50

249 19 0
                                    

„Tak a budúci mesiac pôjdeš už do škôlky." so smiechom si zobral Bellu na ruky. Bella sa chytila okolo Lukovho krku.

„A je to ešte dlho ten mesiac?" pozrela sa na mna a hlavu si položila na Lukove rameno. Odhrnula som jej vlasy z tváre.

„Neboj sa. Ubehne ti to rýchlo." povzdychla si a zavrela oči. Luke odomkol auto, ktoré parkovalo na parkovisku pred škôlkou. Vložil Bellu do sedačky a pripútal ju. Ja som sk tiež sadla do auta a pripútala sa. Luke si sadol za volant a pozrel sa na mňa.

„Chcete ešte niekde ísť alebo ideme domov?" pozrela som sa na Anabell, ktorá v ruke zvierala plyšového medvedika a očká jej klipkali od únavy.

„Nie. Bella je unavená. Môžem doma niečo uvariť a spolu sa naobedujeme." usmiala som sa. „Teda ak si nemal niečo iné v pláne." ešte som dodala.

„Nie, ja súhlasím." pripútal sa a naštartoval. Vyšiel z parkoviska a vydal sa smerom domov. Z rádia hrala pesnička, ktorú som nepoznala. Sledovala som miznúcu krajinu, keď som pocítil dotyk na stehne. Bola to zhluková ruka. S úsmevom som položil svoju ruku na tu jeho. On si ju pritiahol k perám a pobozkal mi chrbát ruky. Pousmiala som sa nad tým gestom a nepúšťala jeho ruku.
Po celu cestu panovalo v aute ticho. Príjemné ticho. Hrala som sa s Lukovým prsteňom.

„Ja si myslím, že to nebol až taký zlý napád vziať sa." prelomil ticho Luke a s úsmevom sa na mňa pozrel. Zahryzla som si do pery a pozrela sa naňho.

„Myslíš?" zasmiala som sa. Prehrabla som si vlasy.

„Ja som celkom rád." zaparkoval pred domom. „Keď Madison zomrela, keď ležala vedľa mňa mŕtva, nevedel som si predstaviť žeby som našiel niekoho iného. Nevedel som si predstaviť žeby som sa znova zamiloval. Nevedel som si predstaviť žeby som znovu mal rodinu. Madison bola tehotná a...obaja má opustili. A keď som našiel vás, vsugeroval som si do hlavy, že sa o vás musím postarať, že vás musí ochrániť. Bol som ochotný si tá vtedy vziať hneď v ten moment. Teraz si už neviem predstaviť život bez vás dvoch. A dúfam, že raz budeme mat aj spoločné dieťatko." rozkošne sa usmial ako malý chlapec.

„Lukey." usmiala som sa a venovala mu bozk. „Milujem ťa." pohladila som ho po líci. „Obetoval si sa pre nás, pri čom si mohol žiť svoj život a možno žeby si si našiel niekoho iného a.." prerušil má bozkom.

„Ja som našiel teba a to mi stačí." odtiahol sa odomňa a prstom mi prešiel po spodnej pred. „Vošli ste mi obidve do cesty a obrátili ste mi život k tej krajšej stránke života."

„Aj ja vás obidvoch ľúbim." ozvalo sa zo zadu. „Teba Luke ako ocka." Luke sa trhane nadychol a oči sa mu zaleskli. Pohladila som ho po tvári a povzbudzujúco sa na neho usmiala.

„Och Bella." pousmial sa a vyšiel von. Vybral ju zo sedačky. „veď aj ja teba ľúbim ako moju dcérku." cvrnkol ju do nosa. „Moja malá potvora."

Ahojte, tak tu máte novú časť síce taká nič moc ale dúfam že sa vám bude páčiť.

Budem rada za každý koment a hviezdičku ❤️

I Promise |L. H.| ✔ Where stories live. Discover now