Everything goes 2.

4.6K 98 6
                                    

Jason:  

Dojel jsem před sklad a vystoupil si z auta: ,,Čus, připraveni" uchechtl jsem se už u dveří: ,,Jasone! Konečně." Vykřikl se smíchem Ryan a já pouze pokroutil hlavou.

,,Takže  si vezměte zbraně. Chrisi ty bumby a můžeme vyrazit." Rozkázal jsem všem a zastrčil si za opasek svůj nůž: ,,Kdo s kym pojede?" Prohlásil Fredo a do rukou popadl waltra ppk- ( poz. aut. Skutečná zbranˇ)  ,,Pojedou pouze dvě auta.  Daniel a Jake budou řidiči. Auto jsou jako vždy v podzemní garáži." Poukázal jsem rukou na malý věšaček, kde se vyjímalo nespočet klíčů od aut. Kluci odešli pro auta a já s Ryanem, Fredem,  Chrisem, Joem, Matthewem vyšli ven. Naše soukromá auta zde počkají, nechceme přeci, aby někdo odhalil naší espézetku, nikde to není vedené. Vytáhl jsem si ze své černé bundy krabičku cigaret a vsunul si jí do úst: ,,Hej Jasone, dej mi taky jednu, já svoje nechal doma." Uchechtl se Fredo. Podal jsem mu také jednu cigaretu a sám si konečně zapálil tu svou a spokojeně vydechlnikoti nový kouř z plic. Kluci přijeli s auty před nás a pouze si stáhli okénka pro případ, že bych měl ještě nějakou mluvu, kterou ovšem mám i nyní: ,,Takže to bude rychlé, nesmíme si dovolit chybu." Znovu jsem si popotáhl cigaretu a nastoupil na místo spolujezdce k Jakovi, do auta ještě  nastoupil Ryan, Matthew a Chris.

Jake se rozjel směrem k tomu bastardovi domů. Moje sídlo je o mnohem větší než jeho, egoisticky jsem se uklidnˇoval jak to mám ve zvyku. Ze staženého okénka jsem odhodil nedopalek od cigarety a více se uvelebil v autě: ,,Jasone mám počkat potom na vás v autě?" Otázal se Jake a na vteřinu pohled věnoval mě a poté zase silnici před námi: ,,JIstě, že počkáš, kdybychom museli rychle odejít, tak atˇ je auto nastartované." Mykl jsem rameny.

Po chvilce jsme konečně dojeli na určené místo, jsme nezvaní takže jsme museli zaparkovat kousek před jeho budovou. Urychleně jsme všichni až na řidiče vystoupili a z kufru si vzali zbytek potřebných věcí: ,,Já s Chrisem a Ryanem půjdeme tudy a vy tamtudy, oblíčíme jeho dům pro případ, že by nás zahlédl a chtěl by zdrhnout."  Naznačil jsem rukama a rozešel se svým směrem, kluci mě následovali a kryli mi záda.

Opatrně a potichu jsem otevřel dveře, které vedly nejspíše na zahradu a vstoupil dovnitř jeho domu, nic moc. pomyslel jsem si. S klukama jsme vyšli poschodí nahoru  a rozešli se protáhlou chodbou, mezitím se k nám přidal zbytek mých členů. Najednou jsem uviděl přesně to co jsem hledal, jeho pokoj? nevim! Vyrazil jsem ramenem dveře, jenom tak pro efekt a vběhl dovnitř  a v patách mi byli kluci. Ležel tam on ten batard s nějakou kurvou v posteli a oblejzali se spolu. Tedy potom co jsem jim narušil hezkou chvilku, přestali. Ta děvka vyjekla zděšením a peřinu si přitlačila více k prsům: ,,Vezmeme jí s sebou." Rozkázal jsem a Joe se k ní rozešel a doslova jí od něho vytrhl a ihned svázal různými provazy, nehledě na to, že byla v podstatě jen v kalhotkách: ,,Co po mně chceš McCann?" Řekl snad polekaně? Mafián se bojí mafiána, vtipné, že? Tady vidíme, že si semnou nikdo nikdy nezahrává: ,,Nedělej blbýho!" Křikl jsem po něm cholericky až sebou ta děvka škubla: ,,Semnou si nebude nikdo zahrávat! Kde jsou mý prachy!" Znovu jsem křikl: ,,Nevím o čem to mluvíš." Snažil se znít sebejistě, ale moc mu to nešlo: ,,Ptám se znovu a naposledy. Kde jsou mé prachy, které jsi mi ukradl ty jedna prolhaná kryso!?" Zakýval záporně hlavou a já k němu přistoupil blíže: ,,Otoč jí čelem sem." Řekl jsem ještě na Joe. Vytáhl jsem z opasku nůž a zkrz na zkrz jsem mu probodl hrdlo. Ta děvka zděšeně vypískla a uronila pár slz: ,,Chceš být další na řadě?" Zeptal jsem se chladně a postavil se od toho hlupáka. Zakývala zběsile hlavou ze strany na stranu: ,,Néé prosíím!" Neustále s sebou škubala až mě to sralo. Joe si jí přehodil přes rameno a my mohli vyjít z  jeho pokoje. Ovšem před námi stanuli dvě černé gorili se zbraněmi v rukou. To bude pecka, pomyslel jsem si a vytáhl si obě zbraně s opasku a než stačili zareagovat už měli mou kulku v hrudi. Jejich těla se sesunula k zemi s hromadou krve: ,,Jasone máme tři minuty než ty bomby vybuchnou." Zakřičel Chris: ,,Tak jdeme!" Chtěl jsem seběhnout si schody, ale někdo mě doslova sejmul něčím do hlavy a já z těch schodů sjel dolů. Někdo ke  mně přistoupil, že mi jednu vrazí, ale chytl jsem ho za nohu a nožem mu jí probodl na což bolestně vykřikl. Začínal se mi motat svět a zrak mě oklamával, šíleně mě bolela hlava, ale cítil jsem jakou svou povinnost pomoct mým oblíbeným členům mafie. Nahmatal jsem jednu zbranˇ za opaskem a chvíli se snažil zaměřit dotyčnou osobu, která klečela na Matthewi. Střelil jsem a dotyčná osoba se sklácela k zemi. Všichni ostatní někam odběhli a my museli co nejrychleji odsud zmizet, ale já nemohl ani vstát: ,,Minuta!!" Zaječel Chris a všichni mi pomohli se postavit a odběhnout odsud. Bylo to jen tak, tak. Museli jsme naskákat do aut a opravdu rychle odsud odjed. Mimochodem ta děvka byla v kufru. Mám sní určitý plán.

Už jsme dojeli k nám domů a já chtěl vystoupit, ale místo toho se mi zamotala hlava a já sebou mrskl o zem jako nějaká ryba na suchu.

Omlouvám se všem, že dnes byl pouze pohled Jasona, ale nějak není nálada sem něco připisovat, jednoduše se mi skoro nic nechce takže jsem ráda, že jsem ze sebe něco vydala, nejsem tedy úplně spokojená, ale co se dá dělat. Dále bch vás chtěla poprosit o váš názor do komentářů jak se mi vede a co se vám třeba úplně nezdá.

Dále bych chtěla požádat ty lidi, kteří to čtou a neustále hledají chyby na mých tvoreb, aby přestali mě sledovat a toto číst. Já vím, že je to nic moc a občas to nedává logiku, také si uvědomuji, že nepíši úplně báječný příběhy jako, někteří z vás, ale pořád je to má tvorba, kterou chci dopřát těm lidem, které to opravdu baví a zajímá. Jestli si přejete, abych skončila s wattpadem, tak mi to napište at už do komentářů a nebo do soukromých zpráv. Jednoduše.. každý máme svou představivost o tom co a jak by mohlo být.

Užijte si zbytek neděle a zítra to ve škole nějak přežijtem, mám vás ráda a mějte se hezky, zase u příští části, páčko! :)

He waits✔️Where stories live. Discover now