalety. Keď som videla že zašiel za roh vrátila som sa do obchodu, kde som videla tie hodinky. Prešla som ku predavačke a popytala ju o hodinky.

„Máte šťastie akurát sú posledné." usmiala sa. „Išli na dračku."

„Sú naozaj krásne." odvetila som a sledovala ju ako ich balí. Som šťastná, že som pre neho konečne niečo našla. Zaplatila som a odišla z obchodu. Zabalené hodinky som vložila do tašky a pobrala sa za Lukom. 

Vošla som do kaviarne a zrakom prechádzala po útulnej kaviarni, aby som našla Luka. Nakoniec som ho zbadala sedieť vzadu v prítmí. Usmiala som sa a vybrala sa za ním.

„Objednal som ti tvoje obľúbené, kokosové frappé." doširoka sa usmial a založil si ruky. 

„Ďakujem." usmiala som sa a nahla sa k nemu po bozk. Nečakala som však, že si ma stiahne vedľa seba na sedačku. Zachichotala som sa a pritúlila sa k nemu. Nadvihla som hlavu a venovala mu jeden bozk pod bradu, na čo sa Luke usmial. Čašník nám doniesol našu objednávku a ja som mu s úsmevom poďakovala. 

„Čo by si povedala na to, keby sme šli po Vianociach niekam, kde je zima a sneh?" prehrabol mi Luke vlasy a sklonil hlavu ku mne. „Len my dvaja. Hm?" prešiel mi prstami po líci a usmial sa. Predstavila som si to. Len ja a Luke, všade ticho a naokolo sneh. Vločky padajúce na už napadnutý sneh. Pousmiala som sa  a zahryzla si do pery. 

„Znie to lákavo." s úsmevom som prikývla a chytila ho za ruku. Šťastne sa usmial a venoval mi letmý bozk. Ale čo Bella?v„Tak zajtra môžem začať vybavovať. A neboj sa, Bella bude u mojej mami." zasmial sa. Akoby mi čítal myšlienky. Milujem ho. 


Ahojte! :)

Prepáčte mi znova že časť dlho nebola. Ja viem, že vždy sľubujem, že už budem pridávať častejšie, ale vždy mi do toho niečo skočí. Nechcem sa stále vyhovárať na školu aj keď je to z časti pravda. Vybrala som si naozaj ťažkú vysokú skolu :D Jasné rátala som s tým, ale nie až tak :D 

Dúfam, že sa vám teda časť páčila, a že snáď ešte niekto má so mnou strpenia pri tomto príbehu :D Budem rada za každú hviezdičku a komentík :)

I Promise |L. H.| ✔ Where stories live. Discover now