-8-

246 16 6
                                    

Vyběhla jsem z bytu a běžela po schodech dolů. Nevzala jsem si ani boty, prostě jsem vyšla na ulici. Ovanul mně nepříjemně studený vítr. Super. Právě stojím venku jen v tričku, teplakách a nemám ani boty. A to jenom proto, abych zastavila Dominica. Děkuju Alexi. Zběsile jsem se rozhlížela kolem sebe a snažila se najít jeho postavu. Nikde jsem ho neviděla. Pohledem jsem zavadila o výlohu kavárny a koutkem oka ho uviděla. Rychle jsem vrátila pohled zpět na něho a mířila do již zmiňovaného podniku. Seděl u stejného stolu jako minule. Na tom samém místě, na kterém sedávám já. Od tohoto stolu je krásně vidět na náměstí. A též na dům, kde bydlím.

Vkročila jsem do kavárny. Zachvěla jsem se rychlým přívalem tepla. Ujistila jsem se, jestli tam Dominic ještě sedí. Když jsem uviděla jeho oči, a pobavený úsměv mířený na mně, neváhala jsem a kroky jsem namířila k němu. Usedla jsem na židli naproti němu.
,,Ahoj." zadržoval smích.
,,No nazdar. To jsi mi jako nemohl říct, že přijedeš dřív?"
,,Vlastně nemohl." usmál se tak roztomile, že jsem mu to nevědomky odpustila.
,,A navíc jsem nemohl vědět, že vás takhle vyruším."
,,Nevyrušil jsi nás. Psal to Alex a není to pravda. S Alexem se znám stejně dlouho, jako s tebou, takže tak." vysvětlila jsem mu.
,,A to, že tě přitahuju taky nebyla pravda?" zatvářil se ublíženě.
Otevřela jsem pusu, abych něco řekla, ale vyrušil mně Alex, který vběhl do kavárny.
,,Tady vás mám kočičky!" zakřičel přes celou kavárnu. Všichni se na něj podívali, ale jemu to bylo očividně jedno.
,,Jsem Alex puso. A s Rose jsem nespal. Spal bych radši s tebou, než s ní." mrkl na Dominica.
,,Alexi!" zasyčela jsem na něj.
,,Jeziš marja. Tak hned nebuď naštvaná. Já ti ho přece nebudu přebírat. Nechci vám kazit vztah." protočil Alex očima.
,,Myslím, že mi nemáš koho přebírat." řekla jsem. Dominic jen seděl a pobaveně na nás koukal.

,,A co jinak? Nějaký holky? Jestli ne, tak se Rose klidně dobrovolně přihlásí." řekl Alex, když jsem s Dominicem byla zabraná do konverzace. No dobře, možná spíš zabraná do něho, ale na tom nesejde.
Vyděšeně jsem se na Alexe podívala. Ten bastard se tvářil, jako by mu zrovna položil otázku typu co dnes říkáš na to počasí?
,,Na kluky se nezeptáš?" odpověděl mu Dominic otázkou.
,,Počkej fakt? Jestli jsi na kluky, tak se dobrovolně hlasim já." vyjekl Alex nadšeně, jako by byl malá holčička, co dostala lízátko. Podívala jsem se na něj pohledem alá dělášsizemněkurvaprdel.
,,To je jedno. Já vlastně nic neřekl. Radši." Poslední slovo zašeptal. Nejspíš si myslel, že jsem ho neslyšela. Já ho uškrtím ve spánku, parchanta jednoho.
,,Alexi poslední dobou mně vážně sereš." procedila jsem skrz zuby, dívajíc se na něj se zúženýma očima.

,,Podle mně je Alex v pohodě. Jestli by chtěl, klidně by mohl jet s náma." podíval se na nás s nadzvednutým obočím. Alexovi se na chvíli rozjasnily oči, a celý se napnul. Po krátké sekundě se však vrátil do předešlé polohy.
,,Musím do práce. Ale díky za nabídku." řekl smutně.
,,Ale berme to pozitivně. Aspoň budete mít vy dva soukromí." zazubil se na nás Alex.
,,To máš teda pravdu." usmál se na mně pobaveně Dominic.
,,To jste se na mně jako spikli, nebo co?!" vyjekla jsem o trošku víc nahlas, než jsem chtěla. Dom na mně vyplázl jazyk. Ach bože....to bylo tak roztomilé a sexy zároveň. Jestli s ním mám strávit několik dní, tak se asi zblázním. Až teď mi začlo docházet, co se vlastně děje. Abych si to trochu ujasnila, Dominic přijel a teď s ním a Alexem sedím v kavárně. Bez bot a jen v obřím triku a potrhaných teplakách. Mírně jsem se začala stydět.
,,Jdu si odskočit." řekla jsem klukům, kteří byli zabrání do jejich konverzace.

Sedla jsem si na záchod a dobré dvě minuty čuměla na dveře přede mnou. Potřebuju Dominica obejmout. Hned. Teď. Jsem zkurvenej blázen. Zvedla jsem se ze záchodu a spěchala zpátky ke stolu. Alex tam nebyl. Rychlým krokem jsem přistoupila ke stolu a usedla na židli vedle Doma. Taktéž židli, na které ještě před chvílí seděl Alex. Posunula jsem se i se židli blíž k Dominicovi a objala ho. Objetí mi opětoval a já se nemohla cítit lépe.

,,Miluju objímání." zašeptal mi do vlasů.
,,Já taky." uchechtla jsem se do jeho voňavého trička. Téhle vůně bych se nemohla nabažit ani za celý svůj život.

Právě se objímám s člověkem, kterého 'miluju'. Co se to kurva děje?!


(Minutu po tom, co jsem kapitolu vydala, se mi v notifikacích objevilo tohle. Nevím, proč to sem dávám, ale.....proč ne, že?)

Jsem zpět! Doufám, že jsem vám ten jeden den chyběla :D
Víkend před námi, což znamená, že se budu snažit psát.
V médiích máte Dominica, co si hraje na krávu xd
Děkuju za podporu!
🖤🖤🖤

the boy with pink socksKde žijí příběhy. Začni objevovat