༄FİNAL

2.9K 236 197
                                    

Kitabın ilk bölümünü multideki bu fotoğrafla kapatmıştık. Şimdi de son bölümü bu fotoğrafla açıyorum 💛

Tahir ile beraber okuldan içeriye girdiğimizde herkesin bizi gülümseyerek karşılaması garibime gitmişti. Tamam, normalde de gülümserlerdi ama bu sefer bi değişikti sanki. Omuz silktim kendi kendime, ne olabilirdi ki?

Tahir'in "Nefes?" Diye seslenmesiyle düşüncelerimden ayrıldım,merdivene gelmiştik. "Hı?" Tahir gülümseyerek, biraz da endişeyle konuşmaya başladı. "Bugün biraz durgun gibisin, kafan dağılır. Çıkışta gratise gidelim mi? Oje bakarız sana." Bu ince düşüncesine sadece gülümseyip kafa salladım. Odundu ama, düşünceli odun.

-

Tahir'in arabasında çalan 'Tamam tamam' şarkısıyla delicesine dans ederken Tahir de bana bakıp bakıp kahkaha atıyordu. Şuan bir başkası bana böyle gülse sinirlenebilirdim ama, o gülünce her şey farklı oluyordu. Kitaplarda 'zaman durmuştu sanki' cümlesi ile ifade edilebilirdi belki. Bazen kitaplar gerçek gibi hissettiriyordu işte. Sanki o gülünce gerçekten zaman duruyordu. Dans etmekten karışmış saçlarımı düzeltip kollarımı birbirine doladım. Omuz silkip konuştum. Biraz tripten zarar gelmezdi.
"Ne gülüyorsun?" Diye sorduğumda şaşkınlıktan yüzünün girdiği şekilleri size anlatamam. Gülmemek için dudaklarımı birbirine bastırdığımda o da şaşkın şaşkın konuştu. "Dans edince tatlı oldun yani ondan şeyettim." Tam bu sırada şarkının 'Easy easy tamam tamam," kısmı geliyordu. Tahir'in yanağını sıkıp konuştum. "Şaka yaptıım. İzi izi tamam tamaam"

Tahir 'bu kız da iyice delirdi aq' bakışı attığında şirince gülümseyip dans etmeye devam ettim. Dans etmek, iyidir.

Büyük alışveriş merkezinin önüne geldiğimizde arabadan indik. Alışveriş merkezinin içine girdikten sonra Tahir'in elini tuttum ve Gratis'e doğru sürüklemeye başladım. Arkamı dönüp baktığımda sırıtıyordu. Ne oluyor anasını satayım, bugün herkes bi sırıtma derdinde?

Oje stantının önüne geldiğimizde içerisinin çok kalabalık olmasına rağmen ojelerin olduğu yerde kimsenin olmamasına şükrettim. Tahir'in elini tuttuğum elimle cebimdeki telefonumu çıkardım. Geçenlerde internette bulduğum ojeyi burda arayacaktım. İçimden 'İnşallah bulurum," diye düşünürken önümde sallanan ojeyi gördüm. Ve ardından Tahir'in sesi. "Bunu mu arıyorsun?" Küçük bi çocuk gibi sevinirken Tahir'in elindeki ojeyi almaya çalıştım. Ama o, ben almaya çalıştıkça sanki inadına daha yukarı kaldırıyordu şişeyi. Zaten Allah bir boy vermiş, deve gibi!

Tahir sırıtarak konuşmaya başladığında göz devirdim. "Bir şartla ojeyi veririm, sorduğum soruya cevap vereceksin." O oje için her şeyi yapabilecek durumdaydım. Ayrıca, en fazla ne sorusu sorabilirdi ki? Belki 'beni seviyor musun?' Ya da belki 'beni ne kadar seviyorsun?" falan. Hemen cevaplar, ojeyi alırım diye düşünürken işler benim düşündüğümün tam aksine ilerledi. Tahir elindeki ojeyi stantın en yukarısına koydu ve diz çöktü. Aynı anda insanlar çevremize toplandı ve ne olduğunu anlamadan herkes elindeki telefonla bizi çekmeye başladı. Tahir'in elleri cebine yöneldiği sırada telefonuma gelen mesaj sesiyle telefonumu açtım. Gözüm bir yandan Tahir'e kayarken elindeki minik siyah kutu, ve içindeki yüzüğü görmemle gözlerim oldukça açılmıştı.

Tahir: Anana sorsana, damat lazım mı?

Gözlerim dolu dolu mesajı cevapladım.

Nefes: Evet..

*

Final bölümünde de farkımızı ortaya koyayım dedim. Öyle benimle evlenir misinler, romantik cümleler falan bazen saçma geliyor bana ieöğelğgwlfğwlfkwp

Final olduğuna bakmayın, zamanım olursa özel bölümler yazarım bu kitaba.

Sizi çok özleyeceğim. Bu kitapta daha yazmak istediğim çok şey vardı, ama yetiştiremedim. Wattpad'e bir senelik ara vereceğim için final yapıp gitmek istedim. Hevesiniz kursağınızda kalmış olabilir, daha çok neftah okumak istemiş olabilirsiniz ama elimden sadece bu geldi, kusuruma bakmayın. Geri döndüğümde harika bir texting ile daha karşınızda olacağımı da unutmayın. Sizi seviyorum, bu zamana kadar hep yanımda olduğunuz için teşekkür ederim.

Kısa sürede büyümeme yardımcı olduğunuz için de zaten ayrıca teşekkür ederim. Bu kitap şu anda 47k, siz okuduğunuzda kaç bin olduğunu buraya yazarsanız sevinirim. Şuanda 780 takipçim var, Satürn kitabım da 65k. Bakalım bir yılın sonunda geldiğimde neler değişecek burda.

Hepinizi öpüyorum aşkımlar. Ben yokken buraları unutmak yok, sarı ojelerinizi sürüp içeriye girebilirsiniz. Kitap açıklamasında da dediğim gibi, size her daim kapımız açık. 💛

Bu kadar konuşmuşken şeyi de söyleyeyim, beni takip edin de 800 olsun şu gariban 🙍🏻‍♀️

Bu kadar duygusallık yeter lan, hoççağalın ben gidiyorum

Bu kadar duygusallık yeter lan, hoççağalın ben gidiyorum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Sarı Ojeli'm ||TEXTİNG||Where stories live. Discover now