8. Bölüm

574 58 33
                                    

Kulise girdiğimde tırsmaya başladım çünkü herkes çok heycanlıydı ve süperlerdi bense daha 1 kişi önünde dans etmiş ve bazı kişiler içinde oldukça ezik biriyim. Kendime güvenmiyodum o yüzden çok korkuyodum. Etrafa endişeyle bakarken bi kolun omzumu tutmasıyla irkildim. Zaten kendime güvenmiyodum bi de beni döverlerse hiçbi şekilde dans edemedim -.- Korku içinde arkama döndüm ve rahat bi nefes aldım bu Baekhyun'du 

Ben: Burda ne yapıyosun? dedim

Baek: Ben bi idolüm tavsiye vermek istedim dedi şımarık bi şekilde

Ben: Şımarmada ne söyliyceksen söyle sıra bana gelicek dedim endişeli i şekilde

Baek:Sakın endişelenme, seyirciyi unut ve juriye odakalan, kendini ritme kaptır, heycanını belli etmemeye çalış ve son olarakta bende ilk elemelerde böyleydim sana güveniyorum FIGHTING!!! dedi. Onun rahatlatıcı sesiyle söyledikleri beni oldukça rahatlatmıştı ^^. Kafamla onu onayladım ama o hala tatmin olmamıştı.

Baek: Bunlarla dans ediceksen yenildin demek tatlım dedi endişeliydi sesi. Ben o söylediğinde hatırladım üstümü değiştirmem gerektiğini. Yerden çantamı kapıp soyunma kabinlerine doğru koştum Baekhyun'da peşimden geldi. Boş bi kabine girip giyinmeye başladım. Giyinip çıktığımda o hala kapıda bekliyodu bana oldukça şaşırmı bi şekilde bakıyodu. 

Baek: Ç-çok güzel olmuşsun dedi kekeleyerek. 

Ben: Saol ama makyajımı acilen yapmalıyım ve sen acilen çıklmalısın deyip onu kapıya doğru sürükledim. Onu kapı dışarı edince aynanın önüne geçtim eyelinerımı sürüp kalem çektim saçlarımı açık bıraktım dans ederken işime çok yarıycaktı. 5 dakika sonra adım anaos edildi. Ben sahneye çıkarken yuhalama sesleri geliyodum. Kendime güvenim bitmişti ama sırf Baek'in sana güveniyorum lafı için bunu yapmalıydım. Sahnede yerime geçtim kendimi tanıttım. Bunu yaparken etrfa göz gezdiriyodum.EXO en öndeydi ama EXO'nun yanında takım elbiseli bi adam vardı acaba kim? kafamdan soruları atıp mikrafonu kulise bıraktım. Tekrar yerime geçtim. Işıkları kapattılar.  5 saniye kadar sonra ışıklar açıldı ve şarkı çalamaya başladı. Dans etmeye başladım. İnsanlar fısıltılarla konuşuyolardı. Ben sadece jurilere bakıyodum kendimi dansa kaptırmıştım Baekhyun'un dediğini yapmıştım kısacası. Şarkı bittiğinde tüm salon ayakta alkışladı. Şaşırmıştım ama belli etmemeye çalıştım. 

Juri: Sen kulise geç bekle biz sonuçlar açıklanacağı zaman sizi çağıracağız dedi ve beni kulise gönderdiler. Daha sahne alıcak 2 grup 3 bireysel kişi vardı. Ama kötü olansa gruplarla bireyselleri ayırmıyacaklardı. Ben kuliste 9 doğururken biri yanıma oturdu. Kafamı kaldırdım bu Myung'du.

Myung: Başarıcağını biliyodum, ayrıca kostümünü beğendim dedi. Ben teşekkür etmeden direk Myung'un kollarına bıraktım kendimi. 1 dakika felan sarılı kaldıktan sonra ne yaptığımı fark edip yavaş bi şekilde ondan ayrıldım.

Myung: Çok mu heycanlısın dedi. Elimi tuttu.

Ben: E-evet dedim. Myung'un elini var gücümle sıkıyodum. Gerçekten çok heycanlanmıştım.

Myung: Sakin ol birazadan 1.'yi açıklamak için sizi sahneye çıkarıcaklar dedi. Sakin olmaya çalışıyodum birden aklıma o EXO'nun yanındaki adam geldi.

Ben: Myung o EXO nun yanındaki takım elbiseli adam kimdi? dedi. Myungsoo konuşmak için ağzını açmıştıki anaos sesiyle ağzını kapadı.

Anaos: Tüm yarışmacıların sahneye gelmesi önemle rica olunur. Ben içimden 'önemle rica olunur' ne kadar kaba ve nazik olduğunu düşünürken yanımdan geçen yarışmacı sürüsüne katıldım. Sonra aklıma arkamda bıraktığım Myung geldi arkama dönüp ona el salladım. Hepimiz sahneye çıktık. Yarışmaya toplam 4 grup 8 bireysel katılmıştı. Bu kazanma şansımı oldukça düşürüyordu. Ben umursamadan sahnede bana ayrılan kısma geçtim. Herkesin heyecanlı olduğu yüzünden okunuyodu. Juriler sahneye çıktı. Ben jurilerin yaptığı kısacık ama çok gerekli konuşma (!) sırasında EXO'nun yanındaki adama bakıyodm o da bana. Göz göze gelmemiz sonucunda tırsmaya başladım(e haliyle). Kafamı yere çevirdim. Bi daha adama baktığımda adam hala bama bakıyodu ve gülüsyodu. 'KAZANAN' lafıyla irkildim. Adam hycanlı ortam yaratmaya çalışıyodu ve başarmıştıda tüm salon dkkatle dinliyodu ben hariç 'zaten kazanamıycam' düşüncesi sarmıştı beni çünkü benbu hayalleriniçindeyken kazananın ismini duyamadım. Ee doğal olarak sevinen insanlara baktım. Her insan kazananın kim olduğunu merak eder. Ama sahnede kimse sevinmiyodu. Ama salon coşmuştu. Acaba kimdi benim olmadığım zaten kesin. Meraktan çatlamaya başladığım için adamın dediklerini pür dikkat dinlemeye başladım.

Spiker: Kazanana (adını söylese ölür sanki -.-) ödülünü vermek üzere SM Entertainment'ın başkanı Lee Soo Man'i sahneye davet ediyoruz. Çığlıklarr ve alkışlar eşiğinde sahneye çıktı. Eline ödülü aldı ve bana doğru yaklaştı. Ödülü elime verd, herkes alkışlıyodu. Bu olamaz bu imkansız hayır diye içimden geçiriyodum. Spiker kapanışı yaptı yarışmacılar sinirle bana bakarken ben hala inanmıyodum. Myung gelip bana sarıldı ben hala inanmıyodum bu imkansızdı ben nasıl?.Myungsoo beni sorularımın içinden tereyağından kıl çeke gibi çekip EXO'nun yanına götürdü. Hepsi beni kutluyodu. 

Ben: Ben mi kazandım dedim. Hepsinin gülen yüzleri birden somurtmaya başladı.

Chen: Hayır canım sen kazanmadın biz öyle mal mal gereksiz yere seni kutluyoruz dedi

JB: Onun devre yanmış heycandandır boşverin dedi ve Baek'le gülüştüler.

Ben: Aman boşverinde eve gidelim dedim. Hepsi kafasıyla onayladı. EXO üyelerinin 3'ü arabayla gelmişti Baek, Chanyeol, Teo. EXO bölüşerek arabaları doldurdu. Ben Myung ve JB'de JB'nin arabasına bindik. Bir kaç dakika içinde evedeydik. Kapıdan içeri girergirmez kafamda konfeti patladı. Annem bana baktı ve gülümsedi.

Annem: Tebrikler meleğim ^^

Ben: Saol annecim dedim. Annem beni süzmeye başladı. Erkek olsa kesiyo diycem o derece. 

Annem: Kızım sen çok (duraksadı) kıza benzemişsin ve çok güzel olmuşsun dedi. Ben sadece  bana dediğini sindirmekle uğraştığımdan bakmakla yetindim. Kapı çaldı. Hizmetçiler kapıyı açtı. EXO gelmşti. Birlikte pasta yemeye başladık içerden babamla bi adam geldi. O adam kim. Bi yerde görmüştüm ama kim?.

Y/N: Evet canlarım bi bölümün daha sonuna geldik. Yaptığım yazım hataları varsa affola ^^. Ve dün paylaşıcaktım ama çok önemli bi işim çıktı bien O.o ama ybyi ayın 30'Da yayınlamaya çalışıcam yorum ve voteleri unutmayın sizi seviyorum >< Son olaraktan burdan biricik malımın doğum gününü kutluyorum. Nomu nomu sarangheeeeeeee @BESA24 canım benim seni çoooooooooooo( o sonsuz)oooooook seviyorum iyiki seni tanımışım. Sürprizlerle doluyum biliyorum ^^. Bu bölümü ona itaf ediyorum. İYİKİ DOĞDUN ALEYNNNNNNNNNN ><

Bide unutmadan BAYRAMINIZ MÜBAREK OLA ^^

Ani DeğişiklikWhere stories live. Discover now