13. Bölüm

459 49 31
                                    

Y/N: Millet işin açıkçası INFINITE grubu Woolim Entertaiment'a bağlı ama hikaye grği tüm grupları SM Towen'a bağlıycam yani gelicek gruplarıda ^^ Ayrıca gerçek yaşlarında değiller bilginize @.@ Bol gruplu bi hikayemiz var >< iyi okumalar.

Hepsi teker teker kendini tanıtmaya  başladı.

'Ben Sung Kyu'

'Ben Dong Woo'

'Ben Woo Hyun'

'Ben Ho Won'

'Ben Sung Yeol'

'Ben Sung Jong'

'Bende Suzy' dedim. Tatlı bi sesle.

'Çocuklar ben Suzy'i eve bırakıp geliyorum' dedi.

'Myung daha yeni geldik' dedim.

'Tamam baska bi yere saha uğruycaz' dedi. Arabanın kapısını açtı. Şaşkın gözlerle ona bakarak arabaya bindim. Arakada çocuklar oo luyodu hani sınıfta küçük bi şey olduğunda anide. sesli bi sekilde sanki anlaşmışlar gi aynanda çıkan O sesi varya o iste. Arabaya bindim. Hala JB ye sinirli olduğum icin eve gitmek istemiyodum. Bunu Myung'a söylememeye karar verdim. Arabayı sahil kenarında durdurdu. Etrafta kimse yoktu buna cok sevindim. Yani hayran olmasınlar diye canım baska sebebi yok. Neyse hızlıca inip kapımı açtı. Arabadan inip denize dogru yürüdüm. kokuyu içime çekiyorum rüzgarın yüzüme hafif vuruşuyla küçük bi tebessüm bıraktım yüzüme.

'Keske bana bakarkende böyle gulumsesen' dedi Myung. Az önce rüzgarı hissetmek icin kapadigim gozlerimi fal taşı gibi açtım yüzüm yanmaya başladı bu kizardigi anlamına mi geliyordu? Kalbim yerinden cikicak gibi atmaya başladı. O günlüğüne yazdığı şey aklımda belirdi çocuklarla tanıştıracagini yazmıştı ve sonra nuu sevdiğini soyliycekti. Ben çocuklarla tanıştım yani o ben miyim? Myung ellerimi tuttu kendine çevirdi. Heycandan catliycak gibiydim. Bana yaklaşmaya başladı dudaklarımizin arasında cok az bi mesafe kalmıştı ki telefonum çaldı -çok kötüyüm biliyorum ajisamaoak- Sizce kim adoto guzel anları bozan katıksız odun -sen değilsin naleyn - JB ariyo. Hizlica telefonu açtım Myung dan biraz uzaklaştım.

'Ne var seni içi pislik dolu torbanın atıldığı cöp kutusu kısacası katıksız odun' dedim bi hışımla.

'Hanfendi siz bu telefonu kullananın neyi oluyorsunuz' dedi tanimadigim telefonun ucundaki kişi.

'Ben kardeşiyim. Siz kimsiniz?' dedim meraklı bi sesle.

'Bakın hanfendi bu sizi uzebilir abiniz ... abiniz trafik kazası geçirdi buraya gelebilir misiniz?' Inanmıyorum. Nasıl olur cevap verememiştim kendisi durumu anlamışolucak ki konuşmaya devam etti.

'Burası SM Towen'ından 5 km uzaklıkta en yakın hastaneye naklediyoruz' dedi ve telefonu kapattı ben hala telefonu kulagimyda tutuyordum. Arkadan ayak sesleri geliyordu. Myung bana dogru yaklaşıyor olmalıydı. Çok kötü olmuştu telefon elimden kayıp düştü. Dizlerim boşalmıştı. Yere çöktüm gözlerimden yüzümü yakicak derecede acı dolu göz yaşları akıyordu. Myung yanıma hizlica gelip oturdu.

'Suzy iyi misin? Ne olmuş?' dedi oldukca endişeli bi sesle.

'JB .... kaza ... SM ... hastane' diyebildim bi tek. Anlamıştı. Beni bir çırpıda kucağına aldı itiraz edicek halde değildim. Arabanın on kolutuguna oturtup kemerini taktı. Oda tersine geçip arabayı surmeye başladı. Yol boyunca hiç konuşmadik en yakın hastaneye gittik. Myung'un kapıyı acmasina fırsat vermeden indim. Annemlerin aramasını istedim Myung'dan. Hızlıca hastaneye girdim. JB karşımda ayakta duruyodu bileğine sargı bezi vardı.

'Sen ne gerizekali mal bi seysinn neden polise arattin sen şapşal ölmek mi istiyosun ha seni hipopatam kilolu maymun-' ağlayarak konuşuyordum. Sözümu kesti.

'Bayilmistim ama sadece çarpışma direğe carptim sakin ol ağlama' dedi ve bana sarıldı. O mal yuzunden cok önemli bi an bozulmuştu aklima gelince tekme attim. Myung'un arabasına dogru ilerledik. Myung JB yi görünce afalladi. Haklı çocuk.

'Suzy annemleri aradım ama açmadılar' dedi. Ben de cevap verdim.

'Gerek yokmus zaten neyse eve gidelim Myung sen de yurduna git hadi bay bay' dedim.

'Ben bırakırım yaa nereye' dedi Myung.

'Önemli degil gideriz biz sen yurda git geç oldu.' dedim.

'Sen bilirsin' dedi ve gitti bende JB'nin elinden tutup yoldan çevirdigimiz taksiye bindirdim. Bende binip yolu tarif ettim 5 dakika icinde vedeydik. Parayı ödeyip içeri girdik. JB heralde daha 1 haftalık arabayı nasil servise gönderdiğini anlatmak icin cesaret topluyordu. Ben annemlere görünmeden odama çıkıp kendimi yatağa attım 2 hafta sonraki seçmeleri düşünerek uyudum. Sabah kalktığımda üstümde hala okul kıyafetleri vardı. Ayağa kalktim üstümü başımı duzeltip aşağı indim. Annem evde olduğunu bilmiyomus belliki bana tabak koymamıs insan arar en azından.

'kizim sen dün Myung'ların yurdunda kalmadın mi?' dedi.

'Anne allasen ben erkek yurdunda napam neyse ben gidiyom' dedim kapıya yöneldim.

'kızım arabasizmi gideceksin' dedi. JB söylemedi heralde.

'Anne JB kaza yaptı araba serviste' dedim.

'Kızım baban senin yarışmayı kazanman şerefine sana yeni araba aldı ehliyet sınavına basvurmalisin oncesinde JB kullansın.' dedi.

'Anne ciddi misin cok sevindim cok tesekkurlerr ama bi şey var JB kaza yaptı beni oldursen vermem arabayı' deyip annemin yanağını öptüm. Annemin masada duran anahtarı göstermesiyle kapıp çıktım. Araba Hundai ix35 4x4 dü yani idare eder. Arabanın içine baktım ve sürücü koltuğuna oturdum kendime göre ayarladım. İşim bitene kaar JB gelmişti. Yanıma oturdu.

'İstemiycem anahtarı vermeyeceğinden eminim' dedi.

'Ah hadi ama böyle zevki çıkmazki' dedim.

'Suzy kapa çeneni ve sur' dedi. Bende sürmeye başladım. Okula vardığımızda arabayı park edip indim. Baekhyun beni gördü. Yanıma geldi. Elini belime dolayıp kendine çekti ve yanağıma öpücük kondurdu. Sınıfa dogru ilerledik. Siramiza oturunca zil çaldı JB yine o uzak tarafa oturdu. Hep orda oturcak heralde neyse yanıma Min geldi.

'Selam' dedi

'Selam' diye karşılık verdim. Ders tarihti. Dersin sıkıcı olmasıyla bana gelen uykuya kendimi kaptırdım rakamda yoktu zaten. Zilin bangir bangır çalmasıyla gözlerimi açtım. Önümde kağıt vardi. Kağıtta "yangın merdiveninden gek bi dahaki teneffüs" yazıyodu. Bi daha ki ders Coğrafyaydı -hiç sevmemm- Ders yine sıkıcıydı ama uykum yoktu. Bende kağıda bi seyler karaladım. Ders bitince hemen yangın merdiveninden gittim biraz bekleyince içeriye oldukça hos kokan erkek biri geliyordu. Yaklaştıkça yuzu daha da belli okuyordu. Bu ...

Gerçekten kötüyüm biliyorum sizi cok seviyorum. Bi daha ki bölüm icin 20 okuma 11 vote 6 yorum. Okumaya zaten varıyonuzda vote ve yorumm.Lütfen unutmayalım umarım beğenmişsinizdir ^ω^

Ani DeğişiklikHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin