45

258 17 4
                                    

„Tak a ešte to podpíšte sem." usmiala sa na nás milá pani na úrade a podala nám ďalšie papiere. Vytlačila a podala nám nový rodný list Anabell, aby sme si ho skontrolovali a dala nám tam pečiatku. S úsmevom som si ho zobrala a vložila do obalu.

„Ďakujeme a dovidenia." usmiala som sa na ňu a zavrela dvere.

„Tak a už má v rodnom liste aj meno otca." usmial sa hrdo Luke a objal, na čo som mu a objatie opätovala.

„Si šťastný." skonštatovala som po chvíli ticha a usmiala sa mu do hrude. On ma len pohladil po chrbte a odtiahol sa odo mňa. Venoval mi jeden bozk na čelo a pomalým krokom sme sa vydali po chodbe až k schodom, kde sme zišli na prízemie a následne na parkovisko. „Neskočili by sme do obchodu? Máme to po ceste." pozrel som sa na Luke pričom som obišla auto.

„Kľudne." prikývol a odomkol auto. Obidvaja sme nastúpili a Luke naštartoval. Pripútali sme sa a Luke vyšiel z parkoviska na cestu. Hlavu som si oprela o okienko a sledovala miznúce budovy. Po ceste sa rozpršalo. Možno vám prídem jedna z tých divných, ale ja milujem dážď. Milujem sa pozerať na to ako kvapky dažďu stekajú po skle a spájajú sa. Keď som bola malá vždy som si jednu kvapku vyhliadla a prstom po skle som spolu s ňou skĺzala. Inak tomu nebolo ani teraz. Ruka sa mi mimovoľne zdvihla k oknu a spolu s jednou kvapkou klesala dolu. Sú tak krehké a zraniteľné. Ako ľudská duša.

Pocítila som sa na sebe Lukov pohľad. S úsmevom na mňa pozeral, kým sme stáli na červenej. Úsmev som mu opätovala a privrela oči. Na pery mi venoval jeden rýchly bozk a ďalej pokračoval v jazde.

  🌷
Po ceste z obchodu sme sa zastavili pri Liz, aby sme vyzdvihli Bellu. Bola tak unavená až nám v aute zaspala. A Lúke to pripisuje jeho starším bratom.
„Prosím ťa. Tí dvaja ju tak vyšantili, že bude do rána takto späť." potichu sa zasmial Luke a vystúpil. Otvoril dvere v zadu a opatrne vytiahol Bellu von.
„Idem ju uložiť a hneď ti prídem pomôcť." usmial sa a kráčal k domu. Ja som medzitým povyťahovala nákup a pozanášala tašky domov. Auto som zamkla a nechala na príjazdovej ceste. Keď som vošla dnu, Luke už vyvaľoval veci a vkladal ich do chladničky. Sadla som si na barovú stoličku a hlavu si oprela o ruku.

„Zajtra už idem do práce." pozrela som sa naňho pričom on kládol posledné veci do chladničky. Otočil sa ku mne a zložil tašku.

„Ja až za dva dni." zasmial sa a oprel sa o pult, čím bol tvárou od tej mojej asi 5 centimetrov.

„Och ty!" zasmiala som sa. On sa len ku mne naklonil a venoval mi dlhý bozk. S úsmevom som mu bozk oplatila a po chvíli sa od neho odtiahla.

„Som tak šťastná, že ťa mám. Neviem čo by som bez teba robila." pousmiala som sa a sledovala ho. Pomalým krokom ku mne prišiel a ruky si obmotal okolo môjho tela.

„Som na tom takisto." šepol a venoval mi bozk do vlasov. Ja som si hlavu oprela o jeho hruď a vdychovala jeho vôňu. Milujem ho.

(takto si ja predstavujem Auroru <3)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(takto si ja predstavujem Auroru <3)

Ahojté :)

Časť je síce trochu kratšia, ale snažila som sa :D No nič, dúfam, že sa vám časť páčila a poteší ma každá hviezdička a komentárik ;)

I Promise |L. H.| ✔ Where stories live. Discover now