༄41

2.3K 245 264
                                    

İngiltere'den kuzenlerim geldi. Türkçeleri var ama biraz garip.. Eh zaten benim Türkçe tam bir bok. İyice gitti benim konuşmam, kelimelerim. Bölümü çok zorlanarak yazdım. Galiba Gülin'i kaybediyorsunuz arklarım.

Gece 3.. Gülin bölüm yazar.
Emeğimin karşılığını almak dileğiyle, size aşığım.

İyi okumalar

"Ben.." dedim telaşla. Kalbim o kadar hızlı atıyordu ki sesini Tahir'in bile duyduğuna yemin edebilirdim. Tahir kendine geldiğinde hızla geri çekildi ve ellerini havaya kaldırdı. "Kusura bakma, öyle birden oldu."

"Gideyim o zaman." Deyip sinirle kapıyı açtım. "Şşt.. Yok öyle kaçıp gitmeler." Kapıyı geri kapattı ve tekrar konuşmaya başladı. "Sen beni yanlış anladın. Ben az önce yaptığım saçma hareketten ötürü öyle dedim. Yani git diye değil, gitme sen. Hatta kal. Hiç gitme bile, ev senin. Ama şeyden öyle demiştim ben. Böyle ben çok şeyaptım yaklaştım falan filan hayvan.. Amına koyayım ne diyorum ben?"

Tabir-i caizse, ona bön bön bakıp 3 numaralı "Sakat galiba," bakışımı attım. O ise hiç takmadan, masum masum bakıp ofladı. Ama kıyamazdım ki! Salak, ay pardon mükemmel şey!

"Hem kalman lazım, çünkü.. Çünkü şey, ne uydursam?" Diye salakça mırıldandığında kıkırdadım. Çantamı geri askılığa astım. "Tamam tamam, gitmiyorum."

Derin bir nefes verip beni içeriye yönlendirdi yine belimden tutarak. Kalbim teklerken koltuğa oturduk ama hala Tahir'in eli belimdeydi. Ona küçük bir bakış attığımda "hı? Noldu?" Deyip etrafa bakındı. Sonra gözlerimi belime indirdiğimde hızla elini çekip "Haa," dedi. Elini Çekmeyebilirdin ama olsun.
Bir süre sessiz kaldığımızda sessizliği Tahir bozdu.
"Neden sarı? Yani, ojelerin."

"Aşkı anımsatıyor," diye cevap verdim. "Herkes aşkın rengini temsilen kırmızı düşünür, ama aşk bende sarı rengiyle başladı?"
"Seni ilk gördüğümden beri ojelerin sarı, çok önceden geliyor galiba bu aşk?" Bu kadar derinlere inmesi sinirlerimi bozmuştu. Benim de bir özelim vardı elbet.
"Seni ne ilgilendirir?" Diye çıkıştım. Gözlerini kaçırıp elini ensesine attı. Utandığı belliydi ve ben galiba biraz fazla ağır çıkışmıştım. "Kusura bakma," diye utançla konuştuğunda az önceki sinirim resmen 'puf' olup uçmuştu. "Ben kahve yapayım." Deyip ayaklandı.

Az önceki aşırı tepkimden dolayı kendime kızarken telefonuma gelen mesajı açtım.

Bilinmeyen: Tahir sarının sendeki önemini bilmeyebilir ama,

Bilinmeyen: Ben çok iyi bilirim.

Bilinmeyen: Peki sen ne zaman benim değerimi bileceksin?

-

Gulugulunuz geldi beybiler

Yorumunuzu alırım 🔗💛

Sarı Ojeli'm ||TEXTİNG||Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin