Kiitos + spin-off

1.6K 91 30
                                    

Huh huh. Mä en voi uskoo, että mä ihan oikeesti sain tän tarinan valmiiks. Oon kirjottanu tätä kauemmin kuin mitään muuta kirjaa ja itkin varmaan puol tuntii kun kirjotin noita epilogin viimesiä sanoja.

Kiitos ihan jokaikiselle, joka jakso lukee tän tarinan loppuun. Te ette oikeesti tiedäkkään kuinka paljon jokainen kommentti ja lukija mulle merkitsee. Kaikki kommentit on saanut mut aina hymyileen ja välillä jopa ihan itkemäänkin. Kiitos! Kiitos! Kiitos!

Tää tarina on muuttunut tosi paljon ajan kuluessa. Kun alotin kirjottaa tätä, niin toi loppu oli siis ihan erilainen. Ja mä mietin pitkään, että miten mä haluun tän tarinan lopettaa ja mun mieli muuttu varmaan joka viikko. Ja alunperin mun ei pitäny edes kirjottaa tota epilogia vaan tää tarina loppu siihen, että Eemil lähti Oivakankaalta. Mutta sitten mun oli vaan pakko kirjottaa edes jotain jatkoa tulevaisuudesta ja tehä kunnon lopetus.

Tää tarina on ollu mulle todella lähellä sydäntä ihan siitä asti, kun alotin tän kirjottamista. Mä en voi uskoo, että ihan oikeesti tää tarina on nyt ohi. Kiitos vielä ihan kaikille, jotka luki edes yhden luvun!

Mutta! Mä julkasen myös spin-off tarinan näiden hahmojen näkökulmasta, jossa ne tapahtumat siis sijottuu ennen tätä tarinaa. Oon niistä muutaman kirjottanu jo valmiiks, ja julkasen niitä sitä mukaan kun kerkeen, mutta mahdollisimman usein tietenkin.

Eli siis sen tarinan nimi on Quatervois ja julkasen ensimmäisen luvun samaan aikaan kun tää loppuluku tulee julki.

Ja jokaisen luvun alussa lukee kuinka monta vuotta/kuukautta/päivää ennen se on tän tarinan alkua. Ja moodboard sen luvun hahmosta.

Luvut tulee jonkilaisessa aikajärjestyksessä. Ensimmäinen luku on Markon näkökulmasta, sitten Aaronin, Kassun, Jeren, Julian, Eliaksen, Villen, Ollin ja lopuksi vielä Miron. Ainakin nyt tälleen alustavasti.

Noita lukuja ei tarvi lukee järjestyksessä eikä niitä kaikkia edes tarvitse lukea läpi, että ymmärtää niitä muita. Tän tarinan lukemisen pitäs riittää. Joten mitään lukua ei ole pakko lukea, jos se henkilö ei vaikka yhtään kiinnosta, mutta suosittelen silti, koska niissä luvuissa saattaa paljastua joitain asioita, joita tässä tarinassa ei käyty läpi tai kerrottu.

Ja nyt vielä viimeiset kiitokset tähän ihan loppuun, vaikka en voikkaan ikinä kiittää teitä tarpeeksi. Te ette tiedäkkään kuinka paljon mulle merkitsee, että te tykkäsitte tästä tarinasta.

Kritiikkiä voi tietenkin aina jättää ja vaikka kysyä vielä jotain, jos joku asia jäi epäselväksi.

KIITOS! Ootte rakkaita!

Golden hourWhere stories live. Discover now