12. Bölüm

498 52 22
                                    

Gerçekten cok sinirlenmiştim. JB detayları anlatmaya başladı. Stajyer olarak girecekmiş grup yapılmak istendiğinde stajyerler kullanıyorlarmış. Bende stajyer olacakmışım onun icin seçmelere katılıyomuşum. Git gide şok üstüne şok yaşıyosum. Sırf JB'nin K-POP aşkı icin ani değişiklikler maruz kalıyodum. Sinirlerim bozuldu. Hızlı bi şekilde odama doğru gittim. Kapıyı sertçe kapatıp yatağıma oturdum. Ellerimi cebime götürdüm. Sağ cebimde bi kağıt vardı. Çıkardım. Bu kağıdı unutmuştum bu ustunde 'keske bana bakarken de böyle gülümsesen' yazıyodu. Okula gidince ilk işim bunu bulmak olacaktı. Hızlı bi sekilde giyinip yatağıma uzandım ve kendimi hayal dünyasının derinliklerine yolladım. Saat 8 de JB nin kurduğu alarma kalktım. Dolabima geçip yeni üniformamı giydim. Altına çorap giymedim zaten babet giyicektim. Hemen aşağı indim. Annem okul kıyafetini sevmiş olucak ki yüzüne minik bir tebessüm koydu. Ben takmayıp arabanın anahtarlarını aldım. Annem şaşırmıştı hala dunku sinirliligim üzerindeydi. koşarak arabanın yanına gittim ehliyetim olmamasına rağmen araba kullanmayı biliyordum. Hemen arabayı çalıştırıp yola çıktım. 5 dakika sonra okuldayım. Arabayı parkedip okula doğru yürüdüm. Dünkü yarışmadan olsa gerek herkezin gözü bendeydi kimseyi umursamayarak sınıfa çıktım. Sınıfa çıktığımda Myung deftere bişeyler karalıyordu. EXO bugün izinliydi her perşembe antrenmana gidiyorlarmış. Myung'un yanına gittim. Yazısı tanıdık geliyodu. Deftere 

'Sevgili günlük bugün onu herkezle tanıştırıcam be onu sevdiğimi soyliycem bana şans dile' cümlesini yazmıştı. Bu yazı nereden tanıdıktı düşünceler havuzunda yüzerken Myungun iç ısıtan sesiyle gözlerimi onun göz bebeklerine dikdiktim. Bi tuhaf hissediyodum cok mutluydum. Ama şunu unutmamalıydım ona sinirliyim Onu dinlemeye başladım. 

'Suzy biliyorum sinirlisin ama lütfen bana kızma bugün seni onlarla tanıştırıcam çıkışta beni bekle normalde onlarda bu okuldalar ama sirketten izin aldılar ailelerinin yanında bu akşam yurda gelicekler bu arada JB nerde tek mi geldin? Yürüyerek?' dedi. Bende hemen cevap verdim tabikii.

 'Hayır tek geldim arabayla' biraz sınırlı söylemistim. Myung bana benim ona baktığımdan daha fazla sinirli bi şekilde bakmaya başadı anlamamıştım işin açıkçası. Myung konuşmaya daha doğrusu soru yağmuruna tutmaya başladı

'Kaçla geldin? Araba kullanmayı ne zaman öğrendin? Ya sana bi şey olsaydı? Beni arasaydın ben seni alırdım zaten böyle bi şeye gerek yoktu amacın kendini öldürtmek mi? Ne kadar sürdü gelmen? Ya kaza yapsydın? ' bu soruların yüzüme her çarpışında Myung'un beni düşünüyo olması mutlu etmişti halbuki sinirlenmem gerekirdi. Hemen kendime gelip konuşmaya başladım.

'Sanane bunlardan' dedim ve yerime geçtim bi şey unutmuş gibiydim ama ne? Benim oturmamala hışımla sınıfa JB geldi azar yiyicektim ama haketmişti ağırlığımı korumalıydım. 

'Yha sen niye sormadan arabamı olıyosun? Babam bıraktı. Rezil oldum. Hem ehliyetin de yok hemen anahtarları bana ver.' dedi JB gerçekten çok sinirlidi ama bende öyle. Hışımla ayağı kalktım. 

'Kusura bakmayın beyfendi unutmuşum dünya sizin etrafınızda dönüyo sırf senin yüzünden ülke değiştirdim. Burda senin çevren olabilir ama benim yok. EXO ve Myung mu hepsi ünlü hangisiyle canım sıkılınca sinemaya gidicem imkansız!!! Çünkü onlar idol. Ve senin istediğinde bu. Ama benim değil. Ben istediğim zaman istediğimi yaparım. Bu benim hayalim değil senin hayalin. Al anahtarını. Çıkışta da beni bekleme.'  gerçekten 1 tane bile bi kız arkadaşım yoktu. Düşüncelerim arasında hızla sınıftan çıkıp bahçeye koştum. Vüvudumu soğutan bu rügar sanki ruhumu ısıtıyordu. Aynı Baekhyun'un dıştan soğuk olan ama baktıkça içini ısıtan gözleri gibi. Etrafa bakınırken birinin bana yaklaştığını gördüm nerde bilicektim ş,mdi bana yarışma için yaklaşmadığını? Gerçek dost olduğuna nasıl güvenicektim. Düşünceleri sırasında onun gür sesiyle dünyaya döndüm.

'Meraba ben Min' dedi. Demek adı min.

'Ben de Suzy' dedim yüzüme küçük bi tebessüm koyarak. O lafa devam etti

'Ben yeni nakil oldum Çin'den' demek ki beni tanımıyo. Bu beni cok kutlu etti. Hemen elimi uzattım

'Tanıştığımıza memnun oldum' dedim. O da kafasıyla karşılık verdi.

'Ne zamandır bu okulda okuyorsun' dedi. Çok guzel Korece konuşuyordu.

'Aslını söylemek gerekirse 4 gündür' dedim elimi 4 işareti yaparak. Güldü o da.

' Sen de yeni nakilsin yani. Peki hangi okuldan?' dedi.

'Ben Amerika'dan geliyorum' dedim.

'Koreli degil misin?' dedi şaşkın gözlerle.

' Koreliyim ama 5 senedir Amerika'da oturuyoruz buralar hiç eskisi gibi degil hiç kiz arkadaşım kalmamıştı konuştuğum. Peki buraya neden geldin?'

dedim. Cevap bekleyen gözlerle ona bakarken cok geçmeden cevabını verdi.

'İşin açıkçası SM Towen'ın seçmelerine katılmak için' dedi. Şimdi daha da mutlu olmuştum belki bi staj arkadaşı edinmiştim. Zilin çalmasıyla hangi sınıfta olduğunu sormak aklıma geldi.

' Hangi sınıftasın?' dedim okula girerken.

'Bilmiyorum müdürle konuşmaya gidicem' dedi.

'Cok kısa bi konuşma olur 'dedim alaycı bi tavırla. Onu müdürün odasının önüne getirdim burası müdürün odası şurasıda benim sınıfım' dedim bizim sınıfı gösterek. Vedalaşıp sinifa girdim. Hoca sınıfa girdi ders matematik -en sevdiğim ozledim ya ama okullar açılmasın asdfghjk- cok severim dinlemeye başladım. Tek dinlediğim ders sayılabilir. Biri beni izliyomus gibi geliyodu. Etrafa göz gezdirdim ve birden iç ısıtan iki gözle benim gözlerim birbirine kitlendi. Benim baktığımı görünce hemen Myung kafasını önüne eğdi. Ben de derse döndüm tekrar. Cebimde telefonumun titremesiyle dersle bağlantım bölündü. Telefonu çıkardım mesaj Baek dendi

'Suzy bugün okula tek arabayla gitmişsin' yaziyodu kesin kopurmustur o şimdi. Derse tekrar odaklandım ki kapı çaldı. Yapmayın ama sevmediğim derslerde olsun bu tarz şeyler sevdiğim derslerde değil. İçeriye bi kiz girdi bu Min di.

'Kendini tanıtır mısın tatlım' dedi matematik hocamız.

'Tabii, ben Min çinden geliyorum 16 yaşındayım, umarım iyi anlaşırız' dedi

'Tamam canım ben matematik hocanız Gil Da Ran istediğin yere geçebilirsin. Teneffüste de sınıf arkadaşlarınla tanısırsiniz.' dedi. JB'ye sinirli olduğum icin (o da bana) yanımdan kalkıp Myung'un yanına gitmis. Ben bu yeni farkettim. Malum ders matematik. Min yanımdaki boşluğu görünce geldi. Ama yanlış boşluk Baekhyun da okulda olmadığından dolayı iki yanımda boştu.

'Burası boşsa oturabilir miyim?' dedi.

'Orası degil ama burası boş' diyerek diğer tarafımı gösterdim. O da gülümseyer ortaya oturdu. Zilin çalmasıyla Lik ayağı kalkarak etrafa goz kestirdi. Arka tarafımda duran birine gözlerini fal taşı gibi büyültmůş bi sekilde bakıyordu.

'B-Buraya geliyor' dedi Min kekeleyerek. Doğal olarak tirstim ve hemen arkamı döndüm karşımda sinirli bi şekilde Baek vardı. Tirsmakta haklıymisim yani.

'SUZY BURAYA NASİL TEK BASİNA ARABAYLA GELİRSİN SEN DELİMİSİN' dedi Baek bağırarak.

'Yha gercekten ben de ders aldim rahat ol senden iyi araba kullanıyorum tamam mi? Şimdi bana bagirmayi kesermisin?' dedim

'Haklısın özürdikerim ama cok korktum neyse benim gitmem gerek bay bay' dedi ve yanağımi opup gitti. Hala Min şoktaydı.

'Hani bi EXO-L sayılmam ama o seni öptü. Yoksa çıkıyor musunuz?' dedi. İgrenen gözlerle bakarak.

'sacmalama' demekle yetindim.

~~~~~~~~Okul Sonu~~~~~~~~~~

Dışarıya çıkıp Myung'u bekledim. Hala bi şey unutmuş gibi hissediyodum. Ne olduğunu düşünürken Myung geldi. Servise doğru ilerledik. Serviste hiç konuşmamistik. Bi yurdun önünde durduk.

'Iste bunlar grup arkadaşlarım. Biz infinite'iz'

Y/N: Gerçekten cok ozurdilerim hepinizden cok beklettim hatta 1,8 olmuşuz ben yeni farkediyorum cok aptal bi yazarınız var. Herkese cok tesekkur ediyorum >< hayırlı olsun 1 grup daha geldi hayırlısı gerisi. Bu sefer size hedef yok ama yinede vote ve yorum istiyorum. YB yi 3 gün icinde yükliycem ^^ gerçekten cok üzgünüm. Sizi seviyorum :D

Ani DeğişiklikWhere stories live. Discover now