Dangerous

2.8K 75 4
                                    

Jason:

Caitlin❤: Dobrá. Kdy a kde?

Usmál jsem se nad displejem. Princezna mi to všechno tak hrozně usnadnila. Čekal jsem na ní přes dva roky a teď? Jí konečně mohu milovat celou, líbat celou, šukat celou.

Napsal jsem datum, čas a místo našeho setkání se, kterým jak jinak než souhlasila.

Rozbalil jsem novou krabičku cigaret a jednu si vyndal. Vsunul do úst a maličkým pláminkem zapálil.

Usmál jsem se na Ryana a Chrise. Klečící chlap pod námi stále náříkal a prosil.

,,Říkal jsem, že druhé šance nedávám."  Ušklíbl jsem se. Chtěl se postavit, ale Ryan ho svou nohou skopl zpět na zem. ,,Ale prosím."  Zkusil znovu.  Zapřemýšlel jsem zda ho mám zabít hned a nebo až později, ovšem vyhrála volba číslo jedna.

Vytáhl jsem z opasku řeznický nůž a chlapovi podřízl hrdlo. Krev se valila všemi směry. ,,Jdeme, nechci být zasviněnej od té krve." Rozkázal jsem a cigaretu hodil přímo na ležícího může.  Rozešel jsem se do auta a posadil se na sedadlo spolujezdce. Mám toho dost, jsem unavený a zmožený, ovšem to nesmím dát znát.

,,Kam teď?" Promluvil Ryan, který seděl za volantem. ,,Já mám vše vyřízené, můžeme domů." Zalhal jsem. Vše vyřízené rozhodně nemám, Caitlin.

***

,,Půjdu si lehnout, tak čus." Rozloučil jsem se v obýváku s klukama a vyrazil nahoru do svého pokoje. Měl bych si zařídit vlastní bydlení.

Dal jsem si rychlou sprchu a v boxerkách ulehl do postele.

Převaloval jsem své tělo sem a tam. Takhle to bylo snad celou věčnost. Posadil jsem se a podíval se na hodinky. Jedna ráno, přesně. Promnul jsem si obličej a zvedl se z postele. Ze stolku jsem uchopil cigarety a navlékl na sebe tepláky.

Otevřel jsem dveře od balkónu a vešel tam. Nevím proč nemohu spát. Kouřil jsem cigaretu jednu za druhou až jsem si vzpomněl na jednu velmi dobrou láhev whisky.  Nalil jsem si a poté se opět posadil na balkoně. Bylo chladněji, ale přežít se to dalo.

***

Navlékl jsem na sebe tričko a mikinu. Ponožky a boty a vyběhl ven z pokoje a rovnou dolů. Nikdo někde.  Vyšel jsem ven a namířil si to ke své káře. Nastartoval jsem a vyrazil na menší návštěvu. Po dlouhém dumání jsem se rozhodl za ní jet a podívat se co asi dělá.

*

Vylezl jsem do jejího okna, tedy doufal jsem, že je to její okno. A bylo. Ležela a spokojeně spala. Coby taky mohla ve dvě ráno dělat Jasone. Pokáral mě můj mozek.

Byla tak nádherná a bez mocná.

He waits✔️Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin