10. Bölüm

543 62 33
                                    

Annyoung onuncu bölümle karşınızdayım ^^ Sanırım bu kitap biraz uzun olucak aklımda çok şey var çünkü ^^ Neyse ben lafı fazla uzatmıyım iyi okumalar >< Yatay yazılar ıngilizce ^^

JB beni çekiştirerek bowlingin kafe tarafına geçti ve benimle bağırarak konuşmaya başladı.

'Suzy sen ilk kez gördüğün bi erkekle hatta sesini bile duymadığın bi erkekle öpüşücektin' dedi. Aslında bu yönden hiç düşünmemiştim haklıydı ilk kez görmüştüm ve hiç konuşmamıştık. Ama yinede JB'ye cevap vermek zorundaydım.

'Bu seni ilgilendirmez tamam mı sen kendi işine bak ayrıca senin Carla'yla çok konuştuğunda söylenemez!' dedim JB'nin aynı ses tonuyla. Carla JB'nin ilk kız arkadaşıydı. Kız JB'yi aldatmıştı toparlaması 1 ayımızı almıştı. Onunla okulda çarpışarak karşılaşmışlardı. Sonra kız JB'yi öpmüştü. Ben de ordaydım. Ama sanırım JB'ye çok ağır geldi yüzü soldu, surat astı sanki birazdan ölüzeğini bilen insanın üzüntüsü gibiydi. Yanına gittim.

'JB ben çok üzgünüm seni kırmak istememiştim.' dedim. JB  o yüzünü bana dönerek konuşmaya başladı.

'Sen haklısın özürdilerim'dedi. Ona sarıldım. Kendini daha iyii hissetsin diye şarkı söylemeye başladım hep öyle yapardık. Eğer birimiz üzgünse diğerimiz moral olsun diye şarkı söylerdi. Bende Baby don't cry'ı söylemeye başladım. EXO'nun şarkısıymış araştırırken dinlemiştim 2 3 kez aklımda kalmış. ( arkadaşlar şarkı sözlerini yazmıycam boş yere yer kaplıyo) Şarkıyı söylmeye başladım söylerken gözlerim kapalıydı. Şarkı söylmeyi çok seviyodum sanki başka bi dünyaya giriş yappıyomuş gibi geliyodu bana. Şarkı bitince göz kapaklarımı yavaşça açtım karşımda EXO'yu oldukça şaşırmış bi şekilde gördüm. Arkada da Soo Man amca vardı. Oda oldukça şaşkın görünüyordu. Soo Man amca şaşkın bi ses tonuyla söze girdi.

'Suzy sesinin güzel olduğunu biliyodum ama o kadar da değil' dedi. Ben de malum JB üzgün mutlu edelim garibanı düşüncesiyle konuşmaya başladım.

'Kimin kardeşiyim.' dedim. JB bana baktı gözleri dolmuştu bana bakarkenn zaten üzgündü. Ona sarıldım gözünden bi damla yaş indi ve toparlandı SONUNDA kaç saattir keendine gelsin diye uğraşıyorum.

'Suzy bana hiç şarkı söylememiştin' dedi somurtarak Baek. Şımardı yine.

'Seni üzgün hiç görmemiştim' dedi 32 diş sırıtarak ^^. Oda sırıtmya başldı Soo Man amcayla birlikte grupları hazırladık.

-Kai, Luhan, JB

-Baek, Myng, Suzy

-D.O. , Xiumin, Chen

-Suho, Sehun, Lay

-Chanyeol, Tao, Kris

Toplam 7 oyun hattı vardı ve Baek'in babasıda gelickti sanırım. O yüzden annemler iki hat daha aldı kızlar ve erkekler olarak iki grup yaptılar. Baek'in babası 5 dakika içinde geldi. Oyuna başladık. İyiyimdir bowlinde 300 yapmıştım. Gruplar halinde yarışıyoduk sonuncu herkese yemek hazırlıycaktı. Kazananlara ise okulde kölelik düşünsene emrinde 4 meteor. Sırf bu düşünce için bile kazanabilirdik. Bana bowlingi öğreten kişi Baek. Çocuk zaten mutiş oynuyo. Bizim tarafın puanı 1025. Myung 353, Baek  372 ve ben 300. Gidip diğer grupların puanına baktım.

-JB'lerin :996

-D.O.'ların: 953

-Suho'ların: 806

-Tao'ların: 605

İçimden yazık Tao'lara diye geçirdim çünkü EXO üyelerinin her biri bir oturuşta tek başına bir kuzu bitirebilecek mideleri var. Bu yedikleri nerelerine gidiyo neyse.

'OMG! OMG! OMG! Kazandık gerçekten çok mutluyum inanmıyorum!' JB gelip bana tip tip baktı kaybetmişti sonuçta sonra Luhan yanıma gelip çince bi şeyler geveledi anlamsızca yüzüne baktım sonra korece devam etti

'Bak işte sen ingilizce kopnuşuınca bende böyle oluyorum' dedi.

'Tamam ingilizce konuşmam' dedim. Sonra Myung gelip elini omzuna koydu. Ben ittim. O tekrar koydu. Bu olay 2 kez daha tekrar edince

'Ya Myung kolunu omzuma koyma!' Myung çok sakindi.

'O zaman koluma gir' dedi. Aiguu yerim ben onun soğuk ama iç ısıtan gözlerini. Ona ben aptal mıyım bakışını attım ve söze başladım

'O zaman bi daha benden izin almadan elini omzuma koymıycaksın' dedim. O da kafasıyla onayladı. Onun koluna girdim bowling salonunda bizden başka kimse yoktu güvnlikler dışonda. Ben ve Myung dışarı çıkmaya yeltendik. Kapıyı açtım dışarıda sanki kaza olmuşta insanlar izlemeye gelmiş gibi kalabalık vardı. (türk mantığı). Myung beni koruyarak dışarı doğru çıktık ama sanırım Myung'da ünlüydü çünkü herkes Myung oppa deyip peşinden koşuyodu. Etrafım fanlarla çevriliydi ve Myung'un koluna girmiştim bu yaptığım son şey olabilirdi çok tırsıyodum. EXO çıkınca kalabalık dağılır diyekendimi avutuyodum. Öyle bi şey olmadı. Fanlar hala Myung'un etrafındaydı demek ki gerçekten Myung ünlü ama neden anlatmadı. Buda yetmezmiş gibi EXO da yanımıza geldi fanlar iki katına çıktı. Annemlerinde salondan çıktığını görünce rahatladım. Gerçi bu tuhaf ama annemin de hayranları gelmişti. Annem operacı. Bu bana cidden fazla geldi annemde bizim yanımıza geldi en baştakinin 3 katı olmuştu bayılmak üzereydim. Hemen babamın yanına kaçıp onun o güven dolu kollarına yapıştım. EXO'nun ototbusü geldi.Hepimiz içeri doluştu. Ben en son girdim. Daha doğrusu giremedim ben nefes alamıyodum. Babamın var gücüml sıktığım güvenli kollarını sarsmaya başladım. ASTIMIM TUTMUŞTU.

Y/N: Annyoung tekrar 15 okuma 10 vote 5 yoruma yb gelir ^^ umarım beğenmemişsinizdir shrangeyoo ><

Ani DeğişiklikWhere stories live. Discover now