29

308 26 6
                                    

Pustite si :)

"Musím sa s tebou porozprávať." naklonil sa cez operadlo fotelky Luke a pozrel sa na mňa.

"O čom?" spýtala som sa ale veľa pozornosti som mu nevenovala. 

"Aurora!" zvýšil hlas Luke. Trhlo mnou a vyliala som vodu z pohára na seba. Zamračila som sa a mrzuto sa na neho pozrela. "Prepáč, ale nevenovala si mi pozornosť." mykol ramenom. Pretočila som očami a povzdychla som si. 

"Prepáč, ale najprv sa pôjdem prezliecť." postavila som sa a položila pohár na stôl. Len prikývol. "Potom za tebou prídem." Prešla som okolo neho a vydala sa hore do spálne, kde som sa prezliekla do suchého oblečenia. 

Zišla som dolu no Luka som nikde nevidela. Prešla som celé dolné poschodie. Nebol nikde. Kam zmizol? Však pred desiatimi minútami bol tu. 

"Anabell, zlatko nevidela si Luka?" čupla som si ku nej a pohladila ju líčku. 

"Neviem, ale išiel vonku dverami cez kuchyňu." zamumlala a naďalej si kreslila. Pousmiala som sa nad ňou. Je tak roztomilá a vo veľa veciach mi pripomína Michaela. Čo až tak milé nie je. Zavrtela som hlavou a vydala sa smerom von na záhradu. No Luke nebol ani tam. Z garáže sa však ozývala hudba a údery. Zamračila som sa a pomalým krokom som sa vydala dnu. Potichu som otvorila dvere a nakukla dnu. Pohľad sa mi naskytol na Luka oblečeného len v kraťasoch. Zo stropu viselo boxovacie vrece, do ktorého Luke udieral. Pri každom údere sa mu svaly na rukách napli a čeľusť mal zaťatú. Po tvári mu stekali kvapky potu a vlasy mal strapaté. Hudba hrala nahlas. Ani si ma nevšimol. Potichu som vošla dnu a zavrela za sebou dvere. V momente ako som sa otočila som bola pritlačená na dvere Lukovým telom. Trhane som sa nadýchla a pohľad som presunula z jeho vypracovaného tela do jeho očí. 

"Hľadala som ťa." šepla som po tichu a zahryzla si do pery. 

"Nerob to." šepol a viac sa naklonil ku mne. Chcela som uhnúť pohľadom od neho, ale nedalo sa. Môj pohľad prešiel cez jeho celú tvár až skončil na jeho perách a tie moje sa samovoľne pootvorili. 

"Čo presne nemám robiť?" pozrela som sa na neho a pousmiala sa. 

"To s tou perou. Ani nevieš do akého šialenstva ma privádzaš Aurora. Niekedy sa pri tebe už nedokážem ovládať. Napríklad ani teraz. Neviem čo robím a prečo to robím." nosom prešiel cez moje pery. Dych sa mi zasekol zrejme ešte v pľúcach alebo som zabudla dýchať ja neviem. Tento pocit je tak iný. Neviem čo sa to snami dvoma deje. Neviem čo sa to so mnou deje. V poslednej dobe som sa zmenila. Ako keby bol v mojom tele niekto iný. "Chcem ťa pobozkať ale neviem či je to správna vec." šepol mi do pier a jemne obtrel svoje pery o tie moje. Privrela som oči. 

"Nie je to správne." povedala som, pričom pri každom slove som obtrela svoje pery o tie jeho. "Ale cítim  to rovnako." ruky som si obmotala okolo jeho krku a prstami som mu vošla do vlasov, za ktoré som ho zaťahala. 

"Do čerta aj s tebou." zamumlal. Jeho ruky som pocítila na mojich bokoch, za ktoré si ma potiahol k sebe. Zdvihla som hlavu a vtedy ma pobozkal. Nebol to rovnaký bozk ako ten prvý. Bol iný. Jeho pery boli tak horúce a mäkké. 

Chytil ma za boky pevnejšie a vyzdvihol ma do vzduchu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Chytil ma za boky pevnejšie a vyzdvihol ma do vzduchu. Nohy som automaticky obmotala okolo jeho pásu a pevnejšie sa ho chytila. Posadil ma na komodu, ktorá bola o kúsok ďalej a pritisol sa ku mne. Bozkami prešiel na môj krk. Ja som zaklonila hlavu dozadu a nechala sa unášat jeho perami. Boli tak dokonalé. Zrazu som na krku pocítila chlad. Luke bol odo mňa vzdialený a pozeral sa na mňa so slzami v očiach. Prekvapene som sa na neho pozrela.

"Prepáč, neviem čo to do mňa vošlo. Ja-" rukami si vošiel do vlasov a pozrel sa na mňa. Ja som sklopila pohľad k zemi a postavila. Skôr ako som stihla niečo spraviť sa však zobral a odišiel. Odišiel bez jediného slova a vetu, ktorú začal nechal visieť vo vetre. A ja som tam stála ako hlupaňa a ničomu nerozumela. 


Hey!

Hlásim sa s novou časťou :) Dúfam, že sa Vám páči :) Poprosila by som vás o vyjadrenie sa v komentároch :) 

4 komenty a bude ďalšia časť ;) (Inak neviem čo si mám o mojom príbehu myslieť a či si tam niečo nemám zmeniť :) Dakedy mi veľmi pomôžete aj vy svojimi názormi :)


I Promise |L. H.| ✔ Where stories live. Discover now