༄48

2.4K 239 188
                                    

Bir küçük Gülincik varmış bol yorumu çok sever birsürü bölüm atarmış hadi eyv ben gidiyüm

İyi okumalaüüür

~

Okula el ele girdiğimiz anda, bol alkış ve ağzı açık öğrencileri gördük. Nefes utanarak ilerlerken kafasını kaldırıp öğrencilere gülümsedi. Onu izlerken durmuş kalbime yeniden çalışmasını istediğimi emrederek, derin derin nefes aldım. El ele merdivenlerden çıkarken tek sorunumuz, karşımızda kaşlarını çatarak bize bakan müdürdü. "Siktir." Diye mırıldanırken Nefes'in duyması ve gülmesi benim de komiğime gitmiş, gülmemek için dudaklarımı birbirine bastırmıştım.

"Noluyor burda?" Diye sertçe çıkışan müdür kaşları çatık bize ve öğrencilere bakıyordu. Onu sinirliyken pek görmezdik. Normalde daha neşeli, tonton bir müdürdü. Ama şimdi o halinden eser kalmamıştı.
Hepimiz ağzımız açık ona bakarken sinirli yüz hatları gevşedi ve yüzüne her zamankinden de daha büyük gülümsemesini yerleştirdi.

"Sonunda ulan! Sonunda emeklerimin karşılığını aldım. Düzenlemediğim etkinlik, yapmadığım program kalmadı sizin yüzünüzden! Sonunda berabersiniz. Sonunda!"

Şaşkınca ona bakarken kolunu omzuma koydu. "Sarıkızımı üzme.."

-

Okul çıkışında Nefes'in yoğun ısrarlarına dayanamayıp Gratis'e gelmiştik. Evet, yanmıştık. En az 100 oje taşınmayı bekliyordu. Makyaj malzemelerini saymıyorum bile.

Nefes elimi tutup oje standına sürüklerken alt dudağımı büzdüm. "Yahu şu oje alışverişini ben yokken yapsan olmuyor mu?"
Nefes "Yoo." Diyerek beni daha da çekelediğinde oje standında bizim gibi bir çift daha görmüştük. Adam aynı benim gibi yakınıyor, itiraz ediyordu. Nefes eline iki oje almış bakarken dayanamayıp adamla konuştum.

"Sen de mahkumsun demek. Biz kaçalım mı bu hapisten pardon gratisten?" Adam beni süzüp güldü. "Kaçalım." Dediği anda sevgilisi olduğunu düşündüğüm kız koluna yapıştı. Nefes de koluma yapıştığında 'yandık' diye geçirdim içimden.
İki kadın aynı anda "Hiçbir yere gidemezsin.." dediğinde burdan kaçışım olmadığını anlamıştım..

"Ee Nefes hangisini beğendin?" Deyip döneklik yaptığımda adam 'durum vahim koçççum' bakışı atıp geri önüne döndü.

Nefes ise elindeki bir sarı, bir de simli sarı ojeye bakıyordu. "Bak bunu bunun üstüne sürersem çok güzel olur dimi?"
Elindeki sarı ojeye bakıp gülümsedim. Yıllar önce ona aldığım ojenin tıpatıp aynısıydı. "Ellerin çok güzel. Hangi ojeyi sürsen güzel olur."

"Biliyor musun? Bu ojeyi bana çocukluğumda birisi almıştı. Aynısı galiba. O yüzden bunu alacağım."

Evet, yalandan kıskançlık yapma zamanım gelmişti. "Kimmiş lan o?" Nefes sinirlenip karnıma vurdu. "Hayvan mısın be, herkesin içinde bağırmasana. "Tamam hadi şunu alıp çıkalım şurdan." Nefes yanaklarımı sıkıp konuştu. "Yaaaaaa sen kıskandın mııııı?" Tüm coolluğumun gitmesini umursamadan "Evet." Dedim. Bu devirde kendisini kıskanmayan da kendine Tahir demesin.

Yanımızdaki çift dikkatle bizi izlerken gülüyorlardı. Minyon tipli kadın konuştu. "Çok şeker bir çiftsiniz yaaa!"

Böylelikle muhabbet ilerlerken şimdi bir kafede oturmuş konuşuyorduk. Bu çiftle iyi anlaşacağımız kesindi. Çiftin adı Kuzey ve Eylül'dü. Birbirlerine gerçekten çok yakışıyorlardı ve çok sıcakkanlılardı. Hanımlar kendi halinde konuşurken Kuzey'in ortaya attığı soruyla birlikte Nefes gözlerini merakla ve beklentiyle benden yana çevirdi.

"Evlilik ne zaman?"

-

Ortalık karıştırmayı severim kaosfc Gülin konuştu.

Sizi seviyoorrrrrummmm

Sarı Ojeli'm ||TEXTİNG||Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin