46

256 18 2
                                    

Užívali sme si posledný deň mojej dovolenky. Luke sa bláznil s Bellou a ja som ich len pozorovala. Mala som v pláne si prečítať knihu ale pri nich dvoch som čítala jednu a tu istú vetu neustále dookola a tak som to po chvíli vzdala.
Slnko konečne svietilo a príjemne hrialo. S úsmevom som sledovala mojich dvoch bláznov ako sa naháňajú po celej záhrade.

„Dobre Bella už stačí." zasmial sa Luke a zobral ju na ruky.

„Ale ja ešte chcem!" zaprotestovala a zamračene sa pozrela na Luka.

„Aké ja už nevládzem princezná. Zajtra sa budem predsa s tebou ešte hrať." s úsmevom jej brnkol po nose a posadil ju na lavičku oproti mne a on sa posadil k nej. Ona si len povzdychla a chrbtom sa oprela o Luka. Zasmiala som sa a zavrtela nad ňou hlavou.

S Lukom sme si len navzájom vymieňali pohľady a úsmevy. Nebolo nám treba slová. Bella sa mu po chvíli uložila na kolenách a zaspala. Luke ju hladil vo vlasoch. Opatrne sa postavil, aby ju nezobudil, a vložil jej pod hlavu vankúš. Prešiel ku mne, kde si sadol a z jednej strany má objal. Pritiahol si ma k sebe, na čo som sa mu chrbtom oprela o jeho hruď.

„A ako sa má moja druhá princezná?" pozrel sa na mňa s úsmevom a pritisol si pery na moje líce. Usmiala som sa nad jeho malým gestom a chytila ho za ruky.

„Už sa lepšie mať ani nemôže." kreslila som mu po ruke rôzne tvary.

„Už som si myslel že ma tá malá potvora dnes zničí." potichu sa zasmial.

„To by ti predsa neurobila." pootočila som sa k nemu a letmo ho pobozkala.

„Tak veľmi ťa milujem." šepol mi na perách. Usmiala som sa tomu a venovala mu dlhší bozk. Otočila som sa k nemu a ruku mu položila na zátykok.

„Aj ja teba. Som šťastná. Si moje svetlo, ktoré mi ukazuje kadiaľ mám ísť."

Ahojte,
chcem sa znova ospravedlniť že som dlho nič nepridala. Ja viem že už vás to možno ani nebaví 😞
Ale ja som teraz naozaj toho mala veľa a ešte aj budem mat. Akurát včera a v pondelok som mala praktické maturity a už má čakajú ústne a potom prijímačky. Budem sa snažiť potom pridávať častejšie ☺️
no dúfam že dá vám časť páčila aj keď je trochu kratšia než obvykle bývajú 😊🌷

A inak čo hovoríte na tie nové songy? ❤️🤗 Ja na nich frčím neustále 🤓❤️

I Promise |L. H.| ✔ Where stories live. Discover now