21. Bölüm: Katilin Mezarlığı

44.2K 2.6K 3.8K
                                    

"Duyguların katiline..."

BÖLÜM 21

🎼 Amy Shark - I Said Hi 🎼

Günümüz

Deniz'in söyledikleri yıldırım gibi çakarken Ener'in gidişini izledim. Deniz, tuttuğu elimi sıktığında kendime gelip ona döndüm. Kurduğu cümle beni derinden sarsar iken Ener'in nasıl hissettiğini düşünmemeye çalıştım.

''Özür dilerim.''

Fısıltıyla konuştum. ''Neden?''

''Söylediklerimin seni de kıracağını unuttum.''

''Beklemediğim bir şeydi ama önemli değil.'' Yanına yaklaşıp yanağına bir öpücük kondurdum. Gülümsemeye başladığında gamzeleri ortaya çıktı.

''Eve gidelim mi?''

Motorumu gösterip elini bıraktım. ''Bu bebeği burada bırakamam. Ayrı ayrı gidelim.''

''Tamam, balım.'' Göz kırptığında yakışıklılığını izledim. İç sesim pişmanlıkla konuştu. Hatalıydın, Asel Carter. Sarışınlar da yakışıklı olabilirdi. Deniz Azaklı gibi...

Yolda ilerlerken sağımda duyduğum korna sesi ile o tarafa döndüm. Deniz, arabasının içinden bana bakıyordu. Kaskımdan yüz ifademi göremeyeceğini biliyordum. Önüme dönüp hızımı arttırırken onu geride bıraktım.

Evin önüne geldiğimizde motordan inip arkamda duran arabaya baktım. Deniz, çıkıp konuştu. ''Beni hep geride bırakıyorsun.'' Yanıma yaklaşıp belimden tutarak kendine çekti. ''Ne zaman yanındaki yerimi alacağım?''

Sorusuna cevap vermek yerine boynuna sarıldım. ''Annen ile babanın derdi neymiş?''

''Öğrenemedim,'' derken dudaklarını büzmüştü. Tatlılığı karşısında gülümsedim.

"Mert'in derdi neymiş?"

"Salonla konuşmuş, artık gidebilirmişim. Ener salondan ayrılarak tüm suç benim falan demiş. Mert'e kalsa çok büyük fedakarlık yapmış." Gözlerimi devirdim.

Kafasını sallayıp tebessüm etti. "Ener'in derdi neymiş?"

"Yağız'ın bana hiçbir şey söylemediğini düşünüyor." Sesim kısık çıkmıştı.

"Neden?" Kaşlarını çatmıştı.

"Çünkü öğrensem, sakin kalamazmışım."

Kollarını belimden çekip bir adım geriledi. Ellerimden tutup gözlerimin içine baktı. "Merak etmiyor musun? Ben bile bu kadar merak ederken sen neden sakinsin?"

"Bilmek istemiyorum. Öğrenirsem canım yanacak. Hissedebiliyorum."

Tüm amaçları beni mahvetmeye çalışmaktı. Hayatıma tekrar girip sadece onları düşünmemi istiyorlardı. Ama hiçbir şey eskisi gibi değildi. Artık hayatımda Deniz vardı. Duygularımın katili olmuşlardı ama başımda bekleyip mezarımı sulamalarına izin vermeyecektim.

"Olayın başını bile bilmiyorum. Anlatmak istememene saygı duyuyorum. Ama eğer gerçekleri öğrenmek istersen her zaman yanındayım, bir tanem." Avucu yanağımla buluştuğunda gözlerimi kapadım.

ASELWhere stories live. Discover now