27. Bölüm

140 10 27
                                    

Arayan Fei'ydı Suzy söylemişti birbirlerinden hoşlanıyorlarmış. Neyse bu beni ilgilendirmez. Yüzüm soldu birden belli etmeden Jr.ı odada konuşması için yalnız bırakıp yan odaya geçtim. Acaba çıkıyolarmıdır. SAANE BAJIM dedim içimden.

Jr.'ın ağzından.

'Hey Fei.' Dedim. Kendimi tuhaf issediyodum sanki bana ya tişört yada eşofman diye soruyodu. Esşofman rahat ama pantalonla yaşayabilrim ama tişörtsüz yaşamazdım. Şimdi karar vermiş gibi gözüksemde hangisinin eşofman hangisinin tişört olduğunu anlamam lazımdı.

'Selam Jr. Nasılsın?' dedi.

'İyiyim sen nasılsın Fei.' Diyekarşılık verdim.

'Bende iyim' derkene arkadan erkek sesi geliyordu.

'Erkek sesi geliyo JB mi o selam söyle' dedim.

'Şey-y o-o' dedi Fei kekeleyerek Min de

'O Fei'niin berkek arkadaşııığğğğ' diye tamamladım. Artık eşofmanın hangisi olduğunu bulmuştum ve o eşofman delikti giyilmez halde.

'Oh-h öylemi tamam o zaman selam söyle ben kapatmalıyım' dedim ve cevap beklemeden kapattım. Ben onun benden hoşlandığını sanmıştım. Aşağı inip vedalaşıp yola çıktım. Yolun yarısına geldiğimde Sa-Ji yi görmediğimi hatırladım. Onunla vedalaşmamıştıım...

Suzy'nin ağzından

Sa-Ji aşağı indiğinde yüzü solmuştu. Bizimlle kkonuşmadan mutfağa girdim. 2-3 dakika sonra jr. Da aşağı indi o da bizimle vedalaşıp çıktı. Olayı çözemeyen Elena mutfağa gitti. Bende peşinden gittim. Sa-Ji mutfakta sütle kafayı bulmaya çalışıyodu. Yawrum sana nolduuu. İçimden onun bu haline hunharca gülerkene dışımdan ona acırcasına bakıyodum. Elena ne olduğunu sordu. Sa-Ji ağzını açmıodu gerçekten bu çok anormal bi durum ama gerçekten. 1 bardak süt içti bize bi şey söylemeden yukarı çıktı bak işte gerçekten anormal. Bi iki satt sonra telefonum çaldı. Sooyoung unni arıyordu.

'Annyyoung unni'

'Suzy sana bi şey söylemem gerek çok önemli'

'Söyle unni'

'Baekhyunun Taeyeonla çıkma ve ayrılma sebebi...'

Elenanın ağzından.

SaJi nin tuhaf davranışları yetmiyomuş gibi bi de Suzy'e gelen tlefonla Suzy hayattan soğudu Sooyoung aramış sanırım. Yarım saat sonra Sa-Ji'nin telefonu açtı Junior arıyodu. Ben açtım.

'Annyoung Junior. Sa-Ji yukarda bi şey mi oldu?' dedim.

'Yo bi şey olmadı sadece iyi mi diye aradım.'dedi. Acaba ne oldu aralarında.

'Sadece biraz durgun kavga felan mı etttiniz veya kızdın mı yada seni kırmış da olabilir.' Dedim.

'Yoo hiç bi şey olmadı dans ettik biraz yorulmuş olabilit.' Dedi. Vayy dans etmişler. SaJi en yakın arkadaşıyla bile dans etmeyi bırak yanında dans etmezdi.

'Evet öyle olablir müsaitsen öğle yemeğine gelsene.' Dedim. Olumlu cevap verdi. Bende mutfağa gidip bolcağana yemek hazırladım masa kurdum 15 dakika sonra Jr. Geldi Suzyle Sa-Ji yi aşağı çağırdım. Suzy gelmedi ama Sa-Ji hala solgun olan yüzüyle aşağı indi. Abi bu kız bu kıyafetleri nerden buluyo. Jr.la pişti olmuşlar dans ettikleri için duş almış snırım. Altında turkuaz dar paça üstünde mavi tonları bulunduran aynısı Jr. Da olan tişört. Tamam cool ama erkek reyonu nedir. Benim üstümde. Beyaz kısa kollu bady ve altımda asker yeşili uzun efil efil etek. Sa-Ji kulaklıklarıylka sandalyesine oturdu. Jr.da ellerini yıkamak için gittiği lavabodan geri döndü. Yerine oturdu. Kocaman olan gözlerini biraz daha açarak Jr.a bakan Sa-Ji birden gülümsemeye başladı. Jr. Da pişti olduklarını farketyti. Şuan normalde Sa-Ji utanmalıydı ama kız anormal.

Ani DeğişiklikWhere stories live. Discover now