༄47

2.3K 259 151
                                    

Bu bir final bölümü değildir, kalbinize inmesin aşklarım.

Beni mutlu etmenin ne kadar kolay olduğunu biliyorsunuz, yorum 🧸

-

Açtığı gözleri şokla daha da açılırken o geriye çekildi. Belindeki sıkı ellerimi gevşettim. Hala dip-dibe olmamız beni heyecanlandırıp, kalbimin çok hızlı atmasına sebep oluyordu. Nefes'i çok seviyordum. Onun tahmin edemeyeceği, sizin ise okumaya doyamayacağınız kadar çok seviyordum.

Dudakları ne yapacağını kestirememiş bir halde titrekçe yukarı kalktı. Sesinin titremesine engel olamadan konuşmuştu. Ve benim, onun ağzından duymayı çok sevdiğim adımı söylemişti.

"Tahir?"
Bana kızacağını biliyordum. Belki onu kandırdığımı, onunla oyun oynamak istediğimi bile düşünebilirdi. Beni asla affetmeyebilirdi ama gözlerini o açmıştı. Henüz gözlerini keşke açmasaydı demek için çok erken biliyorum, çünkü belki de her şey çok güzel olacaktı?

Bir umutla gözlerimi kapatıp istemsizce, hararetli hararetli konuşmaya başladım.

"Özür dilerim. Evet haklı olabilirsin. Kesinlikle haklı da olabilirsin. Amacım seni kandırmak değildi. Gerçekten değildi. Seni kandırdığımı düşünmeni asla istemem. Beni reddetmenden korktum. Beni katil sanmandan bile korkmuş olabilirdim. O derece yani. Belki benden tamamen uzaklaşırsın diye düşündüm. Gerçi bu hala olabilir ama olsun. Ben seni korkutmak istemedim. Benden nefret etmenden korktum. Ben seni kandırmadım. Gerçekten hiç kandırmadım. Seni hep çok sevdim. Kandırmak zaten güzel bir şey değil. Günah yani. Cehenneme gitmek istemem. Evet şuan saçmaladığımın farkındayım ama eğer anlatmam için bir şans verir-"

Cümlem şu sözlerle ve ardından dudaklarıma değen dolgun dudaklarla kesilmişti.

"Kes sesini, seni seviyorum."

Sarı Ojeli'm ||TEXTİNG||Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin