Left

4.5K 102 10
                                    

Caitlin:

Doma jsem se vysprchovala a zalezla do postele. Co tím Jason myslel? Chce mi snad někdo ublížit? Ovšem tato představa byla děsivá. Co když Jason opravdu odjede? Mám takový malý pocit, že ho začínám mít ráda. Nařídila jsem si budíka a následně usnula.

Ráno:

Probudil mě můj velmi otravný budík, který mi připomínal, že vstávám do školy. Vypla jsem ho a jako šnek se doplazila do koupelny. Byla jsem celá unavená. Modrým kohoutkem jsem otočila, aby mi tekla studená voda. Z dlaní jsem si udělala mističku a nechala tam proud vody stéct. Když byla mistička z mých rukou plná po okraj, ihned jsem si vodu plácla do obličeje, abych se alespoň trošičku probrala. Následně jsem se menším ručníčkem, který používám na utíraní rukou, otřela obličej. Zapla jsem si kulmu a mezitím se šla malovat. Pro dnešek jsem si udělala slaboulinké hnědé třipytivé stíny, černé linky s ocáskem a na to ještě pár vrstev řasenky. Rty jsem potřela vínovou rtěnkou a můj dnešní look byl hotov. Přešla jsem ke kulmě a uchopila jí do své levé ruky a začala si jemně vlnit vlasy, aby se neřeklo. Když byl i můj účes hotov, tak jsem přímo vběhla do šatny a oblékla na sebe černé skinny jeans, bílé tričko s krátkým rukávem a zeleno bílou bundičku se zipem.  Přešla jsem zpět do svého pokoje a uchopila kabelku s mobilem a klíčemi.

Seběhla jsem schodiště do kuchyně: ,,Dobré ráno." Usmála jsem se na mamku A Kelly. ,,Kde je Nao?"  Vychrlila jsem hned za sebou: ,,Nejprve dobré ráno drahoušku a Naomi ještě nepřišla dolů." Usmála se mamka: ,,Čau." Uchechtla  se pro změnu Kelly. Posadila jsem se ke stolu a vzala si připravený šálek čaje a k tomu jogurt. Ano mamka když je doma, tak nám občas něco na stůl přípravý. 

,,Dobrý." Zívla přicházející Naomi. ,,Čau. Pádim, takže po škole."  Zvedla jsem se od stolu a mávla na všechny: ,,Ty nepojedeš semnou?" Otázala se Naomi: ,,Dnes ne, chci být ve škole dřív." Mrkla jsem na ní a už jsem vcházela do předsíně, kde jsem si nazula adidas bílé kotníkové boty.
Z kabelky jsem vytáhla sluchátka a svůj mobil do, kterého jsem je zapojila a pustila si svůj oblíbený play list, jako první mi hrála písnička od Ariany Grande:

(Poz. Au. Tuhle písničku od Ariany úplně zbožňuju, kdo je na tom stejně?)

Rozešla jsem se rychlím krokem a cestou přemýšlela nad Jasonem. Co teďka s námi bude? Mám pocit, že jsem k němu začala něco cítit.

U školy stála Felicity, Bethany a Stacey.
,,Ahojkyy." Promluvila jsem blízko u děvčat a okamžitě je objala všechny tři: ,,Tak co víkend?" Spustila Bethany: ,,Celkem ušel." Prohodila jsem rameny a společně s holkama se rozešla do budovy školy.

***

Bylo něco po dvanácté hodině, dnes nám odpadly dvě hodiny, tak proto jdeme dříve domů. Uklízela jsem zrovna knižky do skříňky, když mi v kapse zavibroval mobil.  Vzala jsem si bundu na sebe a zamkla skříňku. Z kapsy jsem vylovila mobil a odemkla ho.

JASON: Stojím před tvou školou. Vím, že máš zkrácenou školu.

Bylo divné, že to Jason ví.

,,Haloo Caitlin." Mávala mi před obličejem Felicity: ,,Co je?" Zamrkala jsem nechápavě: ,,Mluvím tu na tebe celou dobu, že jdeme s holkama do Starbucku, jdeš s námi?" Mile se zaculila: ,,Hele už něco mám. Půjdu příště, platí?"  Povzdechla si: ,,To říkáš pořád."  Pokroutila jsem nad ní hlavou: ,,Přísahám." Usmála jsem se, aby mi to věřila: ,,Dobrá, tak se měj." Všechny mě objaly a já se konečně dostala ven z tohohle blázince.

Venku jako vždy stálo nablízkané černé auto se zatmavenými skly, jehož značku jsem ani neznala. Auto na mě dvakrát bliklo dálkovými světly což mi dalo jasně na jevo, že je to Jason. Šla jsem pomalím krokem k jeho autu a poté si nastoupila: ,,Ahoj." Promluvila jsem: ,,Čau."  Zabrblal a rozhlédl se po celém parkovišti co vlastní škola. Najednou nažhavil motor a ruku dal na řadící páku: ,,Připoutej se kočko." Mrkl na mě a usmál se takovým tím sexy úsměvem: ,,Já s tebou nikam nechci jet." Zaprotestovala jsem, ale jemu to bylo jedno, nebo se to tak alespoň zdálo. Nechtěla jsem prolétnout čelním sklem, protože vím jaký je Jason řidič, dobrý, ale moc rychlý. Připoutala jsem se bezpečnostním pásem a s pískáním gum se naše auto dalo do pohybu. Jason jel jako šílený: ,,Zpomal trochu, nabouráme!" Křičela jsem na něj až jsme nakonec vjeli do jejich lesa a k jejich baráku, zde jsem dlouho nebyla.  Zaparkoval se smykem a vystoupil. Taktéž jsem vystoupila.

Vešli jsme dovnitř do jejich obřiho domů a já spatřila všechny kluky včetně Daniela sedět na pohovce a gauči: ,,Máme problém." Řekl Fredo a podíval se zkoumavým pohledem na mě.

***

Už se chýlilo k večeru a já jsem stále doma u kluků, mamce jsem napsala, že jsem u Felicity a děláme úkoly.

Zrovna jsem z trouby vyndala plech plný hranolek. Kluci měli hlad a chtěli si dát smažený sýr s hranolkami. Velmi nezdravá pochutina. Každému jsem nandala na talíř a poté je zavolala: ,,Děkujeme." Ozval se jeden hlas za všechny a všichni zasedli ke stolu a byli umlčeni jídlem. Co je na smaženém sýru a hranolkách těžkého? Svedli by to i sami.

Přešla jsem do jejich obýváku k Jasonovi, který nečině seděl a hleděl před sebe: ,,Nebudeš jíst?" Otázala jsem se opatrně: ,,Ne." Zavrčel.

Povzdechla jsem si a přisedla si k němu. Chvílí jsem jenom tak seděla a zírala na něj. Najednou se mi Jason přilepil na rty a začal mě vášnivě líbat: ,,Nechte toho." Zavrčel přicházející Daniel: ,,Ahoj Dane." Zasmálala jsem se A Jason se postavil z gauče a mě vytáhl na nohy a vtáhl sebou po schodech až do jeho pokoje, kde zamkl a přišpendlil mě na zeď.
Následně mě líbal a já mu vše oplacela, navzájem jsme se vysvlékli a vyspali spolu.

He waits✔️Where stories live. Discover now