༄27

2.3K 234 270
                                    

İg bölümü isteyenler olmuş, yakın zamanda gelsin mi?

Gelmesini isteyenler buraya 💁🏻‍♀️

~

Buyrun Nefes Hocam?" Diye bastıra bastıra sordu ama yüzüme bakmamıştı. Gülümseyerek sınıfa, daha sonra yine Tahir'e döndüm. Masasına gidip bi sandalye de kendime çektim.
"Bir kaç dakikanı, belki de bir dersini alacağım." Diye söylendim ve sandalyeme oturdum. Sınıfın sırıtarak izlediğine eminken Tahir'in de eli ayağına dolaşmıştı.

"Niye ki?" Derken hala yüzüme bakmamakta ısrarcıydı. Zaten rahatlığa gel. Bacakları 360 derece açıp oturuyor adam. Pantolon yırtılacak be! Tövbe tövbe.

"Çünküü," dedim uzata uzata ve ellerimi kaldırıp Tahir'in gözü önünde salladım 'Nereye daldın gülüüm, yüzüme baksana!' Der gibi. Tamam, bunu ben uydurmuş olabilirim..
"Niye yüzüme bakmıyorsun be?"

"Böyle görmeni istemem." Dedi kafasını kaldırarak. Gözleri kızarmış, göz altları çökmüştü.
"Ay, noldu sana!" Diye bağırdığımda tüm sınıfın gözlerini üzerimde hissettim.
Tahir "Önünüze dönün gençler" diyene kadar baktılar ama ben hala rahat değildim. Bu koskocaman, kaskatı adam nasıl oldu da bu hale gelmişti?

"Nefes, iyi değilim. Sonra konuşalım. Bugünki son dersim zaten. Müdürden izin alıp sen de çıksan? Buluşuruz falan, konuşuruz." deyip gözlerini yine gözlerime sabitledi. "Gerçekten kötüyüm."
Kafamı onaylarcasına sallayıp ayaklandım.
"Umarım kötü bir şey olmamıştır. Şey, her zaman yanındayım unutma olur mu? Ne yaparsan yap.." Diye fısıldayıp dosyamı elime aldım ve sınıftan "iyi dersler" diyerek çıktım

Zaten bi dersim kalmıştı benim de, müdürü ikna ederdim bir şekilde. Yani inşallah..

Sarı Ojeli'm ||TEXTİNG||Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin