What

2.9K 74 2
                                    

Caitlin: 

Probudila jsem se na chlad v mém pokoji. Otevřela jsem oči a párkrát zamrkala. Okno bylo dokořan otevřené a Jason nikde. Neochotně jsem se postavila a šla zavřít okno.  Poté jsem znovu ulehla do postele a zkusila zavřít oči.

Už jsem skoro spala, když v tom se místností ozvala hlasitá hudba mého telefonu. Neznámé číslo.  Přijala jsem hovor a mobil si přiložila k uchu.

,,U telefonu slečna Cupr?" Na druhé straně se ozval ženský hlas. ,,Ano, Caitlin Cupr."  Představila jsem se. ,,Tady agentka pana Millera, oznamuji vám, že jste postoupila společně s dvouma děvčatama do druhého kola. Máte stále zájem o práci asistentky?"  Zeptala se. Usmála jsem se. ,,Jistě, že mám."  Můj úsměv byl do široka. ,,Dobrá, děkujeme za váš čas, naschledanou."  rozloučila se. ,,Naschle."  Byl to krátký rozhovor, což bylo fajn. Odložila jsem telefon a běžela do koupelny, kde jsem si dala dlouhou sprchu.

S ručníkem okolo těla jsem vystoupila ven. U umyvadla jsem si vyčistila zuby a šla do šatny, kde jsem na sebe hodila jen nějaké tričko s dlouhým rukávem a tepláky. Následně jsem si vysušila a učesala vlasy. Poté trochu upravila obočí, namalovala řasy a jelení lůj jsem nanesla na rty.

Vrátila jsem se zpět do pokoje a podívala se na můj rozsvícený mobil. Došla jsem k němu a podívala jsem se na to co se zase děje. Dva zmeškané hovory od Jasona, vážně? a jedna zpráva.

Jason McCann: Puso kde jsi? Promiň, že jsem ráno odešel, ale měl jsem nějaké povinnosti, chtěl bych ti vynahradit to všechno co jsem posral, zvu tě ven na celé odpoledne. Ve dvě jsem pro tebe doma.

Pořádně jsem zamrkala. A znovu si přečetla zprávu, mám dnes sraz s psycholožkou. Musím to posunout.

Me: Něco  mám.. Ve čtyři mám čas.

Jason McCan: Oukey..

To jsem zvědavá zda se bude vyptávat. 

Povzdechla jsem si  a šla znovu do šatny vybrala jsem si jednoduché šaty s kabátkem a vyrazila k psycholožce.

He waits✔️Where stories live. Discover now