▫14.Fejezet▫

881 30 0
                                    

Kimberly

Reggel kipihentem indultam dolgozni. A munkahelyemen mondtam Lilynek, hogy meghívást kaptam egy bulira szerda este, szóval a csütörtöki napot szeretném kivenni szabinak, ezért viszont szerdán én nyitok és zárok. Ő azonnal beleegyezett, végül a többi munkatársam se tudott nekem nemet mondani, mert jogom van kivenni a szabadnapomat. Rögtön utána írtam is Bellának, hogy akkor szerda este hétkor tali a presszó előtt. Alig várom már, jól jön egy kicsi lazulás.

Ma nagyon lassan ment az idő a kutyakozmetikában. Nem sokan jöttek, ebből kifolyólag nem igazán volt dolgunk Lilyvel. Amikor nem volt senki, beszélgetéssel ütöttük el az időt és Youtube-on néztünk videókat.
Műszak után Lily hazakísért. Úgy voltam vele, hogy maradhatna egy kicsit, mivel mégis csak a legjobb barátnőm. Elfogadta a meghívásomat, és amilyen szerencséje volt, pont akkor készült el az apu által készített lasagne. Ma anyu későn végez, ezért volt kénytelen apu csinálni az ebédet.
Öcsémnek ezen a héten iskolai szünet van. Tegnap a haverjaival találkozott a városban, ma viszont az orrát lógatva ült az asztalnál. Nem evett, mégis ott volt velünk, mintha a tudtunkra akarná adni, hogy neki valami baja van.
-Mi van, öcsi, máris hiányzik a suli?-kérdeztem meg Adamet, aki nem értékelte a poénomat. Szerintem azt sem értékelte, hogy egyeltalán hozzá mertem szólni. Csak unottan megforgatta a szemét, közben elküldött melegebb éghajlatokra.
-Nő áll a háttérben-mondta apu, mintha ez olyan természetes lenne. Egy normál srác esetében az is lenne, de mindenki tudja, hogy Adam nem közéjük tartozik. Döbbenten néztem össze a legjobb barátnőmmel, akinek a villája megállt a levegőben meglepettségében. Az érintett személy pedig kínosan a poharát forgatta maga előtt az asztalon.
-Na, és melyik játékban láttad?-kérdeztem. Lily szakadni kezdett a nevetéstől, még apu is elmosolyodott a beszólásomon, akinek ugyanaz a véleménye az Adam játék-őrületéről, mint nekem. Tesómnak konkrétan a gépezés az élete. Nem látszik kockának, sőt a korához képest szerintem egész jóképű, normális baráti köre is van. De olyan, mint Logan. A fontossági sorrend elején számára is a virtuális világ áll.
-Képzeld el, hülyegyerek, valódi személy-mormogta Adam az orra alatt dühösen.
-Megbántott?-kérdezte kedvesen Lily, aki látszólag nagyon akart segíteni a tesóm helyzetén. Szerintem amúgy Adam jobban szereti őt, mint engem. Olyan, mintha Lily lenne a nővére, akit soha nem kaphatott meg, de mindig vágyott rá.
-Dehogy. Épp ez az, hogy nem!
-Nem értem, akkor mi a probléma-húztam össze a szemöldökömet, közben a számba vettem egy adag ételt.
-Szerelmes belé, de nem mer lépni-vázolta fel a szitut apu. Lilyvel összenéztünk egy elfojtott vigyor kíséretében. Na, úgy látszik, a kisöcsém felnőtt és tanácsokra szorul. Titkon mindigis vártam ezt a pillanatot, ugyanis eddig Adamnek még nem volt normális kapcsolata. Végre, én lehetek a Szerelem doktor az életében.
-Nyugi, megesszük a kaját, és segítünk önbizalmat adni-néztem a tesómra bíztatóan, aki csak hálásan elmosolyodott. Wow! Egy pillanatra olyan volt, mintha szeretne engem.

Lilyvel elfogyasztottuk a késői ebédet, és miután megdicsértük apu főztjét, kimentünk Adammel az udvarra. Csodálatos tavaszi idő volt. Már amennyire szép lehet a tavasz Londonban. Leült mellém a fűbe Lily, velünk szembe pedig Adam foglalt helyet.
-Hol kezdjük?-kérdezte Adam, tekintete köztem és a legjobb barátnőm között ingázott.
-Én a külsővel kezdeném, mert azon kevesebbet kell javítani-nézett rám Lily a véleményemet kikérve. Egyetértve bólintottam, majd az öcsémhez intézte a mondatát.-Nyomj pár fekvőt!
Tesóm először értetlenül összevonta a szemöldökét, hogy ez most komoly-e, de végül elkezdte azt csinálni, amit utasítottak neki. Lenyomott pár fekvőtámaszt, majd Lily a hátára ült nehezítésnek. Mindhárman nevetni kezdtünk, végül a tanácstalan Rómeó feladta a súly alatt a küzdelmet.
-Igazából csak arra voltam kíváncsi, mennyire vagy fitt-túrt bele a vendégünk pasztell rózsaszín hajkoronájába egy nevetés kíséretében.-Szerintem a külsőddel nincs baj, elég erős vagy. Ennyire meglehet erősödni a sok klikkeléstől?
-Néha járok kondizni-magyarázta meg a testvérem.-Akkor csak az önbizalmam szar?
-Öcsi, az önbizalmaddal nincs gáz, csak úgy látszik, ez a csaj eléggé elvette az eszedet-borzoltam össze sötét fürtjeit, aminek nemtetszését káromkodással fejezte ki.-A természteddel van baj, tesó.
-Huha, de jó ezt hallani-forgatta meg a szemét, cseppet sem boldogan.-És akkor most mit csináljak?
-Ne változz meg senkiért, de azért ha kicsit kedvesebb vagy, az még nem nagy probléma-szólalt meg a mellettem ülő Lily.-Csak azt akarom ezzel mondani, hogy ne beszélj vele úgy, mint a nővéreddel.
-Ez is fontos!-helyeseltem.-Illetve ha tényleg szereted és valóban akarsz tőle valamit, akkor lépj, Adam, mert mi, lányok azt várjuk, hogy ti lépjetek! Azzal, hogy siránkozol a géped előtt, még nem lesz jobb. Ha szereted azt a lányt, félre tudod tenni a játékodat. Sokkal jobban fog esni annak a csajnak, ha figyelsz rá, és úgy tekintesz rá, mint az életed egyik legfontosabb emberére. Legyél vele kedves, vedd le a lábáról, de légy önmagad mellette! Ha vele vagy, csak vele foglalkozz! Ne nyomkodd a mobilodat, érdeklődj felőle, és hidd el, már az első randin beléd fog szeretni, Adam, mert te jó ember vagy! Ha félreteszed a virtuális életedet, és törődsz vele, neked is jót fog tenni, illetve a lánynak is jól fog esni, hogy biztonságban érezheti magát egy fiú karjaiban. Nem tudod elképzelni, de ez nagyon fontos! Undorító dolog, amikor nem mutatja ki a srác vagy a lány a szeretetét irántad, másra viszont nagyon van ideje. Te, Adam, ilyen ne legyél, mert én foglak megverni a csaj nevében!-mondtam el a monológomat szigorúan, amit öcsém megszeppenve hallgatott végig. Még Lilynek is leesett az álla engem hallva. Zavartan beletúrtam a hajamba, mikor egyikőjük sem szólalt meg, csak engem bámultak.
-Öhmm... Te is így érzel Logannel kapcsolatban?-kérdezte Adam. Aucsh. Igen. Ez talált, de nagyon. Mivel néma csendben ültem, és kerestem a magyarázatot a hirtelen érzelmi kirohanásomra, Lily beküldte őt nasiért és innivalóért, hogy addig mi ezt négyszemközt meg tudjuk beszélni.
-Jól vagy?-kérdezte megsimítva a vállamat. A fejemet megcsóválva jeleztem, hogy nem. Most zúdítottam a tesómra a kapcsolatomban jelenlévő problémáimat. Ha ezek után nem ment el a kedve egy kapcsolattól, akkor az a lány a legjobb pasit fogja megtalálni a személyében.
-Szakítani fogok Logannel. Nem vagyok belé szerelmes, Lily. Nem bírom tovább-mondtam kétsébeesve. Belegondolni, hogy mennyire boldogunk voltunk tegnap zongora után... És ez csak a látszat.
-Meg tudom érteni-mondta, mire kicsit elnevettem magamat, bármennyire is szarnak éreztem magamat.-És... Mi van a mi ír manónkkal?
-Ír manó?-vontam össze a szemöldökömet, mikor meghallottam a Mr.Horanre kitalált becenevét. Amúgy cukin hangzott és még illett is rá a név. Látszik, hogy Lily a legjobb barátnőm. Alig beszélek a zongoraóráimról neki, mégis tudja, mit érzek a tanár úr iránt.-Nincs semmi vele. A tanárom.
-Ajh, Kim, ez egy délutáni suli, nem egy gimi. Ha úgy nézzük, nem is igazi tanár.
-Miért ne lenne az?-kérdeztem értetlenül, ugyanis kicsit túlzásnak találtam ezt a véleményét.
-Mivel nem az ország kötelezett, hogy hozzá járj órára! Magadtól akartál menni, nem mondta senki, hogy muszáj menned.
-Igaz-bólintottam magam elé nézve, nem mintha ez segített volna a tényen, hogy beleszerettem a tanáromba. Az ég felé nézve megcsóváltam a fejemet, mikor már végre tisztáztam magamban őrült érzéseimet.-Szakítok Logannel. Nem lehetek vele együtt, hogy közben másba vagyok szerelmes. Nem akarok kicseszni vele. Mr.Horan biztosan nem lesz szerelmes egy diákjába, de legalább a lelkem nyugodt Logan végett.
-Oké, de akkor légyszi, úgy szakíts vele, hogy pénteken ne kelljen már a jópofizós talin résztvennem-mondta nevetve, mire én komolyan felé fordultam. Nem is rossz ötlet.
-Igazad van. Felesleges az egész, főleg, hogy szerintem értelmetlen, titeket elnézve, már bocsánat-suttogtam elgondolkodva. Lily megvonta a vállát, jelezve, hogy nem vette magára, mert ő neki is ez a véleménye róla.
Időközben a hátsóbejárat ajtaja is kinyílt, amin a félénk Rómeónk lépett ki egy tál chipssel és egy flakon jeges teával a kezében. Újra leült közénk, mi pedig hasznos tanácsokkal halmoztuk el, én is félretettem a problémáimat. Hosszú idő után ott, a fűben ülve éreztem úgy, hogy a testvérem végre hallgat rám. Látsztott a szemében, hogy figyelmesen issza a szavainkat. Igaz, ezzel csak magának tett jót, de akkor is. Nagyon boldog voltam, hogy Adammel végre normális testvérek módjára tudunk viselkedni. Talán még a szeretet is ott volt a tekintetében, amitől pedig egyenesen meghatódtam, mivel a "hülyegyerek" megszólításon kívül, nem az erőssége, hogy kimutassa az irántam érzett szeretetét. Remélem, tudtam neki segíteni, mivel ő világított rá a dolgokra igazán.

Sziasztok!💕
Itt az új fejezet💕 Kimberly végre eldöntötte, mit szeretne Logannel. Hamarosan kiderül, hogy sül el mindaz, amit eltervezett
Pusza,
K💕

A zongora hangja | Niall Horan FFWhere stories live. Discover now