25. Bölüm

228 18 26
                                    

Fei'nin ağzından

Içeriye girdiğimde benim ve Jia'nın annesi ordaydı. İkimizde göz yaşlarımıza hakim olamıyorduk. İçeriye girdik. Min'in annesi çok güzell yemekler yapmıştı Suzy oburu başta olmak üzere yemeğe daldık. Masadaki büyük sessizliği Suzy'nin annesi bozdu:

'Suzy teyzenler Koreye dönücekler. Elena ve Saji bugün öğlen gelicekler bizde yarın gidicez onlara yardım ederiz toplanmada. Bi kaç güne geri geliriz.' dedi. JB tam su içerken bunu duyunca öksürmeye başladı.

'Noldu JB teyzenlerle aran iyi değil mi?' dedi Jr.

'Hayır teyzemleri çok seviyorum problem olan Saji içine çocuk kaçmış bi ergen...' dedi JB. Tanım müthiş değil mi? askkdecffr.

'Yhaa benim Saji'me böyle davranma' dedi Suzy.

'SUS suji bi de Elena odunu var tabi, olgun tipli süt bağımlısı bebe' dedi JB. Suzy kahvaltı bıçağını JB'ye uzattı

'Sana kapa çeneni dedim.' dedi.

'JB onlar eskiden öylelerdi şimdi iki zeki olgun insan, ama kızlar bi problem var Alisa Koreceyi sadece kendini tanıtacak derecede biliyo ona biri öğretmeli.' dedi Suzy'nin annesi.

'Alisa kim?' dedim.

'Saji ya adı Alisa Eun Ji ama biz ona Saji diyoruz' dedi JB.

Yazarın ağzından

yemek bittikten sonra anneleri orda bırakıp çalışmaya JYP'ye gittiler. JYP de yarışmaya katılacaklara verdikleri dance stüdyolarından birine girdiler ve çalışmaya başladılar 3 saat çalıştıktan sonra mola verdiler. Hem söyleyip hem dans etmeleri gerekiyordu seçmelerde... Ölüm gibi. 3 saat sonra yarışma başlıycaktı 1 saat önceden orda olmalılardı yemek için iki koca saatleri vardı. Derken Suji'nin annesi aradı. Herkesi kapıya çağırıyorlardı. Kapıya gittiklerinde bi Amerikalı bi de Koreli tipli iki kız vardı. İkiside kafalarını eyip selam verdiler. Diğerleride selam verdi. Küçük gözüken kız ingilizce konuşmaya başladı.

'Hello, I think you are Jr. My name is Alisa Eun Ji but you can say saji. I heart you dancing very well can you show me I love dancing ^^ Sorry I talk very much right? I am cheeterbox person' dedi Jr.' a ama o bişi anlamadı. Sonra Min Fei ve Jia ya dönüp

'Unni I can't choose Jia' dedi. Tabi Jia international öğrenci olarak hemen atladı.

'I am Jia' dedi.

'Oh annyoung I heart you dancing very well to can you teach me?' derkene büyük olan ağzına yapıştırdı.

'SHUT UP'dedi ve diğerlerine döndü. 'Ben bununla aynı evde yaşıyom işte -,- 'dedi ve JB'ye sarıldı. Kullağına hiç kısık olmayan bi şekilde

'Kahvaltıda benim hakkımda ne dediğini öğrendim seni cucuk' dedi ve JB nin yüzü korkuyla doldu. Min hala Jr. a Sajinin ne dediğini anlatıyordu bu sırada da Elena ve Suzy bi şeyler fısıltaşıyolardı. Sonra hep birlikte bi kafeye oturup bişeyler yediler.

Suzynin ağzından

Yarışmanın başlamasına dakikalar kalmıştı Myungsoo da gelmiş izleyici koltuğunda yerini almıştı. Biz 6. sıradaydık. Sıra bize gelmişti. Baekhyun'un gelmemesine kırılmıştım doğtusu -,- niye gelmediyse insan biricik dostunu böyle bırakırmı Jr. ve JB'nin müthiş dansı ve gösterisinden sonra biz çıktık çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook kişi vardı korkudan altıma edicektim. Dansımızı edip şarkımızı söyledikten sonra arka tarafa geçtik program yoğundu

06.00 - 07.00 p.m. yarışma

07.00 - 07.30 p.m. ödül töreni

07.30 - 09.00 p.m. stajyerlerle toplantı

saat 07.00 p.m. i gösteriyordu herkes heycanla Seoul aksanlı Koreli adama bakıyordu ve grup isimlerini açıklamaya başladı.

'Elemeleri geçen stajyer grup isimleri

JJ project: Jr. JB' ve birkaç tane çığlık seslerini takip eden alkış tuhfanı kopar...

'Miss A: Jia, Min, Fei, Suzy' dedi gözlerim doldu mutluktan Myunga öyle bi sarılmışım ki çocuğun kemiklerinden çatur çutur ses geldi. Toplam 5 grup katılmıştı 2 si çıkmış bireyselleri sayıcaktı şimdide. Onlarıda saydıktan sonra Stajerler toplantıya gitti. Yani biz ajspkcpcn..

'Buyrun oturun' dedi içeriye giren tonton abi yani JYP jnscojwodb.

'Hepinizi tebrik ederim çok başarılıydınız. Size kötü ve iyi haberlerim var. İlk önce amacımız hepinizin çok iyi eğitim almanız. Amerika'da 2 ay sürecek eğitim programına katılmanız gerçekten çok önemli. Bu süreçte masraflarınız karşılanacak ve ek 500 dolar maaş verilecek. Ama bunun için İngilizce yeterlilik sınavı olacaksınız. Bu sınavı geçenler Amerika'da bu eğitimi alacak geçemeyenler ya burada eğitimlerini alacaklar yada İngilizce eğitimi alacak ardından Amerika'ya gönderilecekler. Ama dediğim gibi kötü haberlerim var sınav bugün yapılacak çünkü Amerika'da katılacağınız eğitim programı iki gün içinde başlıyor. Bugün sınavı geçen arkadaşlar yarın sabah Amerika'ya haraket edicekler. Kabul edenlerle kontrat imzalayalım. Ama bir istisnamız var o da Bae Su-Ji' dedi tonton amca da ben istisna?

'ben neden istisnayım acaba?' diye sordum.

'Sen küçük hanım dansın iyi olmasada sesin aşırı güzel olmasada estetiksiz güzelsin ve manken vücudun var izlemeye gelen birkaç marka vardı. ASEL -markayı salladım- markasından manken olarak istiyorlar bulunduğun grubu ünlü yapabilecek biR girişim o yüzden sen bir yere gitmiyorsun eğitimin ya burada olacak yada mankenlik işlerinden sonra arkadaşlarının ikinci ayında yanlarına gideceksin ama bu düşük bir ihtimal. Neyse ben çok konuştum sıra sizde ne diyorsunuz bakalım tamam mı devam mı?' dedi. Odadaki herkes kabul etti Jr. hariç.

'Benim İngilizcem gerçekten çok kötü ben Kore'de eğitim alsam?' dedi.

'Ah evet Jr. değil mi başvuru formuna koca harflerle İNGİLİZCE BİLMİYORUM yazmıştın samimiyetin çok hoşuma gitti doğrusu. Evet sen ve Suzy burada eğitim alabilirsiniz. Şimdi önünüzdeki dosyalarda sınavlarınız olacak 15 dkiniz var ..........15dk sonra............ evet sınavı geçemeyen yok çok güzel o zaman herkes önüne konulan dosyayı açbilirmi? Evet bunlar kontratınız isim ve bulunduğunuz grup eğitim yeri şartlar maaş hepsi yazıyor okuyup imzalarsanız toplantımız bitecek.' öüme gelen kağıdı açıp iyice okuyup imzaladım çook mutluydum artık bi İdoldüm hatta mankendimde mütişyaa.

'Herkese katılımından dolayı teşekkürler uçak biletleriniz telefonunuza mesaj halinde gelecektir.' dedi ve JYP papa gitti. Kimse kimseyle konuşmuordu herkes ailesine sormadan nasıl imzaladığını düşünüyordu.. Kapıya çıktığımda konuşmakta olan saji ve bıkkınlık gelmiş bi elena gördüm. Hızlıa gidip sarıldım Min Jia ve Fei olanları anlattı. Jr.'ın anneside gelmişti. Göz ucuylada sajiyi izliyordu. Aileler bekleninenden olumlu cevap vermişlerdi herkes yurduna evine felan gitti eşya toplamaya bende hemen eve gittim ve yatağa daldım. Sabah 5 de beni kaldırdı hep birlikte havalimanına gittik JB yi Min i Fei yi Jiayı Annemi ve babamı uğurladım sonra eve döndük kimse konuşmadı SaJi bile herles uyumayı düşşünüyodu. Ve direk uykuya daldık.

Saat 10.00 a.m. gibi uyandım uyandığımda çıkışta Myungu görmediğimi hatırladım ve hemen onu aradım.

'Myung nerdesin?'

'Yurttayım sen'

'evdeyim'

'Çıkışa bekleyemedim ama JB den öğrendim tebrikler'

'saoolll Myung he sen kapa ben kuzenlerime kahvaltı hazırlıyım'

'Tamam canım baybya' sesi soluktu sanki biraz.

Aşağı indim. Masa hazırlanmıştı 6 paket süt vardı. Bunlar süt delisi doğruya hemen khvaltı yaptık. Masayı toplarken Elena yanıma geldi

'Baekhyun...

Ya ben ingilizceleri çevirmeye üşendimde @BESA24 ellerinden öper canım biraz format değişicek yeni kişicikler geldi

-Alisa Eun Ji

-Elena


Ani DeğişiklikWhere stories live. Discover now