19. Bölüm

265 33 10
                                    

Kızlarda bana katıldı. Kızlara evi gezdirdim. Sonra ses kayıt stüdyosuna girdik şok oldular. Doğal tabii hangi mangal evine kayıt stüdyosu yaptırır JB... Öncelikle konu seçmeliydik bunu hepimiz biliyoruz.

'Aklıma mutis bi konu geldiiiiiiiii' diye bağırdım. Hepsi meraklı gozleler bana bakıyordu.

'Simdi ben Myung la kusum sebebini sormayın bunun sayesinde cok guzel bi konu buldum erkeğe ihtiyacim yok olabilir...' dedim. Hepsi benim fikrimi değilde sadece Myung'la küs olduğumu duymuş gibi bana baktı. Bense hiç farketmemis gibi sözüne devam ettim.

'Bakın şimdi bi beste bulmalıyız ve söz ve bide dans var ama o en son :)' dedim ve çalışmaya başladık. Telefonum sürekli caliyodu ama kimin aradigina bile bakma ihtiyacı duymuyordum. Hava kararınca kızlar annelerini arayıp bizde kalmaları icin izin aldı. Annemde bize yemek hazırlamakla meşguldü. Biz biraz yazmıştik ve birdn kapı açıldı resmen yerimden hopladim. Sağımda JB ve o cocuk duruyodu. Fei Min Jia birden ayağa kalkıp selam verdi. Bu huylarini bırakmaları lazım...

'Cık burdan JB' dedim.

'Sen çık hadi dans stüdyosunda çalışın siz' dedi. Sanırım yanındaki cocuk biraz sasirdi. Evde dans stüdyosu evet biraz garip.

'Orda nasıl şarkı soyleyelim kii ben görürüm sizi, gidelim kizlar odamda çalışıriz' dedim ve odama gittik. Kapıyı kitledim şimdi bi ayi dalmasin odama. Şarkınin hazırladigimiz kısmını söyleyerek denedik. Hala telefonum çalıyordu ama açmamakta kararlıydım açmayacaktım merak ediyorsa öğrenmenin yolunu bulurdu JB. Saat gece yarısına gelmişti. Kızları yatırdım Min ve Jia hemen uyudu Fei'yle benim uykum kaçınca dans stüdyosuna gidip yazdığımız kısma dans bulduk mutis dans ediyo Fei... 3. tekrardan sonra Min kapıyı soylene söylene açtı

'Ne yapiyonuz burda?' dedi.

'O teyze hoş geldin içli gofte yapiyoz yiyen mi?' dedim. Fei kıkırdamaya başladı.

'Ya valla mi acıktım ya' dedi. Arkasından ses geldi. Tabi korktum bu saatte kim ki ya hirsizsa.

'Min arkamdan ses geliyo' dedim fısıltıyla. Malum teyzemiz uyuyo hala...

'Şey Suzy bi misafirin var' dedi ve kenara cekildi ahh burda ne isin var onun... Uykucu teyzemize bakın O.o

Y/N: Evet uzun süre beklettin biliyorum haftada 2 bölüm demiştim ınş. başlıyoruz Ama bilginize günde 2 saat gibi bi şey telefonu alicam umarım sözünün arkasinda durabilirim lütfen beni desteklemeye devam edinnn :)

Ani DeğişiklikWhere stories live. Discover now