11. Bölüm

541 53 14
                                    

Y/N: eğik  yazılar ingilizce ^^

OLAMAZ ASTIMIM TUTTU...

Myung'un ağzından

Suzy'nin astımı mı vardı ınanmıyorum. Hızlı bi şekilde çantasını aradı Suzy'nin annesi ama yanında getirmemişti. Suzy nefes alamıyodu. Ben ve Baek ne yapmamız gerektiğini düşünüyoduk. Baek aklına gelen tüm fikirleri sesli söylüyodu

'camdan kafasını sarkıtsak, biri eczaneye gidip gelse, suni tenefüs yapsak ...' diye sonu gelmiyodu. Birden aklıma geldi. Dışarıda rahat 100 kişi var biri istese eminim vereceklerdir. Bu fikrimi çocuklara söyledim kabul ettiler. Ben otobüsten dışarı çıktım bide benim infinite diye bi grupta bulunduğumu ama 1 haftalık herkesin evine gittiğini anlatmam lazımdı.

'Aranız da astım ilacı olan varsa acilen verebilir mi?' ded nazikçe ve birden önüme iki tane astım ilacı geldi. Hemen birini alıp içeri koştum ve Suzy'e verdim. Suzy eline aldı ve ağzını açıp sıktı. Sonra derin bi nefes alıp kendine geldi. Bana baktı o göz bebeklerini bana döndü yüzünde küçük bi gülümseme vardı. Gözlerinim derinliklerine yolculuğa çıkmıştım ki Suzy'nin konuşmasıyla irkildim.

'çook tesekkurler bunu sahibine ver' dedi ve ilacı uzattı. Ben de kafamla onaylayıp ilacı aldım. Tekrar otobüsün dışına çıktım. Hayranların hepsi kim astım acaba iyimi şeklinde sorular soruyorum birbirine beni görünce sessizlik oluştu.

'Cok tesekkurler arkadaşlar ilginizden dolayı' dedim. Cebimden çıkardığım kalemle ilaca imzamı atıp sahibine vermeleri icin ilacı korumalara verdim. İçeri girince herkes mutlu mesut oturuyodu. Suzy bana baktı. Küçük bi tebessüm hediye edip yanında oturan Baek e döndü.  Konuşmaya devam ettiler. İki cümlede bir Baek Suzy'e iyi olup olmadığını soruyodu. Dinlediğimden degil yani küçücük otobüs kulak misafiri oldum. Eve varmıştık. EXO arabadan inmedi.

SUZY'NİN AĞZINDAN

'Biz yurda geçiyoruz Anyong' dedi Baek ve gittiler. Soo Man amca ve eşi buradaydı Baek in annesi ve babasıda. Yaşlılar salona geçti ben JB,  Myung birlikte terasa çıktık.

'Ben içecek bi şeyler istiyim' dedi ve annemlerin odasındaki telefona gitti. Bende fırsat bu fırsat deyip ona cevap bekleyen gözlerle baktım.

'Bunu sana söylemedim çünkü senin Baek'le olduğu gibi olsun istedim ünlü olmam beni senden soğutabilir diye korktum büyüzden söylememeyi tercih ettim. Kızma' dedi Myung. Ben ona niye kızıyim hemde bu cevaptan sonra. Sadece cevap istiyodum ama bunu o bilmemeliydi.

'Myung ben seni tanıdığımı sanıyodum' dedim bi hışımla.

'Haklısın sana anlatmalıydım. Şimdi herşeyi anlatıcam' dedi. Ben pür dikkat onu dinlemeye başladım. 'Ben infinite diye bir gruptayım' dedi. Grup hakkındaki herşeyi anlatmaya başladı. Cok sıkıcıydı.

' Grup arkadaşların gelince tanışırım anlatma' dedim. JB elinde üç tane bira kutusuyla geldi. Bi tanesini elime hızlıca alıp açtım kafama dikicektim ki biri elimden çekti. Bu Myung du ne yaptığını sanıyo bu.

'Ya napıyosun ver onu bana' dedim oldukça sinirli bi şekilde.

'Asıl sen ne yapıyosun bira senin için çok ağır' dedi ve elimden aldığı şişeyi içmeye başladı. O hışımla koltuklardan kalkıp içtiği birayı aldım ve yarısına kadar içmiş öküz O.o tamamını bitirip şişeyi sıkıp önüne koydum (hani metal kutuyu sıkınca felan şekli bozulur. Anladınız siz beni) Şok olmuş bi şekilde bana bakıyodu ben oturdum. Olamaz yeni düştü ben onun içtiği şeyden içtim. Ama bn bunu Baek'e çok yapardım. O yüzden iğrenmedim.

'Suzy' dedi JB. Ona döndüm.

'Baek bunu öğrenirsen yandın sen' dedi. Haklıydı Baek benim içtiğimi görürsen brn ölürdüm. Ayşş JB'ye ve Myung'a yağcılık yapmalıydım. Ama Baek'e bağırdıktan sonra bunu yapamazdım bende ters mantık teorisini uygulamaya karar verdim ama çok tehlikeliydi.

'Söylersen söyle' dedim. Hizmetçi içeriye kurabiye getirdi. O çıkar çıkmaz JB telefonunu çıkardı.

'Tamam o zaman arayıp söylsem problem olmaz' dedi. Myung'la JB sinsice bakıştılar. Bu çozuk bni aptal mı sanıyo ben okul birincisiyim hemen JB'nin göremeyeceği şekilde Beak'i aradım bu şekilde hat düştü ama başka bi problemim vardı ben Baek'le ne konuşucaktım. Aa doğru köle paylaştırması.

'Peh' dedim JB'ye bakarak sonra koşar adımlarla annemlerin odasına doğru ilerledim içeri girip kapıyı kitledim.Telefonu açtı.

'Noldu Aşkım' dedi. Arkadan kadın sesleri geliyodu.

'Aa Baek'in sevgilisi mi var dedi tatlı bi ses.'

'Ya Baek nerdesin?' dedim sinirli bi tavırla.

'Noldu aşkım kıskandın mı?' dedi.

' Ne kıskanması be saçmalama' dedim kızgın ve cevap bekler bi ses tonuyla.

'Tamam tatlım sakin ol şirkete geçtik' dedi.

'Bu saatte? Neden?' dedim meraklı olduğumu bilirdi o yüzden üstelemeden cevap verdi.

' Bizim Lay kaleorafiyi kağıdını unutmuş şirkette, bizde geldik sonra stilist noonaları görünce bi şeyler içelim dedik' dedi. Heheh sanırım o da bira içiyo o zaman söyleye bilirim.

'He öyle mi biz de JB ben Myung birlikte terasta bira içtik'dedim. Ayş kulaklarımı hissetmiyorum nasıl bi bağırış o.

'Hemen oraya geliyorum nasıl bira içersin sağlığına çok zararlı' dedi.

'Tamam ya sakin ol Baek OMMA' dedim.

'OMMA he tamam sakinim ama bi daha yok tamam mı?' dedi. Oh bi an gerçekten gelicek sanmıştım.

'Tamam hadi bay bay' dedim.

'Dur kapatma sen beni ne için aramıştın' dedi. Bahanem hazırdı zaten.

'Ya şu köle işini bölelim diycektimde yarın okulda yaparız.' dedim.

'Tamam zaten daha yemek ısmarlıycaklar annyoung' dedi.

'annyoung' diye karşılık verip telefonu kapattım. Kapıyı açıp dışarı çıktım. Terasa doğru ilerledim hala oturuyolardı yerime geçtim.

'Seçmelere katılıcaksanız sizi hazırlamamız lazım' dedi.

'Seçmelere katılıcaksıNIZ derken' dedim.

'Annemlere neden gelsinler diye baskı kuruyodum' dedi JB. Yani buraya gelmekteki tek amaç bumuydu?

Y/N: Yebuseyo nasılsınız bi daha ki bölüme infinite gelicek bol gruplu bi hikaye oldu hihih >.< 15 okuma 10 vote 5 yoruma yb gelir ^-^ ithaf isteyen söyleyebilir >< nomu nomu salangeyo :D :D :D

Ani DeğişiklikWo Geschichten leben. Entdecke jetzt