17. Bölüm

365 33 9
                                    

Kapı açıldı o yöne doğru döndük ki bi anda elektrikler kesildi (korku fimi hastası olan yazarın dramı). Tabii ben çok korkuyodum ama Myung'a sarılamazdım çocuk beni korkak bilmesin. İşin açıkçası korku filmi izlemekten dolayı istemsiz olarak

'I see dead people' dedim. Oldukça kısık bir sesle. Bu duruma dayanamayıp gülmeye başlayan Myug'u gözlerimle aramaya başladım. Amakapkaranlıktı. Şartel atmıştı veya elektrikler kesilmişti emin değilim çünkü televizyonda kapanmıştı. Tamam elektrikler kesildi anladım ama kapıyı kim açtı. Çığlık atmamla herşey AYDINLIĞA kavuştu. Elinde el feneriyle JB'yi gördüm. Gerizekalı.

'Yah amacın ne?' diye bağırdım. 

'Öncelikle Suzy'CİM aşkınızı böldüğüm için üzgünüm ama saaten haberiniz yok heralde İNFİNİTE üyeleri bize geldi telefonunu açmıyomuş Myung ayrıca 'I see dead people' nedir Allah'ım yaa.' bide Baek aradı sana ulaşamamış da yarın SM e gitmen gerekiyomuş patronun çağırmış.' dedi.

'Ne patronun mu?' dedim.

'Evet malum Kris gruptan dava açarak ayrılmıştı. Ama fanların isteği üzerine geri dönüş yaptı ama onun aslı öyle değilmiş ayrıca Lu Han da SM'e dava açtı. O da gruptan ayrılacak ve bide SNSD var ya işte ordaki Jessica var ya onuda SM SNSD'den atmış. Lee Soo amcaya ne oldu?' dedi Myung'a bakarak.

'Emin ol bende bilmiyorum bizi de SM'den atmayı planlıyodu. Artık babamı çözemiyorum o yüzden yurtta kalıyorum ya istesem evde kalırım ama bana sürekli daha iyi omalısın diye baskı kuruyo. Başka Entertaiment'lerden teklifler geldi onları değerlendiriyoruz. Zaten bazılarıyla aynı yaşta olsakta bazzılarıyla değiliz babamın ısrarı üzerine aynı sınıfa konulduk okul yetenek okulu olduğu için pek problem çıkarmadılar normal derslerde sınıf değiştiriyolar.' dedi. Ben şok geçirdim. İçimden SM yerine JYP'in yarışmlarına katılsam mı diye düşünmedim değil hani. Sanırım da öyle olacaktı. Zaten yarın kalkar kalkmaz yola çıkıcam. Eğer JYP e seçilirsem EXO'yla aynı okulda okuyamam. Okul okumam zaten. Özel eğitim mi ne veriyorlarmış. Bu daha mantıklıcaydı.

'Peki Luhan ve Kris oppaya ne olucakmış?' diye sordum.

'Luhan hastalığı ön plana alarak çıktı Kris'te işin açıkçası emin değilim ama Çin'e gidebilirler. Ben bu aralar JYP'in yarışmalarına katılmayı düşünüyorum.' dedi. O da benimle aynı fikirde desene. Konuşmamız infinite grubunun içeri girmesiyle dağaldı. 

'Myung SM hakkındaki son haberleri aldın mı. 1 hafta içinde bu kadar olay oldu bence biz atılmadan başka bir entirtaimneta geçiş yaptırmalıyız. En iyi teklif WOLLİM entertaimentten bence dava açmalıyız.' dedi HOYA (Lee Ho Won). Myung babasına itatsizlik etmek istemiyors-du ama yüzünden belliydi o da bunu istiyordu.

'Tamam yurtta konuşuruz. Suzy iyi geceler seni seviyorum' dedi. OMG şu anda utancın dibine girdim JB ve infinite üyeleri ooo lamaya başladı bi saniye bu şimdi benim yanağıdan mı öptü!!! Ama ne diyebilirimki sevgilim :D 

'Sende' dedim ama yanaklarım tam hasat zamanı olmuş kırmızı elmalar gibi... Onları gönderdikten sonre JB'le konuşmaya başladık.

'Bence JYP e girmeliyiz' dedim.

'Her ne kadar yakınız da olsa heüz sözleşmede imzlamamışken böylesi daha iyi olur' dedi ve içeriden bilgisayarını getirip seçmelere katılma için başvuru formunu doldurdu. Kapının çalmasıyla irkildim. Annemler olabileceğini düşünerek kimo demeden kapıyı atık krşımda çok tatlı bi bayan duruyodu ama tanımadığım insanlara karşı kibar değilimdir.

'Kimsin?' dedim.,

'Ne? Bnei tanımadın ı Ailee unnien ayıp ayıp Suzy seni dansa ben alıştırdım.' dedi ve somurtmaya başladı. OMG bu olamaz demi. Unnim gelmişş. Aslında pek unnim sayılmaz ama olsunsonuçtta Baek de aşıtım sayılmaz kimlikte 1 yıl geç.-nasıl bağlıycağımı bilemedim-Ona sarıldım. JB kapıya geldi. Çaktırmayın ama JB'nin küçüklük aşkı olur kendileri. O da kimsiniz dedi kibar çucuk. Unnim bana verdiği tepkinin aynısı verdi. Doğall. 

'Noona burda ne işin var.' dedi odun çucuk.

'Gidiyim mi?' dedi dudak sarkıtarak her halin güzel la senin.

'Unni bırak o odunu sen. Sen nerde çalışıyosun ne yapıyosun?' dedim

'Oodun diyene bak 'Kimsin' diyen bendim sanki kkk tamam tamam napıyım işte YMC Entertaiment de işe girdin çalışıyorum en son Don't Touch Me MV çıkardım. Ama buraya geliş sebebim şu sz SM de işe giricek mişsiniz. Yapmayın giren tüm gruplar zarar gördü shinee hariç o yüzden shawol lar biraz tedirgin.' dedi. Zeki unni.

'Evet unni düşündük biz onu JYP in seçmelerine katılıcaz SM e başvurmadık zaten.' dedim

'Oo JYP iyidir. Sizin için güzeli olsun. Bu arada infinite i gördüm kapıda ne iş?' dedi.

'Noona Suzy Myung la çıkıyo da' dedi JB kapa çeneni lan.

'Ne cidden mi hahahah gerçekten mi yani' dedi

'Beğenemedin mi unni' dedim. 

'Yok yani beğendimde küçük odunumuzu biri yontmuş' dedi.

'Aişş çinça unnii' dedim sinirle.

'Tamam la tamam aç beni izleyek.' dedi.

'tamam' açarken ben kapı çaldı. JB açmaya gitti. Annemle babam gelmiş. Bizim Amerikada tanıltığımız ve ailecek görüştüğümüz biri ^.^ çok sevinicekler. Annemler geldi konuştular felan. Yrın Baek bize gelcek vedalaşmak için bu şeyler geçene kadar çine gidiceklermiş SNSD'le. Ben nnimle biraz konuşup yattım.

sabahh

Üzerime su dökülmesiyle uyandım. 

'YAAAAAA' gözlerimi açtığımda karşımda Baek'le Ailee unnimi gördüm.

'Oh Baek sen mi geldin.' dedim

'Evet beni tanıştırmıycak mısın?' dedi

'La dur biiii' dedim

'Bak bu unnim bu da baek oldu mu şimdi bay bay Baek uykum gitmeden ona sarılmalıyım' dedim. Ailee unni kolumdan tutu yataktan kaldırdı. Baya baya kas var la kadında. 

'Baek ya bak unnim de seni yanına gelmiş kaldım sap gibi' dedim.

'Sus' dedi unnim.

'Uf be tamam baek kahvaltı yaptın mı?' dedim

'Evet herkeslede vedalaştım bi sen kaldın' dedi.

'Diğerleri nerde?' dedim

'Onlar hava alanında seni uyandırmayınca gittiler benimde gitmem lazım' dedi. Sonra ban sarıldı. vedalaştık kapıya kadar geçirdik. Kapıdaki arabaya binip gitti.

----------------------------2 HAFTA SONRA--------------------------------------------------------------------

Baekle telefonda konuşamaz oldu. JYP'in elemelerine hazırlanıyoruz sürekli. Myunglar da entertaiment değiştirmek için ellerinden geleni apıyolar yaplaşık 1 haftadır da onunla görüşemiyorum. Unnimin evini burda bi yere taşıdık eşyaları frelan hemen geldi zengin unnim. Ama onuda oek göremiyorum. Don't Touch Me şarkısı konseri için Türkiye'ye gitti. Geçen Pazartesi. Orda hayranı çokmuş mza günü felan da yaptı. - unni bekliyoz bak- Bu hafta dönücek yani bu aralar JB ve ben takılıyoruz. Çaktırmayın ama JB sanırım tekrar seviyo. Koçum laa.Min Fei Jia ve ben tam kafa kızlar benden büyükler ama olsun onlarda JYP'in yarışmasına katılmaya karar vermişler herkes S.M. den kaçıyo. Gerçi doğal kaçmasa sorun var dimi... Sabah kalktım. Eve bi zarf gelmiş. Ha biz JB'le birlikte video atmıştık. Herkesin videosu değerlendirilecek bazı kişileri grup halinde alacaktı bazıları atılacak bazıları bireysel. Grup halde olanların her üyenin yanıda adresi felan yazıyomuş. Başka bi zarf daha vardığı mektup. Bu hala var mı. A çinden ve Baek'den. Açıp okumaya başadım ikisinide okuyunca karmaşık duygulara girdim bi tuhaftım...

Y\N: Merhaba arkadaşlar 1 ay yazmadım okuldu felandı banada hak verin ama merak etmeyin kimseyi boş bırakmam her üye hakkında mtlu olucaksınız...

Ani DeğişiklikOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz