30.

1.7K 87 20
                                    

/ГТ/~Дае~
След като Тае си тръгна, Бела ме заля с въпроси от сорта за "Защо го правиш?", "Какво ще постигнеш?"... За това реших да ѝ разкажа всичко.

-Добре добре, млъкни и слушай. Както знаеш аз съм най-голямата. Мен ме осиновиха, когато бях на пет. След това се роди и ти. Мама и тате доста ме пренебрегваха покрай теб. Бях тийнейджър и се чувствах ужасно от този факт, чувствах се пренебрегната от собственото си семейство. Точно тогава открих и сексуалната си ориентация, а именно и... Ах, би съм. След като порасна малко се роди и Хае. Ние с теб обожавахме да си играем, а когато тя се появи ти ме заряза и започна да ѝ обръщаш повече внимание... Тя стана на една годинка. Тогава така наречените ми родители ме изпратиха да уча в Испания сам сама, нямах си никого... Бях малка... Това ми остана като травма. След няколко години се върнах и започнах да ви наблюдавам. Работих за кратко в компанията на бащата на Техьонг и познай... Влюбих се в него. Един ден докато подреждах едни документи чух как колежките си говорят. Говореха как днес шефа няма да го има, защото ще ходят да уреждат брак със семейство Сее. Избягах и проследих шефа. Тогава я видях и нея... Хае.

-Ти си откаче-аагхх продължи...

-Аха. Та когато разбрах, че всъщност ще ги сгодяват... Бях разстроена. Доста. Наръгах ЮнДжънг, за да може поне тя да се махне от живота на Тае и се получи.

-Значи си влюбена в Техьонг...

-Да...

-И после? - запита тя.








Да... Глава, в която научавате повече... Уау... Поздравления на голямата идиотка, наречена авторка...

Благодаря, благодаря...

❤️❤️❤️


❤️❤️❤️

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.
°My husband° ✅Où les histoires vivent. Découvrez maintenant