18. Bölüm

313 32 7
                                    

Baekhyun 'un mektubu

annyoung suzy :)

Burası çok güzelmiş. Aslında sana nasıl olduğumu fela anlatmak için bu mektubu yazmadım aklındaki soru işaretlerini gidremek için... Luhan ayrıldı ve biz de onu destekliyoruz çünkü onun ayrıl ma sebebi hastalık...Kris zaten ayrılmıştı S.M. e tepki yüznden sadece 1 alığna ziyarete geldi çok özlemişiz zaten onlarsız nasıl olur blmiyorum... Kris daha fazla kalıcaktı ama Luhan la birlikte dönmeye karar verdi bizde Luhan a destek çıkmak için peşinden geldik: Ortam durulsun diye felan değil. Aslında S.M. comeback yapmamızı istiyor biraz daha bekliycez sanırım ama 2 gün içinde Kore'ye dönücez.

Suzy sana söylemek istediğim daha önemli bi şey seni çok seviyodum. Sana aşıktım. Çin'e gitmememin bi sebebide oydu sen Myung'la çıkıyordun ve ben buna katlanamazdım. Ama dediğim gibi seviyoDUM. Yani şuan değil sana bunu yüzüne söyleyemezdin bilirsin yapım utangaç. Ama sana önemli bi şey daha söyliycem ben Taeyeon noonayla çıkıyorum. Çok tatlı biri ve ben onu seviyorum...

Suzy

Nasıl yani beni seviyormuydu??? İnana mıyordum. Çok beklemeden diğer mektuplara baktım ikiside JYP den di iyiki bunları annemden önce bulmuşum haberi yokta. JB'nin kini açtım kabul edilmiş takım arkadaşının adıda komikti hani biraz Jr. takma at heralde JB'ninki gbi adrese bakrım. Yan sokakta oturuyorlar JB'yle çıkarız şimdi. Heycanla benimkini açtım kabul edilmişim... İsimlere baktım Fei, Jia ve Min mi ne kadar mutlu oldum bilemezsiniz.-bu nasıl mümkün olur demeyin ankette grup istiyoruz ve önerilen kişiler kısmı felan var gibi düşünün-  Hemen telefonumu çıkardım 15 mesaj hesinden beşer tane 1.si KABUL 2.si EDİLMİŞİZ 3.sü DÖRDÜMÜZDE 4.sü GRUPÇA 5.si MÜTHİŞŞŞŞŞŞ işsiz ya bunlar. Şimdi bu grubun maknaesi olarak hiç bi şey yapmama gerek olmadığı icin gidip bi şeyler tikiniyim. Bu düşünceyle mutfağa dogru ilerledik kapı çaldı gidip açtım karşımda tanımadığım biri vardı ama taniyo olma ihtimaline karşın düzgün davraniyim dedim malum Ailee unnie kkkk.

'kimsiniz acaba?'

'Bana jr. diyebilirsiniz burda jb diye biri varmış onu nerde bulabilirim?' Dedi ah kibar cocuk.

'Oppaggggg' diye bağırdım yani anirdim.

'Ha' diye geldi JB odunu ne beklersin.

'Bu mektubu al oku sonra çocukla konuş' dedim ve odama çıktım. Hizlica telefonumu elime alıp myung soo yu aradım 3 calisindan geç acmazsa kapamam gerektiğini söylemişti. 1...2...(lütfen aç)..2,5....ü-

'Alo' dedi Myung

'MYUNG JYP BENİ VE JB Yİ KABUL ETMİS YANİ BU ELEMEYDI SİMDİ FİNAL VAR AMA GECMİSİZ' dedim. Yine anirdim tabii.

'Tamam' dedi. Ne tamam mi o kendini ne sanıyor acaba.

'Bu kadar mi?' dedim.

'Ya bitanem kusura bakma uyuyodum da telefonla uyandım o yüzden böyle konuştum.' arkadan bi kac kiz sesi geliyodu.

'Tamam ya ordaki kızlara benden selam söyle!' diyip telefonu yüzüne kapattım bi kenara firlattim ve kafamı yastığa koydum. Hayaller denizinde gemiyle açılmaya başladım.

.

.

.

.

.

Uzerimde soğukluğunu beni oksamasindan dolayı gelen bi ürpertiyor uyandım. Sıcacık mor yorganimi çekmek icin elimi uzattım ama yoktu. Gözlerini açmaya çalıştım fazla ışık yoktu ama lamba açıktı. Karşımda Min Jia Fei duruyodu.

'Ya uyuyan birine saygı gösterinin' dedim ve kafamı kafamın sıcaklığıyla daha inceden ısınmış olan yumus yumus yastığına kafamı koydum. Hissettiğim sicaklila yüzüme tebessüm geldi.

'Ya Suzy JB dedi 3 saattir uyuyormussun kalk hemen' dedi biri uykulu olduğum için kimin söylediğini algılamak icin pek uğraşmadim. Ve kalkıp tu alete dogru yürüdüm. Yerdi parkenin ayağıma yapışması sınırlımi gidiyorum sap sup sap sup cok sinir bozucu. Tuvalette çilek sakızı kokulu sabunumu elime sıktım suda kopurtup yüzüme sürdüm. Artik uykum açılmıştı. Odama girdin telefonu elime aldim yuh 100 cevapsız arama nedir

Annem annem annem annem (10 tane Daha)

Babam babam babam (2 tane daha)

Fei (2 tane daha)

Min (7 tane daha)

Jia (8 tane daha)

Baekhyun (6 tane daha)

Myunggggg (53 tane daha)

Hiçbirini takmadan kızlara döndüm kızlar bence şarkı yazmalıyız...

Ani DeğişiklikWhere stories live. Discover now